Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sitni svercer wrote:na ovoj temi samo o kvarovima i to svakoraznim...heyyy vlasnici citroena, jestel ikad osjetili ljepotu voznje u autu???
Jesam je'nom u mecki, i nikad vise..
Sto se tice ljepote voznje, prvenstveno u smislu udobnosti, mecka i citroen su mi jedini pruzili taj osjecaj. Ostalo su sve manje vise kocije ili bolidi
Pozdrav. Pitanje. C4 je u pitanju. Udes od pozadi. Bez vecih posljedica. Blago udubljenje. Ali je sad problem sto se gepek ne moze otvoriti. Gdje i kome se obratiti u SA?
Hvala.
sitni svercer wrote:na ovoj temi samo o kvarovima i to svakoraznim...heyyy vlasnici citroena, jestel ikad osjetili ljepotu voznje u autu???
Jesam je'nom u mecki, i nikad vise..
Sto se tice ljepote voznje, prvenstveno u smislu udobnosti, mecka i citroen su mi jedini pruzili taj osjecaj. Ostalo su sve manje vise kocije ili bolidi
Bilo koje drugo vozilo sa vazdusnim jastucima umjesto klasicnih amortizera,dace ti i bolji ugodjaj
Me_again wrote:
Bilo koje drugo vozilo sa vazdusnim jastucima umjesto klasicnih amortizera,dace ti i bolji ugodjaj
Me_again wrote:
Ostajem pri svom stavu
Postujem.
Ja sam prije nekih par godina imao C5 Citroena. Generalno bio i vise nego zadovoljan sa istim. Izasao DS5 ,ja pao na guzicu kontam kakav ovo stroj mora biti. Prodam C5 uzmem novog DS5.
Kako je vrijeme odmicalo,ja se sve vise razocaravao u njega.
Brze bolje prodaj i ganjaj sta drugo.
Pozdrav! Ljudi, kad hoću da upalim auto, normalno dam kontakt, međutim kad okrenem ključ, auto umjesto da se upali - ono se ugasi. Nema verglanja, samo cik i ugasi se čak i sat na displeju koji gori uvijek.
Otvorim haubu, prodrmam kleme, pojavi se sat. Dam kontakt al se čuje ding ding zvuk, kao upozorenje. Nekako ga prevarim tako upaliti što kleme par puta prodrmam.
sarajlija120 wrote:Pozdrav! Ljudi, kad hoću da upalim auto, normalno dam kontakt, međutim kad okrenem ključ, auto umjesto da se upali - ono se ugasi. Nema verglanja, samo cik i ugasi se čak i sat na displeju koji gori uvijek.
Otvorim haubu, prodrmam kleme, pojavi se sat. Dam kontakt al se čuje ding ding zvuk, kao upozorenje. Nekako ga prevarim tako upaliti što kleme par puta prodrmam.
Može biti masa ili nešto slično?
To ti je akumulator sigurno. Nece da vergla jer nema snage i odmah se gasi. Jbg, nije duja pa da ga vergla, vec vidi nema snage i gasi odmah. Ostatak energije koristi da mozes otkljucat/zakljucat auto.
Tvrdo kvacilo, probao 5 razlicith primjeraka i kod svih poprilicno tvrdo, kad sam vozio auto na mali servis u ovlasteni, kaze mi majstor da je to ok, da je kod njih inace tvrdje kvacilo. Da li neko ima ovo auto pa da podijeli svoja iskustva
Tvrdo kvacilo, probao 5 razlicith primjeraka i kod svih poprilicno tvrdo, kad sam vozio auto na mali servis u ovlasteni, kaze mi majstor da je to ok, da je kod njih inace tvrdje kvacilo. Da li neko ima ovo auto pa da podijeli svoja iskustva
Citroen C4 2.0 - 2012. godiste - isto je bilo jako tvrdo kvacilo. Popustilo je kad se zamijenio cijeli set kvacila i plivajuci zamajac.
Pežo ima tvrdo kvačilo. Valjda je isto i kod citroena. Meni smeta. Mada ima vozača koji ne vide razliku.
milejovic1971 wrote:je li istina da je poslednji primjer C4 napravljen 2015. i koji dizelski motori imaju ? zanima me ovaj auto, kazu da je prostran prilicno
2018ta je zadnja godina proizvodnje.
Imaju 1.6 i 2.0 dizel. Od prodatih je vrlo malo bilo 2.0 i njih je tesko naci.
Naprijed je meni ok, fini materijali, mekan, udoban, vecina imaju dosta opreme. Nazad nisam sjedao.
Nazad nije ništa tjesniji, ako nije prostraniji od većine konkurenata. Ja nisam imao problema ni sa ulaskom ni sa sjedenjem, sa svojih 187 cm visine. Dobar auto u toj klasi, zlatna sredina.
citroen xm wrote:Nazad nije ništa tjesniji, ako nije prostraniji od većine konkurenata. Ja nisam imao problema ni sa ulaskom ni sa sjedenjem, sa svojih 187 cm visine. Dobar auto u toj klasi, zlatna sredina.
Enterijer i kvalitet materijala u rangu Audi A3 i Golfa VII.
Puno je bolji od Megana i 308 po tom pitanju.