Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Stjui

#4276 Re: Problem pasa lutalica

Post by Stjui »

MJAU - da wrote:FUJ! Da su pacovi u pitanju! FUJ! Lijepo bi bilo od administratora da ove slike UKLONI, jer su zaista užasne i ogavne, kako neko može ovo uopšte da spašava i dijeli. FUJ! Ovako se ne riješava problem! FUJ!!!!
ovo je fuj i užasno

-------------18+-------------

a na one slike se navikni jer češ ih kad-tad gledati u svim gradovima na čije ste građane najahali ti,tebi slični i vaše poludivlje škevrije.
Snake Eyes

#4277 Re: Problem pasa lutalica

Post by Snake Eyes »

MJAU - da wrote:FUJ! Da su pacovi u pitanju! FUJ! Lijepo bi bilo od administratora da ove slike UKLONI, jer su zaista užasne i ogavne, kako neko može ovo uopšte da spašava i dijeli. FUJ! Ovako se ne riješava problem! FUJ!!!!
MJAU - da

#4278 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

Jadno stvarno, onda uzmi pušku pa kreni redom, ako misliš da je to rješenje... Jadno i ogavno, FUJ s kakvim "homo erektusima" živimo, jadno!
L u c i f e r

#4279 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

A sta je rjesenje
MJAU - da

#4280 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

Vrati se na moj post i pročitaj. Samo stranica ranije.
O'zone
Globalni moderator

#4281 Re: Problem pasa lutalica

Post by O'zone »

L u c i f e r wrote:A sta je rjesenje
Doživotno izdržavanje za pujde :oops:
duminjo

#4282 Re: Problem pasa lutalica

Post by duminjo »

MJAU - da wrote:Jadno stvarno, onda uzmi pušku pa kreni redom, ako misliš da je to rješenje... Jadno i ogavno, FUJ s kakvim "homo erektusima" živimo, jadno!
Jadno bi tebi bilo da ne smiješ sa djecom u park. Ajd ne seri bogati
Snake Eyes

#4283 Re: Problem pasa lutalica

Post by Snake Eyes »

MJAU - da wrote:Jadno stvarno, onda uzmi pušku pa kreni redom, ako misliš da je to rješenje... Jadno i ogavno, FUJ s kakvim "homo erektusima" živimo, jadno!
Treba li uzeti pušku ili ne sasvim je drugo pitanje, ono što je jadno i ogavno te pravi FUJ (vidim da voliš ove riječi) je tvoje zgražavanje nad slikama pobijenih pasa.
MJAU - da

#4284 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

Ajd ne preuveličavaj... Dijete svako je na prvom mjestu, pa i meni moji najbliskiji rođaci. I ne fataj se na to "dijete", jer to ne rješava problem. A ni ove slike, pa ovo je ogavno i nije rješenje. Kao ni famozna eutanazija (aprdon kastracija) perača para zvani Dog trust. Eutanazija, humana i to je to.
MJAU - da

#4285 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

Snake Eyes wrote:
Treba li uzeti pušku ili ne sasvim je drugo pitanje, ono što je jadno i ogavno te pravi FUJ (vidim da voliš ove riječi) je tvoje zgražavanje nad slikama pobijenih pasa.

Naravno, jer da nije ogavno, nimalo poštovanja prema žrtvi zarad ljudi. i FUJ za ljude koji su objavili, FUJ!!!
L u c i f e r

#4286 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

MJAU - da wrote:Vrati se na moj post i pročitaj. Samo stranica ranije.
Ahaa

Pa i ti si za eutanaziju ko i ja

Al jbg zato sto nje nema raja pribjegava samopomoci, nazalost, ali razumljivo
MJAU - da

#4287 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

kabal1337 wrote:
Ma idi ti u lijepu pm. U danasnji vakat se ljudi ljepse ne pokopavaju, a ti bi veca prava za pascad.
Lijepo pročitaj postove, a MODERATORA teme molim da za ovo vrijeđanje poduzme određene mjere.
kabal1337

#4288 Re: Problem pasa lutalica

Post by kabal1337 »

MJAU - da wrote:
kabal1337 wrote:
Ma idi ti u lijepu pm. U danasnji vakat se ljudi ljepse ne pokopavaju, a ti bi veca prava za pascad.
Lijepo pročitaj postove, a MODERATORA teme molim da za ovo vrijeđanje poduzme određene mjere.
Je li matere ti ? Gdje sam ja to tebe vrijedjao ?
Stjui

#4289 Re: Problem pasa lutalica

Post by Stjui »

jesam vala,prava sam homo Herektusčina and i'm coming for your pujde

Image

:lol:

p.s.šalim se.injekcija će biti sasvim dovoljna ;-)
Snake Eyes

#4290 Re: Problem pasa lutalica

Post by Snake Eyes »

MJAU - da wrote:
Snake Eyes wrote:

Naravno, jer da nije ogavno, nimalo poštovanja prema žrtvi zarad ljudi. i FUJ za ljude koji su objavili, FUJ!!!
De Boga ti, pa svi oni psi su uredno eutanizirani...nigdje ne vidjeh krv na slikama. Koliko sam vidio da su poredani na ulici pred utovaranje na kamion. Ti bi ih u kovčege stavila?
MJAU - da

#4291 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

L u c i f e r wrote:
Ahaa

Jedino eutanazija riješava problem. Jeftinija je, HUMANA je, i naravno, kriminalce zvane "zaštitari" će ostaviti na cjedilu, kao i pasnione famozne, pasnion u garaži drži životinje i uzima pare kao da su u raju. A da ne govorim o "azilima" na račun države, pa to nema nigdje...
duminjo

#4292 Re: Problem pasa lutalica

Post by duminjo »

Sta fali puškom? Uvijek su govorili "lijepa brza smrt"
kabal1337

#4293 Re: Problem pasa lutalica

Post by kabal1337 »

MJAU - da wrote:
L u c i f e r wrote:
Ahaa

Jedino eutanazija riješava problem. Jeftinija je, HUMANA je, i naravno, kriminalce zvane "zaštitari" će ostaviti na cjedilu, kao i pasnione famozne, pasnion u garaži drži životinje i uzima pare kao da su u raju. A da ne govorim o "azilima" na račun države, pa to nema nigdje...
Ma metak je jeftiniji. Zatvoriti grad na par sati, angazovati lovce da ovo pociste. Jos ovim Dog Trust "organizacijama" ispostaviti racun za metak. Pisam se ja na vasu tu "HUMANOST" danas te zbode u tamvaju, ne pita hoces li "humano" ili ces noz. Metak ne boli.
Last edited by kabal1337 on 12/02/2015 21:16, edited 1 time in total.
MJAU - da

#4294 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

@ Snake Eyes - ogavno je ovako nešto prikazivati uopšte. Zamisli da su ljudi... Samo zamisli. Ovo se ne prikazuje, u tome je poanta. Eutanizirani nisu sigurno, nego ubijeni na najgnusniji način. Ja to tebi prvo, pa ni drugom živom biću nikad ne bih uradila!
Stjui

#4295 Re: Problem pasa lutalica

Post by Stjui »

MJAU - da wrote: Jedino eutanazija riješava problem. Jeftinija je, HUMANA je, i naravno, kriminalce zvane "zaštitari" će ostaviti na cjedilu, kao i pasnione famozne, pasnion u garaži drži životinje i uzima pare kao da su u raju. A da ne govorim o "azilima" na račun države, pa to nema nigdje...
pa eto,fino zboriš.ne znam zašto se onoliko zgražavaš na one slike.nit krvi,nit rana,kao da su zaspali.kako odreagova,ja mislio kenda lično došla na rumfo :D
MJAU - da

#4296 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

duminjo wrote:Sta fali puškom? Uvijek su govorili "lijepa brza smrt"

Je li ono ko Škorpioni, neka da dijete osjeti metak... sram te bilo...
simonese

#4297 Re: Problem pasa lutalica

Post by simonese »

L u c i f e r wrote:
Ma metak je jeftiniji. Zatvoriti grad na par sati, angazovati lovce da ovo pociste. Jos ovim Dog Trust "organizacijama" ispostaviti racun za metak.
ko Kinezi :D
Stjui

#4298 Re: Problem pasa lutalica

Post by Stjui »

MJAU - da wrote: Je li ono ko Škorpioni, neka da dijete osjeti metak... sram te bilo...
auuu,ipak sam te dobro procijenio iz prve.fuj što kažeš...
Snake Eyes

#4299 Re: Problem pasa lutalica

Post by Snake Eyes »

MJAU - da wrote:@ Snake Eyes - ogavno je ovako nešto prikazivati uopšte. Zamisli da su ljudi... Samo zamisli. Ovo se ne prikazuje, u tome je poanta. Eutanizirani nisu sigurno, nego ubijeni na najgnusniji način. Ja to tebi prvo, pa ni drugom živom biću nikad ne bih uradila!
Ne znam kako praviš razliku između eutanazije i ubistva, po meni ovo drugo prate lokve krvi i sl. Čime su ih ubili a da nema krvi niti rana na psima?
Drugo, ne znam po čemu se razlikuje ovaj prizor od bilo koje mesnice?!
U mesnicama je gori horor, jetre, bubrezi, mljeveno, hej, mljeveno meso :D Oguljene glavuše s uvijek jezivim pogledom :D
simonese

#4300 Re: Problem pasa lutalica

Post by simonese »

MJAU - da wrote:
duminjo wrote:Sta fali puškom? Uvijek su govorili "lijepa brza smrt"

Je li ono ko Škorpioni, neka da dijete osjeti metak... sram te bilo...
daleko ti odluta druze
Locked