Kakvo je guslanje, sto vazda drugog gledas...treba imati svoje ja.mO k3 wrote:Sta da ti kažem na ovo , kako ti nedosadi guslati ???General War wrote:Tako je samo po navici...jos malo pa njemcimO k3 wrote:Kada se u banjaluci i širokome bude izjašnjavalo 3% Bosanaca , onda cu se i ja izjasniti kao Bosanac
Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
- General War
#4276 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
- mO k3
#4277 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
@ general stari gubiš se na trenutke , izjasni se kako hoćeš jebe mi se i da si kinez zaboli me k .... Da izvines
Ne kontam ovo onaniranje , pomirite se vise i gotovo
Ne kontam ovo onaniranje , pomirite se vise i gotovo
-
Bodkin
#4278 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Pa ti isti bosnjaci ih zovu izdajnicima i srpskom podvalom. I sad se ja trebam smijati na to? Prelaziti preko toga? Veca euforija sto ima 2% bosanaca nego sto ima 50%+ bosnjaka. Eto u cemu je problemDrvosjeca iz Dejcica wrote:A slušaj, vjerovao ili ne moja izborna opcija SDA (općenito nacionalne stranke) nikada nije bila. Do prije par godina sam razmišljao isto kao ti ali onda skontaš da nikoga ne možeš silom natjerati da glasa za ovog ili onog bez obzira koliko tvoj motiv bio dobar i progresivan. Ja sam već napisao da bih volio da smo politički dosadna zemlja kao Norveška pa da na izborima 60% ljudi izabere neku stranku koja se zalaže za očuvanje okoline, zaštitu bilja, čiste rijeke...itd. Jebioga, želje su jedno, stvarnost drugo.Bodkin wrote:
Vezite ih opet za ovce koje glasaju za iste stranke od prije 30 godina. Stranke koje su vas provele kroz rat i najgoru bijedu od 1950e. Sta je problem?
Moje pisanje o preCedniku je više sarkastično, ako slučajno nisi primjetio, ali se čudim tolikoj količini frustracije prema Bošnjacima koji su kompatibilni sa Bosancima k'o med i mlijeko.
A ja sam nekoliko puta napisao. Sda je najveca posast sto je pogodila bosnu. Zemlje se od rata oporave ali od ove grupe ljudi koji su uvei nepotizam i korupciju kao standard, to nikad
-
Bodkin
#4279 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Naravno da je narod kriv. 80% je kriv. 20 jebenih godina stranka na vlasti. Zemlja najsiromasnija u evropi. Ljude jos malo pa ce poceti udarati na poslu. Neobrazovani i nesposobni doktori i generalno javne usluge. I sda i dalje na vlasti. To je jarane kolektivno ludilo.Gojeni H wrote:
Nikad niko nece srusiti SDA s takvim razmisljanjem.
Ne moze narod biti kriv!
Ne mogu Britanci biti krivi sto su izglasali Brexit. Valjda je kriv onaj idiot Korbin sto je bio zaduzen da narod ubijedi da to nije dobro za UK?
Valjda neko mora natjerati one idiote da popuste sa egoizmima velicine Konjuh planine pa da oforme siroku koaliciju koja moze nesto uraditi protiv one posasti?
Sa druge strane 20% je na opoziciji. Glasao sam par puta do sad u zivotu i uvijek za sdp. Ostali su mali i bezmudi. Df se cinio zanimljiv. Procitao sam im ekonomsku platformu prije nego sto su je izbacili i odlicno je uradjena. Znam ljude koji su je radili. Ali kao i svi drugi, boli ih kurac za tim jer se glasovi dobijaju na sukanju dodiku, udaranju po prstima i tim sranjima. Dakle opet ko je kriv? Narod je kriv
- Drvosjeca iz Dejcica
#4280 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Slavljenički Brexit-song predsjednika Republike Srpske, buduće članice Commonwealtha.
Vesela je Britanija,
Ode od Brisela,
Veselim se sa njom i ja,
I Srpska mi cijela.
Vesela je Imperija
I kraljica Beti,
Od veselja, evo, i ja
Silazim s pameti.
Veseo sam jer znam da su
Glasali Englezi
Da stolujem na Vrbasu
Ko da sam na Temzi.
Veseo sam – što se kaže
Na engleskom – hepi,
Oj, Najdžele, oj, Faraže,
I Srpsku
Od Bosne nas, brate, spasi,
Tamnog vilajeta;
Srpsku priznaj i proglasi
Dijelom Komonvelta!
Referendum nov raspiši
I napusti NATO,
Pa se s nama integriši
U "Jandrino jato"!
Ojkaćemo sve hitove
"Bitlsa" i "Kvina",
Naš entitet nek' se zove
Britanska Krajina!
Da zapjevam ojkalicu,
San je mojih snova,
"Bože čuvaj nam Kraljicu"
U Domu lordova!
Kako će se ponositi
Otadžbina naša –
Milorad će milord biti,
Milord od Laktaša!
-
mirzaaa33
#4281 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Bošnjaci su napavili Dodika. 
-
mzungu
#4282 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
pa ja kako vidim vecina forumasa koji vam odgovaraju, nit glasaju za sda, nit im smeta tih 2 %, neki su cak I ateistiBodkin wrote:Pa ti isti bosnjaci ih zovu izdajnicima i srpskom podvalom. I sad se ja trebam smijati na to? Prelaziti preko toga? Veca euforija sto ima 2% bosanaca nego sto ima 50%+ bosnjaka. Eto u cemu je problemDrvosjeca iz Dejcica wrote:A slušaj, vjerovao ili ne moja izborna opcija SDA (općenito nacionalne stranke) nikada nije bila. Do prije par godina sam razmišljao isto kao ti ali onda skontaš da nikoga ne možeš silom natjerati da glasa za ovog ili onog bez obzira koliko tvoj motiv bio dobar i progresivan. Ja sam već napisao da bih volio da smo politički dosadna zemlja kao Norveška pa da na izborima 60% ljudi izabere neku stranku koja se zalaže za očuvanje okoline, zaštitu bilja, čiste rijeke...itd. Jebioga, želje su jedno, stvarnost drugo.Bodkin wrote:
Vezite ih opet za ovce koje glasaju za iste stranke od prije 30 godina. Stranke koje su vas provele kroz rat i najgoru bijedu od 1950e. Sta je problem?
Moje pisanje o preCedniku je više sarkastično, ako slučajno nisi primjetio, ali se čudim tolikoj količini frustracije prema Bošnjacima koji su kompatibilni sa Bosancima k'o med i mlijeko.
A ja sam nekoliko puta napisao. Sda je najveca posast sto je pogodila bosnu. Zemlje se od rata oporave ali od ove grupe ljudi koji su uvei nepotizam i korupciju kao standard, to nikad
eh da zajednicko nam je da smo bosnje
sta je onda problem?!
tj ko kmeci ovdje
- Cherry-Cherry
#4283 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Neki bi trebali mnogo više čitati, kako bi proširili fond riječi. Kako vam ne dosadi vratiti tri riječi u krug? 
-
Bodkin
#4284 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Nebitno totalno. Ako su mu bosanci izdajnici ili srpska podvala, za mene isto sranje. Nema to veze sa strankom ili religijommzungu wrote:pa ja kako vidim vecina forumasa koji vam odgovaraju, nit glasaju za sda, nit im smeta tih 2 %, neki su cak I ateistiBodkin wrote:Pa ti isti bosnjaci ih zovu izdajnicima i srpskom podvalom. I sad se ja trebam smijati na to? Prelaziti preko toga? Veca euforija sto ima 2% bosanaca nego sto ima 50%+ bosnjaka. Eto u cemu je problemDrvosjeca iz Dejcica wrote:
A slušaj, vjerovao ili ne moja izborna opcija SDA (općenito nacionalne stranke) nikada nije bila. Do prije par godina sam razmišljao isto kao ti ali onda skontaš da nikoga ne možeš silom natjerati da glasa za ovog ili onog bez obzira koliko tvoj motiv bio dobar i progresivan. Ja sam već napisao da bih volio da smo politički dosadna zemlja kao Norveška pa da na izborima 60% ljudi izabere neku stranku koja se zalaže za očuvanje okoline, zaštitu bilja, čiste rijeke...itd. Jebioga, želje su jedno, stvarnost drugo.
A ja sam nekoliko puta napisao. Sda je najveca posast sto je pogodila bosnu. Zemlje se od rata oporave ali od ove grupe ljudi koji su uvei nepotizam i korupciju kao standard, to nikad![]()
eh da zajednicko nam je da smo bosnje![]()
sta je onda problem?!
tj ko kmeci ovdje
-
palestinka
#4285 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
2% nije relevantno i ne pokazuje koliko je Bosanaca i Bosanki u BiH zato što su konstitutivni narodi po Ustavu Bošnjaci, Srbi i Hrvati. Zašto bi se neko izjasnio kao Bosanac na popisu, premda se tako osjeća, ako je svjestan da njegovo izjašnjavanje ide u rubriku zanimljivost, zajedno s Vulkancima i Klingoncima. Ne možeš ispuniti ni aplikaciju za posao u rubrici nacionalnost prema onom kako se osjećaš, nego svrstaj se, pa ćemo vidjeti treba li nam 300g ili pola kile te nacije ili imamo dovoljno na stanju i treba nam za ovaj posao druga nacija.
- Gojeni H
#4286 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ne slazemo se.Bodkin wrote:Naravno da je narod kriv. 80% je kriv. 20 jebenih godina stranka na vlasti. Zemlja najsiromasnija u evropi. Ljude jos malo pa ce poceti udarati na poslu. Neobrazovani i nesposobni doktori i generalno javne usluge. I sda i dalje na vlasti. To je jarane kolektivno ludilo.Gojeni H wrote:
Ne moze narod biti kriv!
Ne mogu Britanci biti krivi sto su izglasali Brexit. Valjda je kriv onaj idiot Korbin sto je bio zaduzen da narod ubijedi da to nije dobro za UK?
Valjda neko mora natjerati one idiote da popuste sa egoizmima velicine Konjuh planine pa da oforme siroku koaliciju koja moze nesto uraditi protiv one posasti?
Sa druge strane 20% je na opoziciji. Glasao sam par puta do sad u zivotu i uvijek za sdp. Ostali su mali i bezmudi. Df se cinio zanimljiv. Procitao sam im ekonomsku platformu prije nego sto su je izbacili i odlicno je uradjena. Znam ljude koji su je radili. Ali kao i svi drugi, boli ih kurac za tim jer se glasovi dobijaju na sukanju dodiku, udaranju po prstima i tim sranjima. Dakle opet ko je kriv? Narod je kriv
Prosao sam toliko seminara i kurseva o nacinu manipulacije ljudima da mi je kirstalno jasno da su ljudi na kraju ipak ljudi. I glupi i pmaetni, ali ipak ljudi. Hint: Posto si ti ekonomista ... radis marketinsku prezentaciju koju samo voli tvoja majka ... a onda se pitas zasto ljudi ne kupuju tvoj proizvod.
- Point.
#4287 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
I kako ono Johnny Stulic pjeva: " Uvijek, uvijek ista prica.....".
-
L u c i f e r
#4288 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
i radovana smo mi napravilimirzaaa33 wrote:Bošnjaci su napavili Dodika.
krivi što smo živi
- GeeTnT
#4289 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
...a neke od vas bi trebali da vise radjate:Cherry-Cherry wrote:Neki bi trebali mnogo više čitati, kako bi proširili fond riječi. Kako vam ne dosadi vratiti tri riječi u krug?
03.07.2016
Tuzla Porodilište - u toku protekla 24 sata rođeno je 12 beba, 4 djevojčice i 8 dječaka
Banja Luka - Porodilište: U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljeno je 5 poroda i rođeno je 5 beba: 4 djevojčice i 1 dječak.
-
mirzaaa33
#4290 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Niste Radovana ali Dodika jeste, Bošnjaci i njihova opsesija Dodikom mu je dala smisao. Pišu mu se pjesme, epovi, traktati, gleda svaka izjava i svaki potez.Najbolje mi je ono, parafraziram - "Dodik je nacionalista, govno i krkan, da je nama jednog takvog da nas vodi".L u c i f e r wrote:i radovana smo mi napravilimirzaaa33 wrote:Bošnjaci su napavili Dodika.![]()
krivi što smo živi
-
Bodkin
#4291 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ciljna skupina je uvijek sira od moje stare. Manipulacija ljudima je jednostavna kad skontas motivaciju. Kad skontas sta pokrece ljude. Upravo zato nasa tri kralja mogu neometano unistavati drzavu do sudnjeg dana. Jer ljudi kod nas ne razumiju kompleksne stvari ali razumiju mudzahedine, cetnike i slicno.Gojeni H wrote:Ne slazemo se.Bodkin wrote:Naravno da je narod kriv. 80% je kriv. 20 jebenih godina stranka na vlasti. Zemlja najsiromasnija u evropi. Ljude jos malo pa ce poceti udarati na poslu. Neobrazovani i nesposobni doktori i generalno javne usluge. I sda i dalje na vlasti. To je jarane kolektivno ludilo.Gojeni H wrote:
Ne moze narod biti kriv!
Prosao sam toliko seminara i kurseva o nacinu manipulacije ljudima da mi je kirstalno jasno da su ljudi na kraju ipak ljudi. I glupi i pmaetni, ali ipak ljudi. Hint: Posto si ti ekonomista ... radis marketinsku prezentaciju koju samo voli tvoja majka ... a onda se pitas zasto ljudi ne kupuju tvoj proizvod.
Ali pokusaj objasniti ljudima da su vodece stranke toliko ljudi stavili na budzet i osigurali glasace koje ce nasi unuci placati mmf-u, gledace te kao prvoklasnu budalu..
Ista stvar u austriji za njihove zadnje izbore. Pogledaj presjek glasaca po obrazovanju i za koga su glasali.
U britaniji je druga prica i sukob generacija/staleza. Pogledaj glasanje po starosti. Kad skontas sta pokrece ljude, ti si kralj. Preporucujem knjigu the wisest one in the room.
Ali naravno, ne moramo se sloziti
-
L u c i f e r
#4292 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
ma i mladića smo mi stvorilimirzaaa33 wrote:Niste Radovana ali Dodika jeste, Bošnjaci i njihova opsesija Dodikom mu je dala smisao. Pišu mu se pjesme, epovi, traktati, gleda svaka izjava i svaki potez.Najbolje mi je ono, parafraziram - "Dodik je nacionalista, govno i krkan, da je nama jednog takvog da nas vodi".L u c i f e r wrote:i radovana smo mi napravilimirzaaa33 wrote:Bošnjaci su napavili Dodika.![]()
krivi što smo živi
izvinite jbg
-
Patriotska_Liga
#4293 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Nisu Bosanci srpska podvala nego agitovanje određenih obavještanjih službi koji su pokušali da friško bošnjačko nacionalno pitanje iskoriste da bi među Bošnjacima pridobili one koji nisu skloni tom imenu. Pri tome nije problematičan patriotizam onih koji su se izjasnili kao Bosanci, problematično je što se to radi iz potpuno drugih razloga, koristi se ljubav prema Bosni od strane onih Bošnjaka kojima bošnjačko ime nije milo i tako se smanjuje ukupan broj Bošnjaka, pa samim tim i udio. NVO aktivisti na čelu sa drogašem masnim Brkanom učinili su sve, a po diktatu obavještanjih službi koje su ih vrbovale, da što je moguće većem broju Bošnjaka ogade njihovo narodno ime i da im ponude bio kakvu alternativu koja bi razbila njihovo jedinstvo. Naziv Bosanac naravno činio se savršenim, a da stvar bude još bolja potpuno se vještački uvela i ova priča o zatucanim Bošnjacima i progresivnim Bosancima, nekakvoj (kvazi)eliti, kako je to naveo onaj moderator sa gusarskom glavom i guslarskom propagandom. Tako se (pseudo)urbani sarajevski i tuzlanski građanin može vrlo jednostavno ograditi od tamo nekih brđana i mongoloida iz Foče, Rogatice, Sjenice, Banovića, Kalesije i slično.Bodkin wrote: Nebitno totalno. Ako su mu bosanci izdajnici ili srpska podvala, za mene isto sranje. Nema to veze sa strankom ili religijom
Ali bi im njonjo, što bi rek'o John Locke. Osim u određenim dijelovima ta dva grada gdje se pomenuta ideja primila vrlo slabašno, Bošnjaci su generalno poslali jasnu poruku da je koncept integralnog bosanstva u etnonacionalnom i političkom smislu potpuno neprihvatljiv, jer ovakav fijasko gdje Bosanci i Bosanci i Hercegovci (kada se iz reda ostalih odbiju istinske nacionalne manjine poput Roma, Albanaca i slično) ne čine ni 2% ukupnog stanovništva, može se prokomentarisati jedino na taj način - fijasko ideje. Shodno tome, Bošnjaci su jasno odlučili da ne žele da grade zajednički etnonacionalni i politički identitet sa Srbima i Hrvatima, nego žele da sami grade svoju političku i svaku drugu poziciju u ovoj državi. Inače, ovim popisom je konačno i nedvosmisleno fijasko doživjela i priča o 23.7% teritorije, jer Bošnjaci očigledno čine apsolutnu većinu na puno većoj teritoriji od te, a ima ih u značajnom broju na preko pola teritorije, sa tendencijom da ova teritorija bude veća u bliskoj budućnosti.
-
hAZNADAR
#4294 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Haris Silajdjic tacnije. Zaboravio si vrijeme kada su njih dvojica nastupali zajedno i kada se dodikov ekstremizam i provokacije pravdali Haretom. Postoji niz novinskih naslova i debata tog vremena gdje se Dodik opravava Haretom jer je Hare prvi poceo, previse ters, bahat, agresivan,...mirzaaa33 wrote:Bošnjaci su napavili Dodika.
Sam Dodik u vise navrata pravdao svoju retoriku Haretom.
I ode Hare - a Dodik posta pravo fin.
Joj ko vas ne zna,..
-
L u c i f e r
#4295 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
bravoPatriotska_Liga wrote:Nisu Bosanci srpska podvala nego agitovanje određenih obavještanjih službi koji su pokušali da friško bošnjačko nacionalno pitanje iskoriste da bi među Bošnjacima pridobili one koji nisu skloni tom imenu. Pri tome nije problematičan patriotizam onih koji su se izjasnili kao Bosanci, problematično je što se to radi iz potpuno drugih razloga, koristi se ljubav prema Bosni od strane onih Bošnjaka kojima bošnjačko ime nije milo i tako se smanjuje ukupan broj Bošnjaka, pa samim tim i udio. NVO aktivisti na čelu sa drogašem masnim Brkanom učinili su sve, a po diktatu obavještanjih službi koje su ih vrbovale, da što je moguće većem broju Bošnjaka ogade njihovo narodno ime i da im ponude bio kakvu alternativu koja bi razbila njihovo jedinstvo. Naziv Bosanac naravno činio se savršenim, a da stvar bude još bolja potpuno se vještački uvela i ova priča o zatucanim Bošnjacima i progresivnim Bosancima, nekakvoj (kvazi)eliti, kako je to naveo onaj moderator sa gusarskom glavom i guslarskom propagandom. Tako se (pseudo)urbani sarajevski i tuzlanski građanin može vrlo jednostavno ograditi od tamo nekih brđana i mongoloida iz Foče, Rogatice, Sjenice, Banovića, Kalesije i slično.Bodkin wrote: Nebitno totalno. Ako su mu bosanci izdajnici ili srpska podvala, za mene isto sranje. Nema to veze sa strankom ili religijom
Ali bi im njonjo, što bi rek'o John Locke. Osim u određenim dijelovima ta dva grada gdje se pomenuta ideja primila vrlo slabašno, Bošnjaci su generalno poslali jasnu poruku da je koncept integralnog bosanstva u etnonacionalnom i političkom smislu potpuno neprihvatljiv, jer ovakav fijasko gdje Bosanci i Bosanci i Hercegovci (kada se iz reda ostalih odbiju istinske nacionalne manjine poput Roma, Albanaca i slično) ne čine ni 2% ukupnog stanovništva, može se prokomentarisati jedino na taj način - fijasko ideje. Shodno tome, Bošnjaci su jasno odlučili da ne žele da grade zajednički etnonacionalni i politički identitet sa Srbima i Hrvatima, nego žele da sami grade svoju političku i svaku drugu poziciju u ovoj državi. Inače, ovim popisom je konačno i nedvosmisleno fijasko doživjela i priča o 23.7% teritorije, jer Bošnjaci očigledno čine apsolutnu većinu na puno većoj teritoriji od te, a ima ih u značajnom broju na preko pola teritorije, sa tendencijom da ova teritorija bude veća u bliskoj budućnosti.
- mO k3
#4296 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Nisam znao za njih da su im očevi Bošnjaci , dok za krajišnika znamL u c i f e r wrote:i radovana smo mi napravilimirzaaa33 wrote:Bošnjaci su napavili Dodika.![]()
krivi što smo živi
-
L u c i f e r
#4297 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
hare nas bre zavadihAZNADAR wrote:Haris Silajdjic tacnije. Zaboravio si vrijeme kada su njih dvojica nastupali zajedno i kada se dodikov ekstremizam i provokacije pravdali Haretom. Postoji niz novinskih naslova i debata tog vremena gdje se Dodik opravava Haretom jer je Hare prvi poceo, previse ters, bahat, agresivan,...mirzaaa33 wrote:Bošnjaci su napavili Dodika.
I ode Hare - a Dodik posta pravo fin.![]()
Joj ko vas ne zna,..
- arzuhal
#4298 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Gojeni H wrote:HAVANA wrote:Upravo to.Bez ikakvih supljih prica.Taman nas cetvorica bila,jebaji ga.Osjecam se tako i nikako drugacije.Cim me neko pocne nesta ubjedjivati ...odma mi na vrh jezika ona nabijem te na qrac i tebe i te tvoje ,koji god bili...madner wrote: covjek se treba izjasniti kako se osjeca.
-
mirzaaa33
#4299 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Opet se obraćaš Srbima.hAZNADAR wrote:Haris Silajdjic tacnije. Zaboravio si vrijeme kada su njih dvojica nastupali zajedno i kada se dodikov ekstremizam i provokacije pravdali Haretom. Postoji niz novinskih naslova i debata tog vremena gdje se Dodik opravava Haretom jer je Hare prvi poceo, previse ters, bahat, agresivan,...mirzaaa33 wrote:Bošnjaci su napavili Dodika.
I ode Hare - a Dodik posta pravo fin.![]()
Joj ko vas ne zna,..
Čuj, političarima odgovara da su "zaraćeni" i da narode drže u stanju stalne opasnosti od onog drugog.
Da su Bošnjaci vrijeme uzaludno potrošeno na Dodika potrošili na ispravljanje svoje vlasti bilo bi nam puno bolje. Dodik samo koristi mase da si sačuvao vlast a Bošnjaci mu svaki put rado izađu u susret. Iskorištava vas.
- mO k3
#4300 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ovo vise nije kmečanja , nego opsta histerija