..i taj dan i kad je Tito umro sam se zadesio u Bg
Eno, jesam vam reko...primo saucesca u ime porodice Broz.
..i taj dan i kad je Tito umro sam se zadesio u Bg
spreca wrote:KENJAC wrote:Vjerujes li mi da se cak sjecam Zeljka Milivojevica !spreca wrote:Ko se od vas sjeca ubistva turskog ambasadora u Beogradu
....e ako sam i ovdje ime zajebo , definitivno se povlacim iz institucija !nisi zajebo nista ...mozes ostati
...dali sam ja baksuz co'jk?.....i taj dan i kad je Tito umro sam se zadesio u Bg.....u stvari sam ja cesto sluzbeno boravio u Bg......i otud moja "moja pijanka" sa Drugom Dolancom
![]()
.....a voz mi je i dan danas ostao kao naj prevozno sredstvo...ja kad vidim voz da ide poljem dodje mi da se zaustavim sa autom i trcim za vozom
![]()
![]()
......kad je tile umro to vece sam odlazio iz Bg a vlak sam imao negdje oko 9sati navece
mora i to nekoradostan dan wrote:..i taj dan i kad je Tito umro sam se zadesio u Bg
Eno, jesam vam reko...primo saucesca u ime porodice Broz.
Bjez ba Jelo...nemoj me navracat .....volim ja sebe¤ jelena ¤ wrote:![]()
spreca wrote:
![]()
![]()
Gle, @spreco, tad bi vjerovatno mnogi rekli da si bio baksuz, ali danas bi nam svima bio berićetan ako si stvarno tako poguban za vladajuću kliku.![]()
Zato, molim te, ha ugrabiš vremena skokni malo do naših krajeva da oslobodiš ovaj narod današnjih doživotno vladajućih ''elita''.![]()
Imamo li ikakav voz koji danas nekako povezuje Sarajevo, Banja Luku i Mostar, svega vam...![]()
radostan dan wrote:Lazete za medjeda, necu vise pisat, jebte se...
Interesantna misao na kraju teksta.
Gojeni H wrote:radostan dan wrote:Lazete za medjeda, necu vise pisat, jebte se...![]()
![]()
Posto sam ja pocinilac, priznajem gresku bez prisile, kao i moje kontakte sa neprijateljskom imigracijom koja zastupa odvajanje divljine od mede. Pokorno molim narodnu vlast za milost i trazim da se medi vrati pravo da bude krvolocan i razjaren.
Ti bujrum, ja zasigurno ne bih volio da vidim medvjeda u bosanskoj sumi bez oruzja i klepetajuce Titove podrske.piupiu wrote: A sad - ozbiljno - zar kod nas ima krvoločnih i razjarenih meda? Stvarno pitam - meni je medo mistično šumsko biće.
Sledeci put, mjesto sto blejis po izlozima, osvrni se oko sebe...piupiu wrote:
A sad - ozbiljno - zar kod nas ima krvoločnih i razjarenih meda?
Sto svojevremeno rece lik iz Bugojna: "Dok je nama Tita, bice i medjeda!"radostan dan wrote:Sledeci put, mjesto sto blejis po izlozima, osvrni se oko sebe...piupiu wrote:
...i sretno zivljahu dok ne naletise na Blaza Grkovica !radostan dan wrote:Sledeci put, mjesto sto blejis po izlozima, osvrni se oko sebe...piupiu wrote:
Viš ti to, fali jednonogi Džek i na ulici, fabrici, u šumi, ko da je 41.Edin H. wrote:
Ti bujrum, ja zasigurno ne bih volio da vidim medvjeda u bosanskoj sumi bez oruzja i klepetajuce Titove podrske.
Zato i imam duboko postovanje za sadasnje vlastodrsce, skontali ljudi fintu da u relativno siromasnoj zemlji budu bogatiji od vecine tzv. evropskih bogatasa. Ko umije njemu dvije.radostan dan wrote:Viš ti to, fali jednonogi Džek i na ulici, fabrici, u šumi, ko da je 41.Edin H. wrote:
Ti bujrum, ja zasigurno ne bih volio da vidim medvjeda u bosanskoj sumi bez oruzja i klepetajuce Titove podrske.![]()
Srecom, odradio zapad und domaci centarhalfovi poso...da nije straha medj masama od drugih, kako bi ovdje planula revolucija, ko iz picke...povaljutalo bi se sve, od vardara do bihaca. I ovi misevi srednjeg staleza ko ja bi pitali kako najblize do trsta, beca...
ako ih kod nas nema , onda gdje ih ima...pogotovu ovih zadnjih 27 godina ih se nakotilopiupiu wrote:Gojeni H wrote:radostan dan wrote:Lazete za medjeda, necu vise pisat, jebte se...![]()
![]()
Posto sam ja pocinilac, priznajem gresku bez prisile, kao i moje kontakte sa neprijateljskom imigracijom koja zastupa odvajanje divljine od mede. Pokorno molim narodnu vlast za milost i trazim da se medi vrati pravo da bude krvolocan i razjaren.![]()
![]()
![]()
A sad - ozbiljno - zar kod nas ima krvoločnih i razjarenih meda? Stvarno pitam - meni je medo mistično šumsko biće.
Ne , Ostroga mi !radostan dan wrote:Srecom, dobar sam sa Kenjcom, uzdam se u Nj...
Hercegovac, a zabar...pa ima li gore kombinacije na svijet?
piupiu wrote:Ne znam za vas, ali meni je Bekim bio jako zgodan čiko.
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!piupiu wrote:A sad - ozbiljno - zar kod nas ima krvoločnih i razjarenih meda?