medvjed23 wrote:jebli vas (uz oproštenje) mashupi.. navukoh se![]()
Kombinacija Reznorovog angsta i Taylorinog ass shakinga. Winner! Welcome to the dark side medo.
Moderator: _BataZiv_0809
medvjed23 wrote:jebli vas (uz oproštenje) mashupi.. navukoh se![]()

Mashupi su super stvarmedvjed23 wrote:jebli vas (uz oproštenje) mashupi.. navukoh se![]()
Dovraga, ta kolaboracija bi bila interesantna za poslušati.medvjed23 wrote:aaa.. na tome je amel ćurić pobijedio, dva puta.. bio sam blizu toga da mu pišem tekstove, al stvar je neslavno propala.. loša sjećanja, što me, suprotno zekinom prijedlogu, vraćaju u mrak i besmisao..
odoh slušati nina..
Duguješ nam svoj cover O Sole Mio.Bloo wrote:Nista bitno i posebno, osim kucnih uradaka sa sjedeljki ...
Indeed.dale cooper wrote:Duguješ nam svoj cover O Sole Mio.Bloo wrote:Nista bitno i posebno, osim kucnih uradaka sa sjedeljki ...
Noć ubijanja klasika.Bloo wrote:Indeed.dale cooper wrote:Duguješ nam svoj cover O Sole Mio.Bloo wrote:Nista bitno i posebno, osim kucnih uradaka sa sjedeljki ...
Imam snimak..negdje...iskopam.
Ali je dramaticnije tezak za slusati uzivo![]()
Da ne bih dolazila uzalud, pripremit cu i reportoar - malo hor jevreja, malo carmen, traviatta etc
Dario Argento styledale cooper wrote:
Noć ubijanja klasika.
Hakiz, ovo sam postavljao pedeset stranica prije...Hakiz wrote:Dokaz da alat ne čini majstora
Izvini. Trebao sam postaviti onda video u kojem svira gitaru napravljenu od skateboarda. Slide gitara (havajska).Ommadawn wrote:Hakiz, ovo sam postavljao pedeset stranica prije...
Dobar je Đastin, dobar
Jesam ja davno jednom uradio sa bendom par stvari ali CD mi se izgubio negdje pri selidbi, nigdje ga...medvjed23 wrote:ma mislim da ne bi bilo puno drugačije od stvari koje sa havanom uradih
doduše, bilo bi stotinjak puta popularnije
nego, ima li neko od vas nekih uradaka, nešto gdje se ugradio tekstom, glasom il gitarom? do sada nisam upratio ništa takvo..
Mislio sam da se zajebavaš sa ovim postom, kad izgugla i lik fakat pravi gitare od svega i svačega.Hakiz wrote:Izvini. Trebao sam postaviti onda video u kojem svira gitaru napravljenu od skateboarda. Slide gitara (havajska).Ommadawn wrote:Hakiz, ovo sam postavljao pedeset stranica prije...
Dobar je Đastin, dobar
Gitare pravljene od konzervi ulja ili kutija za cigare (kubanke) su već mainstream. Imaju i fretboard i ostale ljepote "normalne" gitare.
Je bio je ovdje postavljen.dale cooper wrote:A učinilo mi se da sam ovog lika sa lopatom koji majstorski odrađuje picking po žicama već negdje vidio.