osim nacelnika maticne opstine sa prezimenom memic
ko nije procitao oonih 18 strana iz policije neka se ne trudi odgovoriti na dio o komisiji
E hvala, u biti su to jednostavne metode, izvorna i kontrolna, cija je pouzdanost i preko 99% ako se ima dovoljan uzorak.tripple_dubble wrote:Joj, jesi me prokuzio, svaka cast!karakters wrote:Ubi ti nas sa svojim bombama i bombanjima. Toliko si usiljena i toliko se trudis da se po svaku cijenu distanciras od identiteta Arijane Memic da su ti postovi, osim sto su suplji, i jako degutantni.tripple_dubble wrote:
Drugom treba potvrda za ego, pa postaje sve ciniciji i zagrizeniji u svojim esejima, koji vec neko vrijeme promjenise pricu totalno u odnosu na prvobitnu - sto bi bilo sasvim uredu, jer je ovo ipak FORUM, a ne sudnica, da nije one sitnice, kako isto to prebacuje svim drugima ovdje, koji se ne slazu sa njegovim teorijama. Ja priznam barem ako pogrijesim, povjerujem legitimnom argumentu, a ponekad i bacim koju bombu, da vidim reakcije (i nije da to krijem bas).
Ono recenica pa "grozim se Kifle, nadam se da nece biti izabran za premijera kantona, bila bi to katastrofa", pa "vidjecu sa Arijanom", "cini mi se da sam negdje procitala za DNK na pistolju...", stalno nekakve distrakcije i lovacke price da bi zamutila vodu i podisla citaocima.
Ali ako izbacimo eufemizme, svede se na to da ti povazdan lazes. Mogu razumjeti razloge, ali su to svejedno lazi.
Sestre mi, ako ne radis vec za Tuzilastvo ili MUP onda bi ti oni ovog trena trebali napraviti ponudu. Takav intelekt, takva moc rasudjivanja, takav nastup, a tek fond rijeci! Ja sam odusevljena.![]()
A sad, da se vratimo temi:
Dakle, osim kombija koji prolazi u dato vrijeme Alejom, a nije moguce utvrditi ko je u njemu sjedio, ostaje priznanje Ljube Seferovica, kasnije negirano ne samo od Ljube (sto bi bilo normalna praksa, kako bi se uopce mogao voditi sudski postupak), ali i od Vasvije, koja je tvrdila da je Ljubo s pistoljem u ustima morao priznati ono sto nije pocinio. Nit ima traga kontakta automobila i pjesaka, nit ima tragova kocenja, nit ima povreda naund tijelu koje bi mogle nastati kao posljedica udara automobila, nit je dnk analiza tragova na kombiju pokazala da isti pripadaju Dzenanu ili Alisi, niti je pronadjen predmet kojim je Dzenan udaren (na licu mjesta ili kod Ljube), osim sto postoje nedokazane price o kamenu kojeg je izvjesni policajac odnio i opravo (navodno!), niti ima operativno interesantnog snimka vise, niti ima paznje vrijedne izjave jedinog svjedoka, jer ona tvrdi da ima amneziju, niti ima bilo sta sto upucuje na bilo koga?! Sretno drzavno tuzilastvu sa takvim dokaznim materijalom... Doduse, valjda ce i Muriza pitat sta on ima od dokaza prikupljeno.
Ti uporan da je pismo iz policije. Ko ga je napisao? Ko ga je potpisao? Ima li pečat MUP-a?uglavnomja wrote:kad se to objavilo, da je ona kandidat kod kifle, a kiflin covjek vodi ad-hoc komisiju zaduzenu za mucenje vode, za pisanje pisama i blacenje policije zbog sitnica i procedura ... tad je sve bilo jasno, i targetiranjje budnje i prozivanje bakira i sebije i citave sda
osim nacelnika maticne opstine sa prezimenom memic![]()
ko nije procitao oonih 18 strana iz policije neka se ne trudi odgovoriti na dio o komisiji
napisali su ga policajci, ne sluzbeno mupdimitrov wrote:Ti uporan da je pismo iz policije. Ko ga je napisao? Ko ga je potpisao? Ima li pečat MUP-a?uglavnomja wrote:kad se to objavilo, da je ona kandidat kod kifle, a kiflin covjek vodi ad-hoc komisiju zaduzenu za mucenje vode, za pisanje pisama i blacenje policije zbog sitnica i procedura ... tad je sve bilo jasno, i targetiranjje budnje i prozivanje bakira i sebije i citave sda
Ovo što si napisala je velika glupost, da li iz neznanja ili namjernog spina, to ti znaš. Što neko napisa, Muriz laže sebe, a tako i sve nas.tripple_dubble wrote: A sad, da se vratimo temi:
Dakle, osim kombija koji prolazi u dato vrijeme Alejom, a nije moguce utvrditi ko je u njemu sjedio, ostaje priznanje Ljube Seferovica, kasnije negirano ne samo od Ljube (sto bi bilo normalna praksa, kako bi se uopce mogao voditi sudski postupak), ali i od Vasvije, koja je tvrdila da je Ljubo s pistoljem u ustima morao priznati ono sto nije pocinio.
uglavnomja wrote:napisali su ga policajci, ne sluzbeno mupdimitrov wrote:Ti uporan da je pismo iz policije. Ko ga je napisao? Ko ga je potpisao? Ima li pečat MUP-a?uglavnomja wrote:kad se to objavilo, da je ona kandidat kod kifle, a kiflin covjek vodi ad-hoc komisiju zaduzenu za mucenje vode, za pisanje pisama i blacenje policije zbog sitnica i procedura ... tad je sve bilo jasno, i targetiranjje budnje i prozivanje bakira i sebije i citave sda
ko nije procitao oonih 18 strana iz policije neka se ne trudi odgovoriti na dio o komisiji![]()
ako okericu, koji je najvise isprozivan u tom pismu ne smeta da odgovori na njega, ne znam u cemu je problem? uostalom ni jedan demanti nije bio, niko drugi nije pitao ko je pisao i dje pecat![]()
znaci pismo je stiglo sa ppravog mjesta i ima prave informacije, samo, jel', prema okericu nije sija nego je vrat .... klasika
https://www.klix.ba/vijesti/bih/okeric- ... /180915029
Jesam li ja, teoretski mogao napisati to pismo?uglavnomja wrote:napisali su ga policajci, ne sluzbeno mupdimitrov wrote:Ti uporan da je pismo iz policije. Ko ga je napisao? Ko ga je potpisao? Ima li pečat MUP-a?uglavnomja wrote:kad se to objavilo, da je ona kandidat kod kifle, a kiflin covjek vodi ad-hoc komisiju zaduzenu za mucenje vode, za pisanje pisama i blacenje policije zbog sitnica i procedura ... tad je sve bilo jasno, i targetiranjje budnje i prozivanje bakira i sebije i citave sda
ko nije procitao oonih 18 strana iz policije neka se ne trudi odgovoriti na dio o komisiji![]()
ako okericu, koji je najvise isprozivan u tom pismu ne smeta da odgovori na njega, ne znam u cemu je problem? uostalom ni jedan demanti nije bio, niko drugi nije pitao ko je pisao i dje pecat![]()
znaci pismo je stiglo sa ppravog mjesta i ima prave informacije, samo, jel', prema okericu nije sija nego je vrat .... klasika
https://www.klix.ba/vijesti/bih/okeric- ... /180915029
Nisi. Ti ne postojiš, ti si virtualan tip, ti si @dimitrovdimitrov wrote: Jesam li ja, teoretski mogao napisati to pismo?
Imaš ih u drugom oblikuMensurM wrote:Govoreći o Dženanu, njegov otac je rekao da je on bio primjereno dijete koje nikada nije dobivalo prijetnje. Tokom njegovog svjedočenja navedeno je da je Dženan sa sobom imao pištolj, a Muriz Memić je naveo da on za to nije znao i da Dženan za njega nije imao dozvolu. On je u kasnijem obraćanju istaknuo da je Dženan imao i policijsku palicu koju mu je on pronašao i oduzeo kako ne bi imao problema, te da ne bi dozvolio da on ima pištolj.
Zašto kod mene niko ne pronađe pištolj ili palicu?
Pa i da jeste, da je Dženan imao i nosio pištolj legalan-nelegalan, svejedno, da je bio problematičan, pa čak i da je bio deklarisani kriminalac, ima li njegovo ubistvo tada pravo na pravdu i pravičan postupak u istrazi, ili želiš reći da nema?MensurM wrote:Čuj šta ima veze što je frajer nosio pištolj i palicu.
Plašio se nekog? Neko mu prijetio? Išao u obračun? Bio problematičan?
Naravno da ima. Svako ima.high_volume wrote:Pa i da jeste, da je Dženan imao i nosio pištolj legalan-nelegalan, svejedno, da je bio problematičan, pa čak i da je bio deklarisani kriminalac, ima li njegovo ubistvo tada pravo na pravdu i pravičan postupak u istrazi, ili želiš reći da nema?MensurM wrote:Čuj šta ima veze što je frajer nosio pištolj i palicu.
MensurM wrote:Čuj šta ima veze što je frajer nosio pištolj i palicu.
high_volume wrote:Pa i da jeste, da je Dženan imao i nosio pištolj legalan-nelegalan, svejedno, da je bio problematičan, pa čak i da je bio deklarisani kriminalac, ima li njegovo ubistvo tada pravo na pravdu i pravičan postupak u istrazi, ili želiš reći da nema?
I treba i mora da ima, svako ubistvo mora biti krivično procesuirano na zakonit način. @MensurM ovdje spinuje, insinuira na Dženanovom kriminalnom miljeu i time njegovo ubistvo pravda inkriminiranoj prošlosti. Pokušava nametnuti mišljenje primitivne sredine u kojoj živi_Reds_ wrote:Naravno da ima. Svako ima.
Koliko momaka njegivih godina nose pištolje? To je pitanje?
Da li je to bila zelja za dokazivanjem, ili nešto drugo, vjerovatno nikad saznati nećemo.
A da Bog da, pa da se i cijeli slucaj riješi.
Evo kolega @sarajmen povukoh tu izjavu, a pošto je gospodin MensurM čovjek od riječi koji nikad slagao nije vjerujem da će obećanje biti ispunjeno u toku ovoga mjeseca.MensurM wrote:
Ma ako ona bude u Skupštini, ja ti obećavam da ću u oktobru gol provesti noć pred Vječnom vatrom. Mani me se nebuloznih ideja. Čuj Pravda i narod, ja jučer čuo za tu stranku i ona da upadne u nešto. M a n i m e s e. Jel ona uopšte Kanton Sarajevo, možemo li mi iz Centra glasati za nju?
Ako se već biraju oni koji su doživjeli neku tragediju, ja znam barem 325 ljudi koji su se više zaslužili uhljebiti od Arijane.
Sarajmen wrote:Javno je obećao neki lični egzibicionizam kod ''Vječne vatre'', ukoliko se određena osoba izbori za status zastupnika u Skupštini KS. Ako ja zaboravim, podsjetite ga na obećanje.
Šta da ja kažem? Da je tužilac debil?PeraDzetic wrote:http://nap.ba/new/vijest.php?id=49205
Prvu tužilaštvo sakrilo, drugu odbacio sud.
Da cujemo ekipu karaktersa i Mensura? Takoder, niste odgovorili pitanje vezano za Alisin navodni poligraf?
Momak, obećanje?MensurM wrote:Pa ja fakat prvi put čuo za njih. Vidim da su i u centru neki glasali za njih.
Nema veze, i dalje mi se jako gadi uhljebivanje sestre ubijenog i nadam se da ću što prije pročitati saopštenje porodice u kojem jasno piše da se odriče plate zastupnika i da će ista biti proslijeđena nekoj fondaciji ili studentima kojima je novac potreban.
Može, vjeruj da se nemam čega stidjetipemanapemani wrote:Momak, obećanje?MensurM wrote:Pa ja fakat prvi put čuo za njih. Vidim da su i u centru neki glasali za njih.
Nema veze, i dalje mi se jako gadi uhljebivanje sestre ubijenog i nadam se da ću što prije pročitati saopštenje porodice u kojem jasno piše da se odriče plate zastupnika i da će ista biti proslijeđena nekoj fondaciji ili studentima kojima je novac potreban.
Samo ti ispuni obećanje, vidjet ćemo te na KlixuMensurM wrote:Može, vjeruj da se nemam čega stidjetipemanapemani wrote:Momak, obećanje?MensurM wrote:Pa ja fakat prvi put čuo za njih. Vidim da su i u centru neki glasali za njih.
Nema veze, i dalje mi se jako gadi uhljebivanje sestre ubijenog i nadam se da ću što prije pročitati saopštenje porodice u kojem jasno piše da se odriče plate zastupnika i da će ista biti proslijeđena nekoj fondaciji ili studentima kojima je novac potreban.Haj sa mnom večeras da mi slikaš "Kralja lavova"?
Jasta cu. Bas nemam nikakav interes da gledam gole muskarce.MensurM wrote:Može, vjeruj da se nemam čega stidjetipemanapemani wrote:Momak, obećanje?MensurM wrote:Pa ja fakat prvi put čuo za njih. Vidim da su i u centru neki glasali za njih.
Nema veze, i dalje mi se jako gadi uhljebivanje sestre ubijenog i nadam se da ću što prije pročitati saopštenje porodice u kojem jasno piše da se odriče plate zastupnika i da će ista biti proslijeđena nekoj fondaciji ili studentima kojima je novac potreban.Haj sa mnom večeras da mi slikaš "Kralja lavova"?
to su "sitnice i procedure". eventualno "javašluk". nećemo valjda zbog toga obezvređivati kompletan rad u najboljoj istrazi na svijetu.PeraDzetic wrote:http://nap.ba/new/vijest.php?id=49205
Da cujemo ekipu karaktersa i Mensura? Takoder, niste odgovorili pitanje vezano za Alisin navodni poligraf?
PeraDzetic wrote:http://nap.ba/new/vijest.php?id=49205