Ali definitivno mu morati nabaviti suigrače, pogotovo što pokazuje šta sve može.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
The Realist
#4276 Re: Liverpool FC
To ti je ono, ma hebite se, mogu ja sam
.
Ali definitivno mu morati nabaviti suigrače, pogotovo što pokazuje šta sve može.
-
missko
#4277 Re: Liverpool FC
Otreso je onog Ramiresa kulturno, tesko se moglo vidjet, ali to je odlika ovih juzno amera, takav je i El Tigre (Falcao) prije primanja lopte vec nacepi ovog sto ga cuva i pola posla je odradio da ga se oslobodi.The Realist wrote:To ti je ono, ma hebite se, mogu ja sam.
- Edin H.
#4278 Re: Liverpool FC
Sto kulturno, bas ga je fino gurnuomissko wrote:Otreso je onog Ramiresa kulturno, tesko se moglo vidjet, ali to je odlika ovih juzno amera, takav je i El Tigre (Falcao) prije primanja lopte vec nacepi ovog sto ga cuva i pola posla je odradio da ga se oslobodi.The Realist wrote:To ti je ono, ma hebite se, mogu ja sam.
-
todd_smith
-
bob sap
#4280 Re: Liverpool FC
popravi ovotodd_smith wrote:[img][img]http://img832.imageshack.us/img832/2883 ... 651923.gif[/img][/img]
forever alone
-
The Realist
#4281 Re: Liverpool FC
Možda je sudija mogao teško vidjeti, ali na gifu se fino vidi guranje. Međutim, vidi se i držanje Ramiresa za Suarezov dres, što znači da ni on nije baš po pravilima postupio, tako da ne treba raspravljati oko ovoga. Da je Sudija svirao faul, imao bi opravdanje, ali ima i da ga ne svira, tako da je sve čisto, čak i da zanemarimo to da li je sudija mogao vidjeti (što je ipak glavni faktor, a u onakvoj gužvi i nije).missko wrote: Otreso je onog Ramiresa kulturno, tesko se moglo vidjet, ali to je odlika ovih juzno amera, takav je i El Tigre (Falcao) prije primanja lopte vec nacepi ovog sto ga cuva i pola posla je odradio da ga se oslobodi.
- vaučer
#4282 Re: Liverpool FC
Prvi strijelac lige u ekipi gdje sam sebi stvara prilike. Ako glupi Ameri ne kupe bar dva igrača visoke kvalitete da prate ovu silu prirode zvanu Luis Suarez onda su gluplji nego izgledaju. Rijedak igrač, ako izbaci suvišna valjanja bit će prva zvijezda lige.
- Gandalf
#4283 Re: Liverpool FC
Suarez je svjetska klasa , usudiću se napisat' po snalažljivosti i driblinzima kao segmentima igre, u rangu s Messijem, mada je generalno gledajući, Argentinac bez ikakve dileme broj 1.
- skafiskafsnjak
#4284 Re: Liverpool FC
Mah, da je taaako dobar, ne bi on igrao u Liverpoolu . Ovime ne omalovazavam Liverpool, ali cinjenica je da su zadnjih par godina prosjek ...Gandalf wrote:Suarez je svjetska klasa , usudiću se napisat' po snalažljivosti i driblinzima kao segmentima igre, u rangu s Messijem, mada je generalno gledajući, Argentinac bez ikakve dileme broj 1.
Igrao bi u Sitiju mozda, jer imaju para. Ili bar u Real Madridu ...
- vaučer
#4285 Re: Liverpool FC
Glupost, i da, omalovažavaš Liverpool.
Suarez je klasan igrač, sigurno bi mogao naći mjesto u prvih jedanaest najboljih ekipa na svijetu. To je jednostavno tako a on igra u Liverpoolu jer su ga uspijeli uhvatiti u zimskom roku, nakon kazne za napad na protivničkog igrača i jer je htio otići po kratkom postupku iz Ajaxa. Da je ostao do ljeta Liverpool ga ne bi mogao uhvatiti, išao bi u neki bogatiji klub. Tvoj zaključak je kako je Liverpool prosjek pa je i Suarez prosjek - vrlo mudro nema šta.
Obrati pažnju koji će klubovi doći po Suareza za koju godinu ako Liverpool ne izgradi dobru ekipu oko njega. Sve će ti se samo reći.
Suarez je klasan igrač, sigurno bi mogao naći mjesto u prvih jedanaest najboljih ekipa na svijetu. To je jednostavno tako a on igra u Liverpoolu jer su ga uspijeli uhvatiti u zimskom roku, nakon kazne za napad na protivničkog igrača i jer je htio otići po kratkom postupku iz Ajaxa. Da je ostao do ljeta Liverpool ga ne bi mogao uhvatiti, išao bi u neki bogatiji klub. Tvoj zaključak je kako je Liverpool prosjek pa je i Suarez prosjek - vrlo mudro nema šta.
Obrati pažnju koji će klubovi doći po Suareza za koju godinu ako Liverpool ne izgradi dobru ekipu oko njega. Sve će ti se samo reći.
- Gandalf
#4286 Re: Liverpool FC
Suarez bi bez problema mogao naći sebi mjesta u prvih 11 bilo koje ekipe, čak i one krcatom napadačima ala Real - Suarez može igrati i napadača ali i krilnog napadača i bez problema bi sebi obezbjedio mjesto kod Mourinha, nauštrb Benzeme ili Higuaina - ove sezone i Tevez i Aguero se baš ne ubiše od efikasnosti, jedan od njih bi grio klupu Suarezu, da ne spominjem Barcu, tj. koliko je konkretniji i spremniji i od Ville i od Alexisa
- horion_bosona
#4287 Re: Liverpool FC
Suarez sinoc sam razmontiro Poljake... i Cavani pored njega izgleda kao prosjecan igrac...
- Ajant
#4288 Re: Liverpool FC
Suarez je miljama ispred bilo kojeg drugog igrača u Liverpoolu, to je očigledno svakome ko je dva puta gledao 'pool ove sezone. Čudi me da se ne jagmi da ide, jer on zaslužuje da igra u timu koji je konkurent za titulu LP, a ne u jednom timu sredine tabele, kakav je Liverpool, na moju žalost, postao.
-
Mustang1
#4289 Re: Liverpool FC
Ma ima i on bubica i to kakvih .. Moze on svaku utakmicu odigrati samo tako da sam pobjedi protivnika ..Ali na zalost vise puta unistava akcije nego sto odlucuje utakmice .. Hajd valjda ce ga sada krenuti i smanjiti visak poteza
- BHF_Manijak
#4290 Re: Liverpool FC
Eh sad , da li siluje loptu jer nema s kim igrati ili je siluje jer je jednostavno sebicnjak kao i 90% Juznoamerikanaca?!
Prije ovo drugo ja mislim al' hajd...Tacno je da frajer usere gro ackija svojim driblinzima, posebno kad se ko sivonja zabije pa ne kvadratnom metru uz golaut liniju dribla po 15 puta jednog te istog igraca. Jednom ce proci kao onda protiv Uniteda, ali cesce ce biti zaustavljan trazeci penal.
Prije ovo drugo ja mislim al' hajd...Tacno je da frajer usere gro ackija svojim driblinzima, posebno kad se ko sivonja zabije pa ne kvadratnom metru uz golaut liniju dribla po 15 puta jednog te istog igraca. Jednom ce proci kao onda protiv Uniteda, ali cesce ce biti zaustavljan trazeci penal.
- Koolin1
#4291 Re: Liverpool FC
Suarez je dobar, a da je za klasu bolji od svakog u Liverpoolu nije tacno... Njegova sebicnost mi odavno ide na zivce, sad pogadja pa mnogi to zanemare, ali on puno vise unisti akcija nego sto stvori.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#4294 Re: Liverpool FC
ne za klasu, za dvije klase je bolji od propaliteta tipa downing i balvana tipa shelvi, henderson i slicna engleska buranijaKoolin1 wrote:Suarez je dobar, a da je za klasu bolji od svakog u Liverpoolu nije tacno... Njegova sebicnost mi odavno ide na zivce, sad pogadja pa mnogi to zanemare, ali on puno vise unisti akcija nego sto stvori.
- Aziz_Bešlagić
#4295 Re: Liverpool FC
ovaj mali sterling fin igrac pravo.
-
The Realist
#4296 Re: Liverpool FC

Ovdje se i napolje moglo izletiti, jer izgleda da uopšte ne ide na loptu (prije crveni, nego žuti).
Nikako ga ne kontam. Zna često udariti, zna simulirati, a zašto? Lik je sjajan tehnički, ima vrhunski dribling (jedan od najboljih u Evropi), zna i zabiti, skoro ga je nemoguće čuvati. Ove stvari mu ne trebaju.
OK, znam da i njega dobro udaraju, sudije to ignorišu, ali to je opet druga tema i time se treba pozabaviti neko.
-
The Realist
#4297 Re: Liverpool FC
Ne bi bilo loše za Liverpool.The Daily Mirror reports that Liverpool boss Brendan Rodgers is considering moves for Reading defender Alex Pearce and Villarreal striker Giuseppe Rossi - a former Manchester United player.
- Gandalf
#4298 Re: Liverpool FC
ne bih volio da dođe Rossi, lik je vazda povrijeđen, u Engleskoj bi ga polomili, već na prvoj utakmici
- PrtiBeeGee
#4299 Re: Liverpool FC
Rodgers: Liverpool bez većih pojačanja u siječnju
Menadžer Liverpoolovih nogometaša Brendan Rodgers najavio je kako njegova momčad neće značajno promijeniti roster u siječanjskom prijelaznom roku...
Iako Liverpool nakon 12 kola zauzima tek 11. mjesto prvenstvene ljestvice sa čak 13 bodova minusa za liderom Manchester Cityjem, uprava kluba nema namjere dovoditi zvučna pojačanja. Eventualno bi, prema Rodgersu, mogli malo pojačati konkurenciju u napadu gdje nakon ozljede Fabija Borinija (stopalo) i posudbe Andyja Carrolla u West Ham na raspolaganju zapravo imaju tek Luisa Suareza.
- Realnost je da klub ove godine pokušava sačuvati neki novac. Ipak, pokušat ćemo nešto napraviti u siječnju. Neće to biti puno promjena u smislu dolazaka igrača i to je realnost kluba. Gledamo kako napredovati u sljedećih šest mjeseci, a dovest ćemo neka pojačanja koja će pogurati momčad, a koja je za mene bila veličanstvena dosad – rekao je Rodgers koji bi se u siječnju mogao riješiti igrača koje je označio kao višak poput Stewarta Downinga, Jordana Hendersona i Joea Colea.
- Nadam se da ćemo na ljeto ponovo krenuti u izgradnju - dodao je Liverpoolov menadžer, donedavni strateg Swanseaja.
Toliko o nekoj nadi da dodje neko zvucno ime.. jedino sto je Liverpool pokazao zanimanje za vec poznatim Sturridgea
Menadžer Liverpoolovih nogometaša Brendan Rodgers najavio je kako njegova momčad neće značajno promijeniti roster u siječanjskom prijelaznom roku...
Iako Liverpool nakon 12 kola zauzima tek 11. mjesto prvenstvene ljestvice sa čak 13 bodova minusa za liderom Manchester Cityjem, uprava kluba nema namjere dovoditi zvučna pojačanja. Eventualno bi, prema Rodgersu, mogli malo pojačati konkurenciju u napadu gdje nakon ozljede Fabija Borinija (stopalo) i posudbe Andyja Carrolla u West Ham na raspolaganju zapravo imaju tek Luisa Suareza.
- Realnost je da klub ove godine pokušava sačuvati neki novac. Ipak, pokušat ćemo nešto napraviti u siječnju. Neće to biti puno promjena u smislu dolazaka igrača i to je realnost kluba. Gledamo kako napredovati u sljedećih šest mjeseci, a dovest ćemo neka pojačanja koja će pogurati momčad, a koja je za mene bila veličanstvena dosad – rekao je Rodgers koji bi se u siječnju mogao riješiti igrača koje je označio kao višak poput Stewarta Downinga, Jordana Hendersona i Joea Colea.
- Nadam se da ćemo na ljeto ponovo krenuti u izgradnju - dodao je Liverpoolov menadžer, donedavni strateg Swanseaja.
Toliko o nekoj nadi da dodje neko zvucno ime.. jedino sto je Liverpool pokazao zanimanje za vec poznatim Sturridgea
- PrtiBeeGee
#4300 Re: Liverpool FC
evo i tog clanka
Mirror: Liverpool počeo pregovore s Chelseajem oko Sturridgea
Liverpool je otvorio pregovore s Chelseajem oko mogućeg transfera 23-godišnjeg napadača Daniela Sturridgea na Anfield, piše Mirror...
Engleski dnevnik navodi da su vlasnici ''redsa'' John Henry i Tom Werner voljni ispuniti želju treneru Brendanu Rodgersu i dovesti mu u siječnju pojačanje u napadu. U tom su se cilju navodno već obratili Chelseaju i iskazali interes za dovođenje Sturridgea.
Engleski reprezentativac ne dobiva previše prilika na Stamford Bridgeu, pa se očekuje da mu europski prvaci neće raditi probleme ako iskaže želju za odlaskom. Tim prije što mu ugovor istječe u ljeto 2014. godine i ukoliko ga Chelsea uskoro ne proda, mogao bi na koncu ostati bez ikakve odštete.
Liverpool je, pak, u ljeto pustio Andyja Carrolla na jednogodišnju posudbu u West Ham, a nije uspio dovesti zamjenu za njega. Rodgers zato traži kvalitetno pojačanje u napadu koje bi se priključilo Luisu Suarezu, a prva je želja, čini se, Sturridge koji je ljetos već bio u kombinacijama za mogući dolazak na posudbu.
Mirror: Liverpool počeo pregovore s Chelseajem oko Sturridgea
Liverpool je otvorio pregovore s Chelseajem oko mogućeg transfera 23-godišnjeg napadača Daniela Sturridgea na Anfield, piše Mirror...
Engleski dnevnik navodi da su vlasnici ''redsa'' John Henry i Tom Werner voljni ispuniti želju treneru Brendanu Rodgersu i dovesti mu u siječnju pojačanje u napadu. U tom su se cilju navodno već obratili Chelseaju i iskazali interes za dovođenje Sturridgea.
Engleski reprezentativac ne dobiva previše prilika na Stamford Bridgeu, pa se očekuje da mu europski prvaci neće raditi probleme ako iskaže želju za odlaskom. Tim prije što mu ugovor istječe u ljeto 2014. godine i ukoliko ga Chelsea uskoro ne proda, mogao bi na koncu ostati bez ikakve odštete.
Liverpool je, pak, u ljeto pustio Andyja Carrolla na jednogodišnju posudbu u West Ham, a nije uspio dovesti zamjenu za njega. Rodgers zato traži kvalitetno pojačanje u napadu koje bi se priključilo Luisu Suarezu, a prva je želja, čini se, Sturridge koji je ljetos već bio u kombinacijama za mogući dolazak na posudbu.