Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
-
super_bayern
#4276 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
De malo vode braćo. 
- seln
#4277 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Blago Bosni.Ja_Ja wrote:. A da ponekad ne znamo ko je s druge strane forumskom imena ce ti reci i ovaj podatak: ja nisam diplomirao politicke nauke, ja sam magistrirao politicke nauke, i radim a i radio sam kao savjetnik velikom broju politicara (vecinom vani), te sam ili vodio ili ucestvovao do sada u bar 30 politickih kampanja kako kod nas tako i u Sjedinjenim Drzavama. Dosadasnji mi je uspijeh gotovo 100%, tako da se usudjujem da kazem da znam nesto malo o politici.
- Ja_Ja
#4278 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Tvoj odgovor u sustini rezimira citavu problematiku.
- seln
#4279 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Bas.Ja_Ja wrote:Tvoj odgovor u sustini rezimira citavu problematiku.
Ako su nam magistri mediokriteti, i ako se politicka propaganda broji kao uspjeh u politici... laku noc, BiH.
- Ja_Ja
#4280 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Covjece ti mene ne poznajes da bi mogao da tvrdis da sam ja "mediokritet". Sada si zamijenio ulogu sa svim onima koje smatras fanaticima na ovoj temi. Ono nemas sta da kazes pa ces da udaris po licnosti. Suplja ti je to prica bas kao i naum na ovoj temi. Sam sebe diskvalifikujes kao nekog s kim je vrijedno voditi dijalog i razmijenjivati misljenja. Negativnim licnim epitetima ne samo da ne ispadas pametniji vec samo ispadas isfrustriran. Zao mi je da ne mozemo razgovarati normalno pa ce tako ovaj moj post biti i poslijednji upucen tebi ili u vezi sa tvojim pisanjem.
- seln
#4281 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ako hoces da razgovaramo normalno, onda nemoj voditi kampanju, vec odgovori na pitanja.Ja_Ja wrote:Covjece ti mene ne poznajes da bi mogao da tvrdis da sam ja "mediokritet". Sada si zamijenio ulogu sa svim onima koje smatras fanaticima na ovoj temi. Ono nemas sta da kazes pa ces da udaris po licnosti. Suplja ti je to prica bas kao i naum na ovoj temi. Sam sebe diskvalifikujes kao nekog s kim je vrijedno voditi dijalog i razmijenjivati misljenja. Negativnim licnim epitetima ne samo da ne ispadas pametniji vec samo ispadas isfrustriran. Zao mi je da ne mozemo razgovarati normalno pa ce tako ovaj moj post biti i poslijednji upucen tebi ili u vezi sa tvojim pisanjem.
Ne moras meni, ali ima pitanja drugih forumasa... odgovori njima.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4282 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Pobise se oko Hadzikadica a nijednom on nece biti predsjednik 
- Ja_Ja
#4283 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Meni bi bio_BataZiv_0809 wrote:Pobise se oko Hadzikadica a nijednom on nece biti predsjednik
- seln
#4284 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ka i Bakir, Dodik, Cirilo....Ja_Ja wrote:Meni bi bio_BataZiv_0809 wrote:Pobise se oko Hadzikadica a nijednom on nece biti predsjednik. Trajno nastanjen u BiH, tu i placam poreze.
za razliku od mene i Hadzimusica.
- General War
#4285 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
seln wrote:Blago Bosni.Ja_Ja wrote:. A da ponekad ne znamo ko je s druge strane forumskom imena ce ti reci i ovaj podatak: ja nisam diplomirao politicke nauke, ja sam magistrirao politicke nauke, i radim a i radio sam kao savjetnik velikom broju politicara (vecinom vani), te sam ili vodio ili ucestvovao do sada u bar 30 politickih kampanja kako kod nas tako i u Sjedinjenim Drzavama. Dosadasnji mi je uspijeh gotovo 100%, tako da se usudjujem da kazem da znam nesto malo o politici.
-
Heller
#4286 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Imo lik uspjeh 100%, de odvadi maloseln wrote:Blago Bosni.Ja_Ja wrote:. A da ponekad ne znamo ko je s druge strane forumskom imena ce ti reci i ovaj podatak: ja nisam diplomirao politicke nauke, ja sam magistrirao politicke nauke, i radim a i radio sam kao savjetnik velikom broju politicara (vecinom vani), te sam ili vodio ili ucestvovao do sada u bar 30 politickih kampanja kako kod nas tako i u Sjedinjenim Drzavama. Dosadasnji mi je uspijeh gotovo 100%, tako da se usudjujem da kazem da znam nesto malo o politici.
- Ja_Ja
-
stranacc
#4288 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
'Nasi boze
covjek dolazi odnekud da spasi drzavu.
Referenca.
Dekan fakulteta u nekoj pripizdini u americi.
Politikom se NIJE bavio nikada.
i on ce medju par miliona balkanaca za cas posla napraviti svicarsku.
nego pada li ikome na pamet otkud pare yarugi?
beli je fakultet napustio, a plata svakako nije bila milionska....
Bosnjaku mozes macka u vreci prodati kao zlato

covjek dolazi odnekud da spasi drzavu.
Referenca.
Dekan fakulteta u nekoj pripizdini u americi.
Politikom se NIJE bavio nikada.
i on ce medju par miliona balkanaca za cas posla napraviti svicarsku.
nego pada li ikome na pamet otkud pare yarugi?
beli je fakultet napustio, a plata svakako nije bila milionska....
Bosnjaku mozes macka u vreci prodati kao zlato
-
stranacc
#4289 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
"The sense is that if this time nationalists win again that there might not be next elections, simply because the country might be going toward the path of disintegration," Hadzikadic said last week.
"Now I have to figure out, do you have to form a political party or can it be done otherwise," he said. "I'm thinking about Martin Luther King a lot these days because he influenced existing parties."
Mesija je stigao
gluho bilo.....
"Now I have to figure out, do you have to form a political party or can it be done otherwise," he said. "I'm thinking about Martin Luther King a lot these days because he influenced existing parties."
Mesija je stigao
gluho bilo.....
- GandalfSivi
#4290 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Lazes svega mistranacc wrote:"The sense is that if this time nationalists win again that there might not be next elections, simply because the country might be going toward the path of disintegration," Hadzikadic said last week.
Mesija je stigao
gluho bilo.....
-
stranacc
#4291 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
http://www.wfae.org/post/unc-charlotte- ... e#stream/0GandalfSivi wrote:Lazes svega mistranacc wrote:"The sense is that if this time nationalists win again that there might not be next elections, simply because the country might be going toward the path of disintegration," Hadzikadic said last week.
Mesija je stigao
gluho bilo.....Izvor?
- GandalfSivi
#4292 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Jaaaaraaaaneeee, nas a svjetski svega mi. Sada cekamo forumasa ja_ja da nam kaze (ali fakat mislim da je lik okay), sta misli o ovome...stranacc wrote:http://www.wfae.org/post/unc-charlotte- ... e#stream/0GandalfSivi wrote:Lazes svega mistranacc wrote:"The sense is that if this time nationalists win again that there might not be next elections, simply because the country might be going toward the path of disintegration," Hadzikadic said last week.
Mesija je stigao
gluho bilo.....Izvor?
Dame i gospodo, Martin Mirsad Luther Hadzikadic
- sinuhe
#4293 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Jes' smijesan Mirso. Hajmo mu brojati svaku rijec.
Znamo da si nekad nekom prilikom sreo i procitao Hadzikadica.
Znamo da si nekad nekom prilikom sreo i procitao Hadzikadica.
- seln
#4294 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Platforma za pogreb...
- MarshalDodik
#4295 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Ako ce sahraniti deytonsku BiH,seln wrote:Platforma za pogreb...
- Smrcak15
#4296 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
slika i prilika jadne SDA:ovske politikeseln wrote:Platforma za pogreb...
treba da se stidis sto podrzavas tu uhljebevicku kriminalnu stranku zvanu SDA
vladati 22 Godine i dovesti u stanje drzavu na ovakav nivo, kao recimo nisu u stanju bilio 1 km autoputa uraditi za 4 godine dok je dodik uradio preko 70 km u RS, da bi ovi nasi imali svecano otvaranje trotoara ispred zgrade predsjednistva, eto koga ti podravas
a da ne pricam koliko su pokrali za ove zadnje izbore, kada su mogli krasti visoko pozicioniranim politicarima glasove, a sta mislis sta su onda radili u selima i obicnim gradjanima po gradovima.
Ti si druze u jednoj Fritzelovskoj atmosferi, samo te smije tvoj Caca da ****, tako ti to dodje sa SDA....
drugim rijecima samo vas mi mozemo hebavati u mozak, nasi smo, i mi ce mo vas *******
- seln
#4297 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
Smrcak15 wrote:slika i prilika jadne SDA:ovske politikeseln wrote:Platforma za pogreb...
treba da se stidis sto podrzavas tu uhljebevicku kriminalnu stranku zvanu SDA
vladati 22 Godine i dovesti u stanje drzavu na ovakav nivo, kao recimo nisu u stanju bilio 1 km autoputa uraditi za 4 godine dok je dodik uradio preko 70 km u RS, da bi ovi nasi imali svecano otvaranje trotoara ispred zgrade predsjednistva, eto koga ti podravas![]()
a da ne pricam koliko su pokrali za ove zadnje izbore, kada su mogli krasti visoko pozicioniranim politicarima glasove, a sta mislis sta su onda radili u selima i obicnim gradjanima po gradovima.
Ti si druze u jednoj Fritzelovskoj atmosferi, samo te smije tvoj Caca da ****, tako ti to dodje sa SDA....
drugim rijecima samo vas mi mozemo hebavati u mozak, nasi smo, i mi ce mo vas *******nek laktaski vepar radi sta hcoe sa svojim u RS a mi cemo vas....
Daj, mali, ne prdi....
Poznato mi je da si nepismen, ali sad demonstriras i nedostatak pameti.
Sta je, udara malo paranoja? "Ko nije za dragog boga Mirsu, taj je za SDA, HDZ, NSDAP, Hitlera..."
Ovako isto si tupio ne pdf "Religija", sad si samo zamijenio Allaha za Mirsu.
-
stranacc
-
stranacc
#4299 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
jesu li cablovi smotani 
“My family is probably more nervous than I am. But, I do think about it. In Serbia, they assassinated their prime minister,” he stated. “Every time I unlock the front door of the building where my condo is in Sarajevo, I worry if there is someone waiting for me in the darkness of the hallway. And, it will get worse over time. I think it is the threat of violence, whether any harm actually ever comes my way, that will keep me on my toes. However, this is the price one must be ready to pay if he or she is ready to help the country.”
inace u americi su kamaru predsjednika roknuli do sada
ovaj kao da je krenuo u ruandu
pisha li po bosni pisha
al ne sekirajte se
he is coming...da Vas spasi
“My family is probably more nervous than I am. But, I do think about it. In Serbia, they assassinated their prime minister,” he stated. “Every time I unlock the front door of the building where my condo is in Sarajevo, I worry if there is someone waiting for me in the darkness of the hallway. And, it will get worse over time. I think it is the threat of violence, whether any harm actually ever comes my way, that will keep me on my toes. However, this is the price one must be ready to pay if he or she is ready to help the country.”
inace u americi su kamaru predsjednika roknuli do sada
ovaj kao da je krenuo u ruandu
pisha li po bosni pisha
al ne sekirajte se
he is coming...da Vas spasi
-
stranacc
#4300 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
https://inside.uncc.edu/news-features/2 ... ncy-bosnia
kome nije mrsko
hijene su vec bile postrojene kad njihov igrac uzjase...
gospon clark spreman za investicije

Inace uzeo je neplaceno na fakultetu , kad se malo izbudali da se vrati nazad
a vi se hebite ..
kome nije mrsko
hijene su vec bile postrojene kad njihov igrac uzjase...
gospon clark spreman za investicije
Inace uzeo je neplaceno na fakultetu , kad se malo izbudali da se vrati nazad
a vi se hebite ..