Danas kolko vidjoh bila su dvojica men in blackkloniran wrote:mnogo zgodna milicajka voza tu sedmicuLeon16v wrote:Danas na otoci kod dzamije, Golf 7 crni, samo iskoči tablica stop policija, i golfa 4 nekog skrenuše u isključnu traku, ko u filmovima
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#4276 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- kloniran
#4277 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
prva smjenaLeon16v wrote:Danas kolko vidjoh bila su dvojica men in blackkloniran wrote:mnogo zgodna milicajka voza tu sedmicuLeon16v wrote:Danas na otoci kod dzamije, Golf 7 crni, samo iskoči tablica stop policija, i golfa 4 nekog skrenuše u isključnu traku, ko u filmovima
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#4278 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vidio ih i ja, oko 14 h kod remize.
- Sodom1
#4279 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Neka zaustavljaju, al naplati neku kaznu. Bezvezno zaustavljanje,kao neka rutinska kontorla stalno mi je bilo bezze,obicno smaranje,preseravanje
-
Leon16v
#4280 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mene neki dan kod Fiatovog servisa onde na C.Vili, hajd reko na glavnu direkt da se ukljucim, nema nikog, a znak ko kuca da je zabrana, kad 100 metara dole mase da stanem i 40 KM, 20 KM uredno placenih 
- Bakir1
#4281 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Javi nam kada te skine presretac kako prodje kontrolaSodom1 wrote:Neka zaustavljaju, al naplati neku kaznu. Bezvezno zaustavljanje,kao neka rutinska kontorla stalno mi je bilo bezze,obicno smaranje,preseravanje
- Sodom1
#4282 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pojasni?Bakir1 wrote:Javi nam kada te skine presretac kako prodje kontrolaSodom1 wrote:Neka zaustavljaju, al naplati neku kaznu. Bezvezno zaustavljanje,kao neka rutinska kontorla stalno mi je bilo bezze,obicno smaranje,preseravanje
-
tempuser
#4283 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Valjda ce te presretac zaustaviti radi prekrsaja snimljenog na kameri, a ne radi rutinske kontrole...
-
citroen xm
#4284 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Neće te presretač zaustaviti zbog kontrole. Kad te zaustavi znaj da si zajebo.
EDIT:Preteče me Goran
EDIT:Preteče me Goran
- Sodom1
#4285 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To nije problem.tempuser wrote:Valjda ce te presretac zaustaviti radi prekrsaja snimljenog na kameri, a ne radi rutinske kontrole...
- relax11
#4286 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nema vise sestica, sad su sedmice onako imaju fine felge 
- drndalo
#4287 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bogami je jos i Golf 5-ica FSI 4-motion jos u pogonu... Neki dan kod Elektrotehnicke skole na Pofalicima ih vidjoh u akciji...
-
Leon16v
#4288 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Tip top, presijava se auto, led stopkerelax11 wrote:Nema vise sestica, sad su sedmice onako imaju fine felge
- johntra
#4289 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Šta reći, koju posluku porati?
-
maxell_sarajevo
#4290 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jucer sam vidio crni Golf VII kod Hece zaustavio nekog lika, naprijed ima blinkere, a pozadi led tablu Stop policija...
Petice plava i crvena su se mogle prepoznati po velikoj anteni na krovu, sedmice mislim da nemaju taj upadljivi detalj.
Petice plava i crvena su se mogle prepoznati po velikoj anteni na krovu, sedmice mislim da nemaju taj upadljivi detalj.
-
paul_shark
#4291 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Golf A7 crni, policija u civilu, tablice T48-M-XXX (inace i svi uniformisani Golfovi A7 imaju tablice T48-M-XXX), lako ih je prepoznati. Vidi se kamera koja im je na prednjoj sajbi i tabla STOP POLICIJA koja je na zadnjoj sajbi, alu felge. Svaki dan ih vidim kod Bitumenke, vrte se na polukruznom i cekaju u lijevoj traci (vecinom ove sto skrecu iz srednje trake iz pravca Dobrinje prema Stupu)...
-
paul_shark
#4292 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
...paul_shark wrote:Zadnjih 15 dana redovno vidjam policiju u civilu, crni Golf 7 T48-M-036 u krugu oko Nedjarica, Alipasinog Polja i Dobrinje. Ovo je za svaku pohvalu,
s tim da bi ovo trebalo biti 365 dana u godini, a pogotovo u nocnim satima, kada bi mi bio merak sjesti u presretaca i lagano snimati ove kloceve,
koji gas pritiscu na ravnom i misle da su boga uhvatili za .. a na svakoj krivini po kocnici, prolazak na crveno, ubacivanje iz izlivne trake itd.
Petak, Subota navece od 20h do 01h bar dva vozila sa kamerom mnogo bi bolja situacija bila... samo iza vozila upratit ga 200m snimiti i gotovo,
obrada podataka i pravac cestitka na vrata...
- muha_sa
#4293 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
sad kad si napiso registarski broj desetoro oka cu otvorit, cim skontam aVto i broj ce da guslam 40
-
tempuser
#4294 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
E moj muha, taj vozi iza tebe, kad ga ugledas ispred sebe il si ispravan il ti je kasno za guslanje!muha_sa wrote:sad kad si napiso registarski broj desetoro oka cu otvorit, cim skontam aVto i broj ce da guslam 40
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4295 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Meni se cini da oni uglavnom love u spici, kad ljudi idu s posla. Tad bas i nema nekih racera, ako i ima, tesko da u onoj spici mogu jurcati.paul_shark wrote:...paul_shark wrote:Zadnjih 15 dana redovno vidjam policiju u civilu, crni Golf 7 T48-M-036 u krugu oko Nedjarica, Alipasinog Polja i Dobrinje. Ovo je za svaku pohvalu,
s tim da bi ovo trebalo biti 365 dana u godini, a pogotovo u nocnim satima, kada bi mi bio merak sjesti u presretaca i lagano snimati ove kloceve,
koji gas pritiscu na ravnom i misle da su boga uhvatili za .. a na svakoj krivini po kocnici, prolazak na crveno, ubacivanje iz izlivne trake itd.
Petak, Subota navece od 20h do 01h bar dva vozila sa kamerom mnogo bi bolja situacija bila... samo iza vozila upratit ga 200m snimiti i gotovo,
obrada podataka i pravac cestitka na vrata...
Moguce da ih bude i u drugim terminima, ako grijesim, halal bilo.
Naravno, to bi odlicno bilo kad bi nocu patrolirali i hvatali.
Ima mozda godina dana, od Anexa prema Bosmalu su gonili neku crvenu G5. Leti lola
- muha_sa
#4296 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
najebah jednom takotempuser wrote:E moj muha, taj vozi iza tebe, kad ga ugledas ispred sebe il si ispravan il ti je kasno za guslanje!muha_sa wrote:sad kad si napiso registarski broj desetoro oka cu otvorit, cim skontam aVto i broj ce da guslam 40
stadoh--izadje kolega i meni veli dajte dokumenta i hajde predjite u auto iza
da ne duljim--elem, tolku sam socijalu spuco da se jadnicak sažalio na mene i veli mi--izlazi iz auta
- sema911s
#4297 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Tomahawk11 wrote:paul_shark wrote:Meni se cini da oni uglavnom love u spici, kad ljudi idu s posla. Tad bas i nema nekih racera, ako i ima, tesko da u onoj spici mogu jurcati.paul_shark wrote:Zadnjih 15 dana redovno vidjam policiju u civilu, crni Golf 7 T48-M-036 u krugu oko Nedjarica, Alipasinog Polja i Dobrinje. Ovo je za svaku pohvalu,
obrada podataka i pravac cestitka na vrata..
...
Moguce da ih bude i u drugim terminima, ako grijesim, halal bilo.
Naravno, to bi odlicno bilo kad bi nocu patrolirali i hvatali.
Ima mozda godina dana, od Anexa prema Bosmalu su gonili neku crvenu G5. Leti lola![]()
hahah to su novi momci njih dvadesetak ,., prebaceni iz neke opako zajebane jedinice,. u saobracajce,., nadredjeni im izvjesni saric,., taj neki novi ministar policije ga po kazni prebacio na saobracajnu i ovaj saobracajnu polako po svome rikta,.,
kazu trazi svasta(mislim od posla) od novih kamera, do zahtjeva za auta (prica se o nekim kamerama koje snimaju stalno, stranci su im ko dali neki program pa moze da slikaju auta u pokretu i sistem automatski pise kaznu sa slikom --ali to je jos u testiranju-- te sedmice su po rijecima ćipovane u komelu(ko ima valjke????) dizelji sa dvesta konjova,.
cekaju neki zakon da mogu raditi i po auto putu,.
nabavili su neki kombi sa kamerom u njemu pa vise nemoraju snajperisat(kombi isto ima automatsku funkciju slikanja),.,
ovo su price od prije nekih dana kafanske,.,mozda je alkohol a mozda je istina,.,
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4298 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To bi bilosema911s wrote:
hahah to su novi momci njih dvadesetak ,., prebaceni iz neke opako zajebane jedinice,. u saobracajce,., nadredjeni im izvjesni saric,., taj neki novi ministar policije ga po kazni prebacio na saobracajnu i ovaj saobracajnu polako po svome rikta,.,
kazu trazi svasta(mislim od posla) od novih kamera, do zahtjeva za auta (prica se o nekim kamerama koje snimaju stalno, stranci su im ko dali neki program pa moze da slikaju auta u pokretu i sistem automatski pise kaznu sa slikom --ali to je jos u testiranju-- te sedmice su po rijecima ćipovane u komelu(ko ima valjke????) dizelji sa dvesta konjova,.
cekaju neki zakon da mogu raditi i po auto putu,.
nabavili su neki kombi sa kamerom u njemu pa vise nemoraju snajperisat(kombi isto ima automatsku funkciju slikanja),.,
ovo su price od prije nekih dana kafanske,.,mozda je alkohol a mozda je istina,.,
Da stanu u kraj furacima - castio bi ih.
- zli_hordas
#4299 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako si se raskuko muha daj nam malo pojasni.muha_sa wrote:najebah jednom takotempuser wrote:E moj muha, taj vozi iza tebe, kad ga ugledas ispred sebe il si ispravan il ti je kasno za guslanje!muha_sa wrote:sad kad si napiso registarski broj desetoro oka cu otvorit, cim skontam aVto i broj ce da guslam 40bile one tablice GA....... tek semafori proradili i ja u Nedžaricima na zeleno po gasu a levat se zaljepio za mene--ubi me njegovo svjetlo u unutarnji retrovizor
i ja iz trake u traku--taman konto da sam mu zbriso on opet za mnom
trebam skrenut na most ka Otoci i prestrojim se desno kad iza mene tiri riri
a iz njegove karambolke rotacije
![]()
stadoh--izadje kolega i meni veli dajte dokumenta i hajde predjite u auto izatad se prvi put susrecem s tom fintom
kaže mi onaj što mi piše generalije--pa bolan Muha mi kontali nakav balavac a ono cojk
![]()
da ne duljim--elem, tolku sam socijalu spuco da se jadnicak sažalio na mene i veli mi--izlazi iz auta![]()
- ranger
#4300 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vidjo sam ih ja i navece oko 11 sati...
to i jeste poenta da hvataju one sto gasaju po gradu, koji ce mu kurac undercover sedmica da lovi pogresno skretanje...
to i jeste poenta da hvataju one sto gasaju po gradu, koji ce mu kurac undercover sedmica da lovi pogresno skretanje...