Ja mislio ovo zajebancijaCo0l wrote:Uhapšen vođa Muslimanskog bratstva u Kairu
Malik je uhapšen u svom domu u Kairu zbog "pogoršavanja nestabilnosti kursa dolara", navodi se u saopštenju, prenosi AP.![]()
Kakav lik, stvarno kakav lik
Ja mislio ovo zajebancijaCo0l wrote:Uhapšen vođa Muslimanskog bratstva u Kairu
Malik je uhapšen u svom domu u Kairu zbog "pogoršavanja nestabilnosti kursa dolara", navodi se u saopštenju, prenosi AP.![]()
AleksoMKD wrote:
3 godine zatvora za stavljanje Mikijevih usiju na Sisijevu sliku.
https://globalvoices.org/2015/10/14/egy ... s-on-sisi/
Bas nemaju srece Egipcani, niko od vodja nema smisla za humor.
Miki Mausovskiinsomnia78 wrote:
Kako se na makedonskom kaze Miki Maus
Nije "garant" nego "faktor". Faktor je ljepsa titula nego garant.Co0l wrote:'Garant stabilnosti'.
E, garant je onda faktor!Avetinho wrote:Nije "garant" nego "faktor". Faktor je ljepsa titula nego garant.Co0l wrote:'Garant stabilnosti'.
nosara wrote:Ne kontam zasto ga crni bombarder ne zbaci...? Sila, kurci palci...![]()
Razocaran sam americkom impotencijom...
@AFP: #BREAKING Gunmen kill Islamist election candidate in Egypt's Sinai: officials

Smiri se pobogu, druga tema... Polako...Avetinho wrote:Pusi ga putinko lagano. Sad bi pregovarao s "patriotskom opozicijom". Jao jadnika.
Potrosise mu avioni sav onaj jeftini benzin. A narod mu jede korijenje i pase travu.
Sta? Neko hoce da bude izabran osim mene?insomnia78 wrote:@AFP: #BREAKING Gunmen kill Islamist election candidate in Egypt's Sinai: officials
TimmyyyyyyyChallenger__ wrote:nosara wrote:Ne kontam zasto ga crni bombarder ne zbaci...? Sila, kurci palci...![]()
Razocaran sam americkom impotencijom...
uspravna vertikala pravde i moralaAvetinho wrote:I Ukrajincima, a i Tibetancima.
Gromada je to.
A kad zatreba i dijagonala.Polivalentan je to igrač.japin_mutapi wrote:uspravna vertikala pravde i moralaAvetinho wrote:I Ukrajincima, a i Tibetancima.
Gromada je to.
After Sisi and the Egyptian military toppled then-president Mohammed Morsi, relations with Gaza deteriorated dramatically. In 2014, the border remained closed for 241 days, and in 2015 it was open for a mere 19 days
..."Did you see the martyr?" asks one of them. Earlier that day, the body of Ahmed al-Khaledi, who died in the Ankara bombings a few weeks ago, was allowed to enter Gaza.
"Rafah now opens only for the dead," says photographer Ezz al-Zanoon. "Maybe I must die to get out," he adds, laughing about his morbid joke.
insomnia78 wrote:Glede granicnog prelaza prema PalestiniAfter Sisi and the Egyptian military toppled then-president Mohammed Morsi, relations with Gaza deteriorated dramatically. In 2014, the border remained closed for 241 days, and in 2015 it was open for a mere 19 days..."Did you see the martyr?" asks one of them. Earlier that day, the body of Ahmed al-Khaledi, who died in the Ankara bombings a few weeks ago, was allowed to enter Gaza.
"Rafah now opens only for the dead," says photographer Ezz al-Zanoon. "Maybe I must die to get out," he adds, laughing about his morbid joke.