Znaci idalje si uvjeren da je CNN nezavisan medij i da je Clinton trebala odnijeti pobjedu?jeza u ledja wrote:Prenosi Russia Today.raoul duke wrote:Trump![]()
jebe ne vadi
![]()
![]()
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- raoul duke
#4276 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
jefferson
#4277 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tako je akda ljudi misle da su svrhu svog zivota nasli na forumu. Obicno ljudi koji u vrmenu prije interneta nisu mogli dalje od predsjednika kucnog savjeta, a danas misle da su nasli neku svrhu tako sto par ljudi im odgovori na njihove gluposti.Chmoljo wrote:čovječe, koliki trud uložen u pisanje jednog jedinog posta...
pa ja se ovoliko ni na fakultetu nisam trudio...
Ne kontaju da izvore koje koriste su organizacije koje su skontale kako unovciti ljudksu glupost.
To je kao Breitbart news. Osnivac drvlje i kamenje na liberale, itd. a nikad se nije pomjerio iz kalifonije jer mu liberalna drzava odgovara. Ali da je unovcio ljudsku glupost, jest itekako. Jebo ga srcani udar, inace bi sad bas zivio kao lord zahvaljujuci ljudima koji ih prate.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4278 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
laže CIA majku im...Budući ministar odbrane SAD: Putin želi da razbije NATO
VAŠINGTON - Predsjednik Rusije "pokušava da razbije" NATO, rekao je u Senatu Kongresa SAD Džejms Matis, bivši general koga je Donald Tramp predložio za ministra odbrane. Budući šef Pentagona, koji treba da dobije podršku Senata, rekao je i da Kina "uništava povjerenje" u odnosima sa svojim susjedima. Matis se založio za čvrst stav prema Rusiji da bi smirio zabrinutost pojedinih republikanaca koji strahuju da bi novi američki predsjednik mogao biti blagonaklon prema Putinu. Bivši general je rekao da podržava Trampovu volju da obnovi dijalog s Rusijom, ali je ukazao da je Rusija "sama izabrala da bude strateški rival SAD". "SAD treba da budu u stanju da se suprotstave Rusiji ako to bude bilo potrebno i da brane svoje interese ako su ugroženi", rekao je Matis. Budući ministar je podržao obavještajne agencije u čije nalaze o miješanju Rusije u izbore u SAD Tramp sumnja. "Tokom svoje vojne službe imao sam tijesnu saradnju s tim agencijama, i imam veoma mnogo povjerenja u njih", dodao je Matis.
-
FreakyStyley
#4279 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mora se priznati da su mediji krvolocne sociopate sa debelim dosijeom, Hillary Clinton, odradili zaista odlican posao kada se radi o satanizaciji Donalda Trumpa i tradicionalnom americkom kreiranju panike. Kada pricas sa njenim fanovima, kao da pricas sa botovima.
Zao mi je sto se demokratska partija samounustila, odnosno sto je Hillary spalila do zemlje prvenstveno radi svog ega, patoloskog laganja i psihopatije, ali mislim da je to u neku ruku i dobro jer je to prilika da se ta partija ponovo zgradi, na drugacijim temeljima. Ne na temeljima istrosenih birokrata, karijernih politicara, skandala i smrti, nego, ironicno, demokratije.
Zao mi je sto se demokratska partija samounustila, odnosno sto je Hillary spalila do zemlje prvenstveno radi svog ega, patoloskog laganja i psihopatije, ali mislim da je to u neku ruku i dobro jer je to prilika da se ta partija ponovo zgradi, na drugacijim temeljima. Ne na temeljima istrosenih birokrata, karijernih politicara, skandala i smrti, nego, ironicno, demokratije.
- Point.
#4280 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
FreakyStyley
#4281 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A koga jarane, ko smo mi? Ne kontam. Nisu stvari tako crno-bijele kako se pokusavaju predstaviti. Bezveze je to. Eto smajliji, macori kao, samo rasista i Rus mogu misliti da je Trump bolji izbor od Hillary.Point. wrote:![]()
eno opet Hillary zla vjestica iz Blair-a, teta koja jede djecu i pataloski lazov a cijela Trumpova kampanja je bazirana na lazima. I kako da vas covjek ne zali?
Trump je daleko od savrsenog kandidata, ali je manje zlo nego Hillary. To je sve. Ideoloski, a da sam Amerikanac, glasao bih vjerovatno za libertarijance, mada je Gary Johnson mlitav i bezveznjak, pa ni u to nisam siguran, cak bih glasao i za Sandersa. Izmedju Trumpa i Hillary, izbor je jasan.
Mislim, mene izbori u SAD-u ne tangiraju toliko, niti ce cinjenica da je predsjednik osoba A, a ne osoba B promijeniti odnos Amerike prema BiH. Tek sam pri kraju poceo pratiti te izbore, cisto jer je meni licno interesantno gledati sta propaganda i marketing radi ljudima, cime se sve predsjednicki kandidati sluze, kako se obracaju glasacima, pa onda psiho-analize njih dvoje, vijesti, skandali...zanimljivo je.
Hillary jeste socipata, karijerni kriminalac i uopste, jedna potrosena i pokvarena individua. ALI nista od toga ne bi bilo problem za glasace, pa cak ni wikileaks skandali, da ona nije samo birokrata sa apsolutno nula karizme. Zato je i izgubila izbore, a ne jer je Trump neki genije ili ruski ubaceni element. Izgubila bi ih protiv bilo koga.
-
omar little
#4282 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bernie Sanders introduced a very simple symbolic amendment Wednesday night, urging the federal government to allow Americans to purchase pharmaceutical drugs from Canada, where they are considerably cheaper.
The Senate voted down the amendment 52-46, with two senators not voting. 13 Democrats and a majority of Republicans opposed it.
One of those Democrats was New Jersey’s Cory Booker, who is considered a rising star in the party and a possible 2020 presidential contender.
Booker and some of his Democratic colleagues who opposed the Sanders amendment are longtime friends of the drug industry. As MapLight data shows, Booker has received more pharmaceutical manufacturing cash over the past six years than any other Democratic senator: $267,338. In addition, significant numbers of pharmaceutical and biotech firms reside in Booker’s home state of New Jersey. Other Democrats receiving six-figure donations from the industry, like Casey, Patty Murray, and Michael Bennet, opposed the amendment.
vec vidjeno s demokratske strane godinama, ali ni trump i republikanci u dzihadu im nista ne znaci.i onda putin kriv kad izgube izbore.
The Senate voted down the amendment 52-46, with two senators not voting. 13 Democrats and a majority of Republicans opposed it.
One of those Democrats was New Jersey’s Cory Booker, who is considered a rising star in the party and a possible 2020 presidential contender.
Booker and some of his Democratic colleagues who opposed the Sanders amendment are longtime friends of the drug industry. As MapLight data shows, Booker has received more pharmaceutical manufacturing cash over the past six years than any other Democratic senator: $267,338. In addition, significant numbers of pharmaceutical and biotech firms reside in Booker’s home state of New Jersey. Other Democrats receiving six-figure donations from the industry, like Casey, Patty Murray, and Michael Bennet, opposed the amendment.
vec vidjeno s demokratske strane godinama, ali ni trump i republikanci u dzihadu im nista ne znaci.i onda putin kriv kad izgube izbore.
- jeza u ledja
#4283 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije potrebna interpretacija Trumpovih stavova. Dovoljno je samo slusati/citati/gledati sta radi da bi zakljucio da je covjek idiot. Od njega nije postojao gori kandidat, ukljucujuci sve kandidate u svim strankama. Praveci usporedbu sa Clinton i zakljuciti da je Trump bolji, sa konstatacijom da je onaj ko misli suprotno indoktriniran medijima - je tragikomican apsurd. Kazes pratio si izbore. Sta si gledao i sta si pratio da izvedes takav zakljucak?FreakyStyley wrote:A koga jarane, ko smo mi? Ne kontam. Nisu stvari tako crno-bijele kako se pokusavaju predstaviti. Bezveze je to. Eto smajliji, macori kao, samo rasista i Rus mogu misliti da je Trump bolji izbor od Hillary.Point. wrote:![]()
eno opet Hillary zla vjestica iz Blair-a, teta koja jede djecu i pataloski lazov a cijela Trumpova kampanja je bazirana na lazima. I kako da vas covjek ne zali?
![]()
Trump je daleko od savrsenog kandidata, ali je manje zlo nego Hillary. To je sve. Ideoloski, a da sam Amerikanac, glasao bih vjerovatno za libertarijance, mada je Gary Johnson mlitav i bezveznjak, pa ni u to nisam siguran, cak bih glasao i za Sandersa. Izmedju Trumpa i Hillary, izbor je jasan.
Mislim, mene izbori u SAD-u ne tangiraju toliko, niti ce cinjenica da je predsjednik osoba A, a ne osoba B promijeniti odnos Amerike prema BiH. Tek sam pri kraju poceo pratiti te izbore, cisto jer je meni licno interesantno gledati sta propaganda i marketing radi ljudima, cime se sve predsjednicki kandidati sluze, kako se obracaju glasacima, pa onda psiho-analize njih dvoje, vijesti, skandali...zanimljivo je.
Hillary jeste socipata, karijerni kriminalac i uopste, jedna potrosena i pokvarena individua. ALI nista od toga ne bi bilo problem za glasace, pa cak ni wikileaks skandali, da ona nije samo birokrata sa apsolutno nula karizme. Zato je i izgubila izbore, a ne jer je Trump neki genije ili ruski ubaceni element. Izgubila bi ih protiv bilo koga.
Ili si jednostavno sovinista i ksenofob, kao i Trump, pa ti toplo oko srca kad ga cujes kako sklapa svoje bljuvotine, iz fonda rijeci cirka hiljadu.
- Point.
#4284 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sta ne kontas? Pa vi, trumpovci. Haj mi samo objasni kaako je Hllary manje zlo od Trumpa? Slusas li ti njegove bljuvotine, ponasanje, fond rijeci? Et samo mi objasni na koji nacin je Trump manje zlo od Clintonke?FreakyStyley wrote:A koga jarane, ko smo mi? Ne kontam. Nisu stvari tako crno-bijele kako se pokusavaju predstaviti. Bezveze je to. Eto smajliji, macori kao, samo rasista i Rus mogu misliti da je Trump bolji izbor od Hillary.Point. wrote:![]()
![]()
- burgundy
#4285 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
^^^^

Jos sedmica ili 7 dana babo preuzima Bela Kuca.

Jos sedmica ili 7 dana babo preuzima Bela Kuca.
- burgundy
#4286 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/dir ... /170113004burgundy wrote:Ne shvataju liberali sale oni su ozbiljni i opasni inace. Meril je sigurno De Niro nagovorio da prica o Trampu,jer bi previse bilo da opet iz njegovih usta izlaze razne zivotinje.Zbog toga mi je drago da im Tramp ne ostaje duzan.BTW volim filmove i De Nira i Meril.
Ne mijenja cinjenicu da mi je Heat omiljeni film,ali radi sta znas najbolje,snimaj filmove,kojih od Heat-a nije bilo vrijedno pomena.Vrijeme je za penziju Bob,ugledaj se na Jacka.
- cyprus
#4287 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Šta kažeš? Satanizacija?FreakyStyley wrote:Mora se priznati da su mediji krvolocne sociopate sa debelim dosijeom, Hillary Clinton, odradili zaista odlican posao kada se radi o satanizaciji Donalda Trumpa...
Pa lik se sam satanizuje svaki put čim zine
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4288 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
http://pamelageller.com/2017/01/cnn-rep ... m=facebook
cnn-reporter-laughs-video-kidnapping-torture-disabled-white-man-air.html
cnn-reporter-laughs-video-kidnapping-torture-disabled-white-man-air.html
-
ST11
#4289 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mozda netko zna, da li je DeNiro jos u USA ili je ispunio obecanje i odselio se iz Trumplanda nakon sto je Clinton izgubila izbore?
-
haos1
#4290 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Medijska priprema za fizički napad na Donalda Trumpa je temeljno obavljena. Ako se njemu nešto loše bude dogodilo, inspiratori takvog nedjela već su poznati. To su, ne samo Bijela kuća, Barack Obama, Hillary Clinton, njihova Demokratska stranka, američke obavještajne agencije i tamošnji glavni mediji, nego i mnogi neovisni intelektualci i javne ličnosti. Jednom rječju čitava jedna društvena elita. Možda Trumpa nitko neće fizički napasti, ali javnost je spremna da bi se to moglo (i trebalo) dogoditi. Tko kaže da to ne vidi, vjerojatno se samo pravi da ne vidi.
http://www.advance.hr/vijesti/stvar-ce- ... i-ameriku/
- Acid25
#4291 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/po ... zov-za-sadMike Pompeo, koga je Donald Trump kandidirao za šefa Centralne obavještajne agencije (CIA), pred Senatom je iznio svoj stav o zemljama koje vidi kao potencijalnu prijetnju.
"Rusija se agresivno nameće invazijom i okupacijom, prijeti Evropi, i ništa ne radi kad je riječ o uništenju i poraza grupe Islamska država Irak i Levant. Kina pokazuje mišiće i širi vojni i ekonomski domet i aktivnosti u južnom kineskom moru u cyber prostoru, pomjeraju granice i stvaraju istinske tenzije. Sjeverna Koreja je opasno ubrzala svoje programe nuklearnih i projektilskih kapaciteta", poručio je Pompeo.
- burgundy
#4292 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Poznavajuci historiju atentata na USA predsjednike moguce je da se to desi,a americko drustvo od segregacije nikad nije vise podijeljeno nego danas.haos1 wrote:Medijska priprema za fizički napad na Donalda Trumpa je temeljno obavljena. Ako se njemu nešto loše bude dogodilo, inspiratori takvog nedjela već su poznati. To su, ne samo Bijela kuća, Barack Obama, Hillary Clinton, njihova Demokratska stranka, američke obavještajne agencije i tamošnji glavni mediji, nego i mnogi neovisni intelektualci i javne ličnosti. Jednom rječju čitava jedna društvena elita. Možda Trumpa nitko neće fizički napasti, ali javnost je spremna da bi se to moglo (i trebalo) dogoditi. Tko kaže da to ne vidi, vjerojatno se samo pravi da ne vidi.
- BHCluster
- jeza u ledja
#4294 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ha, vidi govance.hr je jos u opticaju. Lokalna ispostava ruske propagande sa trollovima koji sire fejk njuz cak i na ovom forumu.haos1 wrote:Medijska priprema za fizički napad na Donalda Trumpa je temeljno obavljena. Ako se njemu nešto loše bude dogodilo, inspiratori takvog nedjela već su poznati. To su, ne samo Bijela kuća, Barack Obama, Hillary Clinton, njihova Demokratska stranka, američke obavještajne agencije i tamošnji glavni mediji, nego i mnogi neovisni intelektualci i javne ličnosti. Jednom rječju čitava jedna društvena elita. Možda Trumpa nitko neće fizički napasti, ali javnost je spremna da bi se to moglo (i trebalo) dogoditi. Tko kaže da to ne vidi, vjerojatno se samo pravi da ne vidi.
Cuj ako iko napadne Trumpa, lik koji je izjavio da Clinton treba uhapsiti, a jedan od njegovih glavnih surogata da je treba streljati.
Isto se govorilo kad je Obama izabran. Ili cak i prije nego je izabran - neko ce ga ubiti, nema sanse da crnac bude izabran, nece izdurati do kraja mandata... Historija atentata je poznata, ali upravo zbog nje postoji tolika sluzba i aparat koji ih non stop prati.burgundy wrote: Poznavajuci historiju atentata na USA predsjednike moguce je da se to desi,a americko drustvo od segregacije nikad nije vise podijeljeno nego danas.
Najgore sto bi se moglo desiti je takvo nesto.
Last edited by jeza u ledja on 13/01/2017 16:41, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#4295 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Svakakvih kretena na dunjaluku....BHCluster wrote:
- burgundy
#4296 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nadam se da se my prezidentu nece desiti nista,a not my prezidenti neka ga istrpe do kraja mandata.jeza u ledja wrote:Ha, vidi govance.hr je jos u opticaju. Lokalna ispostava ruske propagande sa trollovima koji sire fejk njuz cak i na ovom forumu.haos1 wrote:Medijska priprema za fizički napad na Donalda Trumpa je temeljno obavljena. Ako se njemu nešto loše bude dogodilo, inspiratori takvog nedjela već su poznati. To su, ne samo Bijela kuća, Barack Obama, Hillary Clinton, njihova Demokratska stranka, američke obavještajne agencije i tamošnji glavni mediji, nego i mnogi neovisni intelektualci i javne ličnosti. Jednom rječju čitava jedna društvena elita. Možda Trumpa nitko neće fizički napasti, ali javnost je spremna da bi se to moglo (i trebalo) dogoditi. Tko kaže da to ne vidi, vjerojatno se samo pravi da ne vidi.
Cuj ako iko napadne Trumpa, lik koji je izjavio da Clinton treba uhapsiti, a jedan od njegovih glavnih surogata da je treba streljati.
Isto se govorilo kad je Obama izabran. Ili cak i prije nego je izabran - neko ce ga ubiti, nema sanse da crnac bude izabran, nece izdurati do kraja mandata... Historija atentata je poznata, ali upravo zbog nje postoji tolika sluzba i aparat koji ih non stop prati.burgundy wrote: Poznavajuci historiju atentata na USA predsjednike moguce je da se to desi,a americko drustvo od segregacije nikad nije vise podijeljeno nego danas.
Najgore sto bi se moglo desiti je takvo nesto.
- jeza u ledja
#4297 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Your presidenti ce ga ukinuti do kraja mandata. 
Ne treba mu niko skidati dlake s glave. Pun intended.
Ne treba mu niko skidati dlake s glave. Pun intended.
- Hemel
#4298 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Evo ja javno kazem da Donald Tramp nece docekati kraj mandata. Ovako ili onako.
- Pandakonda
#4299 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nova grudva se sprema, e sad na koga pada to je pitanje

- jeza u ledja
#4300 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ma bjeri ba ova prezidentura ce biti shit show cijelo vrijeme. mediji trljaju ruke, trump uziva u zajebanciji, a u pozadini...
mislim boli njega kita, realno.
danas slusam tragikomican izvjestaj, neki glasaci trumpa koji su izmedju ostalog glasali radi repealing of obamacare sad pritiscu svoje (ovo je bilo u tenesiju) kazu eto nek pricekaju sa ukidanjem aca, jer su na istom, i skinuto im je 1000 dolarcica monthly premium, a sad ... frka panika. hahaha. jos kae zato sto je vlada tn izglasala neki kurac nedavno da dozvole isnurers da dignu drasticno premiums da ba bi zadrzali osiguranja u drzavi (jer nisi htjeli prihvatiti ranije prosirenje medicare) na kraju im skocilo osiguranje preko aca opet..., sve izglasali protiv samih sebe. sad frka. e, jadnici glupi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
mislim boli njega kita, realno.
danas slusam tragikomican izvjestaj, neki glasaci trumpa koji su izmedju ostalog glasali radi repealing of obamacare sad pritiscu svoje (ovo je bilo u tenesiju) kazu eto nek pricekaju sa ukidanjem aca, jer su na istom, i skinuto im je 1000 dolarcica monthly premium, a sad ... frka panika. hahaha. jos kae zato sto je vlada tn izglasala neki kurac nedavno da dozvole isnurers da dignu drasticno premiums da ba bi zadrzali osiguranja u drzavi (jer nisi htjeli prihvatiti ranije prosirenje medicare) na kraju im skocilo osiguranje preko aca opet..., sve izglasali protiv samih sebe. sad frka. e, jadnici glupi.
Sent from my iPhone using Tapatalk