Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali_balon wrote:Nadjoh sliku, jel ovaj sa kacketom Hajrovic, sto stoji do Bicakcica.
Ovdje mi je najveca sega bila kako miske doalzi sa flasom sampanjca i kasnije se cuje ono stidno sklanjaj ovo sa stola
To je onaj golman Fejzic.
Hajrovic je bio jos desno,u plavoj majici,ne vidi se na slici.
Na snimku gore Hajrovic je lijevo od Sunjica.
Last edited by Reglan on 16/10/2013 11:52, edited 1 time in total.
Je li se ovaj sukob sa murijom desio nakon utakmice?? Izgleda mi kao da im nisu dali da uđu na teren da slave sa igračima
Nisu ovo trebali uraditi, mada opet nije ovo neki strasan ispad bio, mali broj ljudi je zapravo trcao, a neki su bacali stolice, tako da ne treba ovome pretjeranu paznju pridavati.
Iskreno mislim da su trebali ih pustiti na stadion, ali opet imaju vjerovatno neke svoje razloga zbog kojih se to nije desilo.
mali_balon wrote:Nadjoh sliku, jel ovaj sa kacketom Hajrovic, sto stoji do Bicakcica.
Ovdje mi je najveca sega bila kako miske doalzi sa flasom sampanjca i kasnije se cuje ono stidno sklanjaj ovo sa stola
ima li kos nimak kad pape kaze:
slikajte ove igrace, vecini je ovo zadnji put da igraju za repku. zbog ponasanja u avionu ...
a citava banda zapjevala: ooo safete sajo sarajlijo
pa dobro to uvezi sampanjca, mislim ima u repki i katolika i ortodoksa, ako im se pije sampanjac neka piju to je njihov izbor!
meni kao vjerniku to ne smeta, po mom misljenju sampanjac ako je neko od nemuslimana htjeo da pozira sa flasom sampanjca pa neka pozira, nema sta da se sklonja sa stola, jer moze neko nest pogresno da shvati!