Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
oldtajmer

#4277 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by oldtajmer »

KatarinaKosaca wrote:
oldtajmer wrote:ko nam ovo miletu vezu ometa, ne moze iz dva puta da se ukljuci u program atv :lol:
Britanci :D
ja konto da nije osmica :?
karanana

#4278 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by karanana »

insomnia78 wrote:
santo gral wrote:Sin Milorada Dodika , Igor Dodik prešo na stranu demostranata.
:lol:
sasa karadzic na aparatima
SaraFina

#4279 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

dezurni_ucenik wrote:i opet da kazem da sam jenki znas sta bi me interesovala tamo neka crna hronika u bosni.

Pa ne odlučuje prosječni jenki ni o čemu pobogu. Niti zna Europuna karti naći a o BiH da ne govorim.
Čemu malodušnost?
dezurni_ucenik

#4280 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

SaraFina wrote:
dezurni_ucenik wrote:i opet da kazem da sam jenki znas sta bi me interesovala tamo neka crna hronika u bosni.

Pa ne odlučuje prosječni jenki ni o čemu pobogu. Niti zna Europuna karti naći a o BiH da ne govorim.
Čemu malodušnost?

Nije malodusnost vec kurcobolja.
armin071

#4282 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by armin071 »

radostan dan ===> zalostan dan :(
britanija, teheran, malogradjani sve se urotilo protiv ceda nam srpskog. ne damo republiku ni po cijenu zivota, jer davno je vozd rekao bez republike nema ni zivota :(

al sad ce srbija da upostavi sengen sa republikom pa nece valjda samo sipci uzivati u sengenu. bice bolje samo da je jos 9 jan. kako prezivjeti :run:
SaraFina

#4283 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

dezurni_ucenik wrote:
SaraFina wrote: Pa ne odlučuje prosječni jenki ni o čemu pobogu. Niti zna Europuna karti naći a o BiH da ne govorim.
Čemu malodušnost?

Ako je to nešto poput zubobolje, svako svoju ranu sisa. Jbg.
radostan dan

#4284 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

Image

eno vam ga mali draško maskiran u deda mraza, jebem vas slijepe...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4285 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by KatarinaKosaca »

plain vanilla wrote:
KatarinaKosaca wrote:Ne znam zasto se mi odavde toliko ibretimo. Nasa policija je odavno korumpirana, nasilna i represivna prema gradjanima. Samo sto mediji usutkaju, a mi klepimo usima..
Samo sto mi ne prosvjedujemo ni protiv cega, pa sta nas briga.
2014 murija. Borce prije godinu murija. Mi slegli ramenima. Ali po internetu smo heroji...
dezurni_ucenik

#4286 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, objavila je da je specijalna policija uhapsila njenog bivšeg supruga Davora Dragičevića. Ona tvrdi da je Davorov advokat otišao u Policijsku stanicu Banjaluka, ali da su mu rekli da se ne nalazi u policijskoj stanici.
Da ga nisu odveli u Tunjice, Manjacu mozda?
tandmand

#4287 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by tandmand »

santo gral wrote:Sin Milorada Dodika , Igor Dodik prešo na stranu demostranata.
Jest, kao što je Emina Ganić onomad prešla na stranu demonstranata, tako što je napisala pjesmu o vatri.
focko

#4290 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by focko »

Maraschino wrote:
focko wrote:mile u pravu 1/1 ako imaju dokaze nek iznesu. ovaj davor i zena mu su seljaci sa dna kace ... prozivaju vrijedjaju prijete kunu .... cudi me da,mile ovo ikako tolerise. ako imas nepravdu dokazi je
Koji Mile? Predsjednik SNSDa?
predsjednik bih. nas predsjednik
dezurni_ucenik

#4291 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

SaraFina wrote:
dezurni_ucenik wrote:
SaraFina wrote: Pa ne odlučuje prosječni jenki ni o čemu pobogu. Niti zna Europuna karti naći a o BiH da ne govorim.
Čemu malodušnost?

Govorim iz ugla amerikanaca ili bilo kojeg drugog stranca. De realno koliko bi se sikirala zbog tamo nekog nerijesenog ubistva u bosni da si amerikanka, svabica engleskianja spanjolka itd. Ne treba pretjerivati.
insomnia78

#4292 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

dezurni_ucenik wrote:
Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, objavila je da je specijalna policija uhapsila njenog bivšeg supruga Davora Dragičevića. Ona tvrdi da je Davorov advokat otišao u Policijsku stanicu Banjaluka, ali da su mu rekli da se ne nalazi u policijskoj stanici.
Ta nije Derviš
dezurni_ucenik

#4293 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

insomnia78 wrote:
dezurni_ucenik wrote:
Ta nije Derviš

Dervisa vise mane. Tako da izdajica serBskog naroda moze doci ko adekvatna zamjena.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#4294 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by plain vanilla »

KatarinaKosaca wrote:
plain vanilla wrote:
KatarinaKosaca wrote:Ne znam zasto se mi odavde toliko ibretimo. Nasa policija je odavno korumpirana, nasilna i represivna prema gradjanima. Samo sto mediji usutkaju, a mi klepimo usima..
Samo sto mi ne prosvjedujemo ni protiv cega, pa sta nas briga.
2014 murija. Borce prije godinu murija. Mi slegli ramenima. Ali po internetu smo heroji...
Pa vecina je aplaudirala kad su mlatili borce jer su blokrali saobracaj. Kao rat zavrsio prije vise od 20 godina, ko vas hebe. Nekima bilo zao i sto nisu izginuli.
E sad kad treba podrzati Davora, koga briga za cetnika, kao da je jos uvijek rat.
Uvijek objektivni.
Kikibombona

#4295 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Kikibombona »

apsidejzi wrote:
Kikibombona wrote: Pravi Srbin nikada ne bi nacionio ovoliko izdajnickih koraka. Nikada. I sve radi jednog djeteta, kao sto rece Dodik. Pravom Srbinu je srpstvo iznad svega.
Nisu srbi Vehabije. :D

Sad ozbiljno. Za mene je Cedomir Jovanovic veci srbin od Dodika i dodikovaca. Ovo o cemu mi pricamo je fasisticka desnica kod srba. Dragicevic je bio dio iste dok nije krvlju platio cijenu. Nadat se da ce se srpska ljevica sada probuditi (ako je uopste ima) mada sam ja skepticaaaaaaaan. Desnica ih vodi zadnjih 30 godina od dolaska Milosevica i samo im je stetu nanosila. Sad su na korak da izgube Kosovo u cijelosti (tako sto ce ga zvanicno priznati) iako je ono vec izgubljeno (samo se jos nisu 100% uvjerili). Tesko je desnicu pobijediti jer se evo vec druga generacija odgaja iskljucivo na toj ideologiji.

MIslim, meni je jasno o cemu se ovdje radi. RS je postala monarhija dok u Federaciji vlada feudalizam zahvaljujuci desnici na sve tri strane. Ljudima je pun kurac svega jer imaju internet i vide da su monarhije i feudalizmi otisli iz modernog svijeta prije 200 godina i vide kako se danas tamo zivi.

Iskreno nije mi ih zao. Imali su izbore prije dva mjeseca i izabrali su monarhiju a nisu izlazili na ulice da se bune kako su izbori rezirani i nastimani. Prema tome, sve ima svoju cijenu pa tako i biranje desnice. Meni je ovo samo zanimljivo i zabavno za gledati.

:kokice:
Ne bih rekao da je Jovanovic neki Srbin. Misljenja sam da je njemu srpstvo odvratno. Imao sam priliku upoznati se i druziti sa ekipom koja podrzava LDP. Svi su Srbi ali su puni mrznje prema Srbima. O Srbima govore pezorativno, pa ih nazivaju 'Srbovi' i sl. Sjecam se da su pljuvali Djokovica i radovali se njegovim porazima jer je 'srpska seljacina'. Jebes ga, meni su ljudi takvog profila ideoloski bliski. :D Ali reci da su veliki Srbi je pogresno. Obicno se radi o ljudima koji preziru nacionalizam, etnicitet, narodnu tradiciju i vjeru.

LDP je kao kod nas Nasa stranka, samo su ovi jos zesci. Nasa stranka mora udovoljiti nacionalizmu da bi opstala. Cedine boli qrac, oni preziru sve sto ima veze sa identitetom srpskog naroda koji je po njima totalno zastranio.

Srbima treba ljevica koja ce se boriti za Kosovo i koja politiku devedesetih oznaciti kao pogresnu. Treba im ljevica koja ce raskrinkati srpske zlocince. Treba im ljevica koja ce razdvojiti nacionalne interese od zlocina, sovinizma, ksenofobije itd. Sasa Jankovic je super lik. Steta sto je narod nedovoljno zreo da prepozna takvog covjeka.

Mi, Srbi, Hrvati, Makedonci, Albanci... smo duboko zaglibili. Zastrasujuce je koliko su Slovenci napredniji od nas.

Glavni nas problem je nepismenost i zatucanost. Dok se to ne iscisti nema nam naprijed.
undefined007

#4296 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by undefined007 »

Neko vice cetnik na prozoru (izlogu) kakav cetnik, kazu ucini nesto ti si komandir, stan'te rek'o da objasnim, stas objasnjavat jebem ti mater strasljivu

hahahahaahahahahaahahahahahahhahah
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4297 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by KatarinaKosaca »

plain vanilla wrote: Pa vecina je aplaudirala kad su mlatili borce jer su blokrali saobracaj. Kao rat zavrsio prije vise od 20 godina, ko vas hebe. Nekima bilo zao i sto nisu izginuli.
E sad kad treba podrzati Davora, koga briga za cetnika, kao da je jos uvijek rat.
Uvijek objektivni.
jer je policija i sudstvo previse, ocajno, do beskonacnosti korumpirano, a mi pi pi pi pi.. dodje papak iz pm u Sarajevo i ne moze bez auta u pm. U Sarajevu se od tacke A do tacke B uvijek moglo bez auta..
SaraFina

#4298 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

dezurni_ucenik wrote:
SaraFina wrote:

Govorim iz ugla amerikanaca ili bilo kojeg drugog stranca. De realno koliko bi se sikirala zbog tamo nekog nerijesenog ubistva u bosni da si amerikanka, svabica engleskianja spanjolka itd. Ne treba pretjerivati.

Nije uopće poenta da se prosječni amer, spanjolac ili šved sablazni ovim dešavanjima. Poenta je da MZ, konzularno diplomatski predstavnici USA recimo podnesu izvješće o nestabilnoj bezbjedonosnoj situaciji u BL pod vodjstvom Dodika. A to portali potvrde slikama i snimkama da policija pendreči prosvjednike....da nabrajam dalje zašto je dobro?
Last edited by SaraFina on 31/12/2018 00:10, edited 1 time in total.
insomnia78

#4299 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

SaraFina wrote:
dezurni_ucenik wrote:
SaraFina wrote:

Nije uopće poenta da se prosječni amer, spanjolac ili šved sablazni ovim dešavanjima. Poenta je da MZ, konzularno diplomatski predstavnici USA recimo podnesu izvješće o nestabilnoj brzbjedonosnoj situaciji u BL pod vodjstvom Dodika. A to portali potvrde slikama i snimkama da policija pendreči prosvjednike....da nabrajam dalje zašto je dobro?
Zasto? Stavice Mileta na crnu listu? Prepisace RS muslimanima?
Post Reply