A kad gledam s tipom onda se pravim da me prpa
I da ne bude da sam skroz OT, ovaj s rene zellweger na ´nako.
Moderator: _BataZiv_0809
meni bas zbog nje djeluje k'o da nije toliko strasanSOMA wrote:Hehe ja uvijek gledam horror filmove samado sad mi je bilo samo malo nakon blair witcha nelagodno i nakon one scene kad zenska "izmigolji" iz televizora u japanskoj verziji ring-a.
A kad gledam s tipom onda se pravim da me prpa
I da ne bude da sam skroz OT, ovaj s rene zellweger na ´nako.
da, na turskomVenomousV wrote: na kojem je jeziku, turskom?
pfffblack wrote:da, na turskomVenomousV wrote: na kojem je jeziku, turskom?
Mene je taj film na neki bizarni nacin podsjetio na jedan od mojih omiljenih filmova koji su dosta uticali na mene - "Seks, partijski neprijatelj broj jedan" .Chata87 wrote:komi, Europa Europa odlicandobra preporuka... Samo mene uvijek u ovakvim filmovima fascinira ona njemacka disciplina i logistika ccc
mirza81 wrote:[probaj sa, mada je bio izreklamiran film ali meni odličan, How to Lose Friends & Alienate People (2008).
a pun pogodak ti je ovdje često spominjan Death at a Funeral(2007).
The way back i taj i tajBabsy wrote:Aj kad se pojavi ovaj I am number four.. ko prije nađe link.. nek nas počasti.

Armirani betonChata87 wrote:http://www.amateurgourmet.com/food-inc-poster.jpg
Znam da kasnim 2 godine, ali zaista sjajan dokumentarac

bas sam sinoc gledao film 1408, i nije los, ali me interesuje u kojem dijelu filma se pojavljuje samuel l. jackson? ili ja nisam dobro pratio il sam dio filma prespavo?dingosp0 wrote:ovo su moji TOP filmovi.... ja sam velika picajzla sto se tice filmova ali ovu su mi najdrazi
ako kome treba download link, nek mi se javi....(svi preko rapidshare-a)
e to drug,znaci ima nastavak!yayAfroSamurai wrote:ima nastavak tog filma koji je uradjen dosta slicno , Undisputed III redemption . glavna uloga je Yuri Boyka
vjerovatno si ovo gledao http://www.imdb.com/title/tt0281322/SeleneY wrote:sinoc sam pogledao jedan film na novoj tv,kao tipa borbe u zatvoru!Gdje kao neki crnac(bivsi svjetski prvak u boksu) neduzan zavrsi na tom mjestu i biva suocen sa sampionom tog zatvorskog kruga!Da bi bio oslobodjen morao ga je pobijediti sto je ucinio!Zanima me da li ima slicnih filmova takve tematike,ne mora biti zatvor,al da su bas dobri efekti borbe!