Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Son1 wrote:Onaj treci gol ako nije bio i iz drugog offside u jednoj akciji.
Igrac Malage je bio u golu, tj. van granica igralista.
Sudije u LP katastrofalne.
On je i dalje bio u igri, nije ga npr. sudija poslao da izadje sa terena.
vnm wrote:unutar gola nije van granica igralista.
Do mene je, nisam bio siguran za ovo.
Mislim svakako je bio offside prilikom prvog kontakta nakon ubacaja.
Sudije bez obrzira na to ocajne
Mada sad nisam siguran gdje je golman bio u trenutku upucivanja posljednjeg pasa, je li bio ispred onog igraca.
Last edited by Son1 on 09/04/2013 22:53, edited 1 time in total.
karanana wrote:kako je to malagin 2. gol iz ofsajda?
igrac koji je dodao loptu stijelcu je bio ispred oba borusijina igraca. izmedju dva igraca malage nije bilo odbrambenih igraca.
jel ti ovo zajebavas ili ?
ne. stvarno sam pitao jer nisam znao da ni kada nema odbrambenog igraca izmedju njih, napadajuci igrac ne smije dodati svome saigracu koji je ispred njega.
BHF_Manijak wrote:Karanana dragi! Nema veze sto su odbrambeni Dortmunda bili iza, igrac koji je dao gol bio je ISPRED lopte, sto je ofsajd!!!
Ellinor wrote:Ja šupačko-ciganskog prolaska
A kad United ili neko drugi dodje do pobjede u 90-oj, onda je snaga, moc, mentalitet i ostala sranja? Ako mislis na ofsajd, pa i Malaga ga je dala iz ofsajda!
Gdje sam rekao da je to moć? De malo manje buncanja.
Ciganski je jer ih dvije utakmice "ekipica" Malage guzi, a onda u zadnjih 30 sekundi jedva utrpaju dva gola sistemom flipera + iz offside-a drugi gol. I to što je Malaga dala gol iz offsidea (ako je) ničim ne opravdava još jednu sudijsku grešku i još jedan gol iz offsidea Čuj, pravda
Last edited by ExNihilo on 09/04/2013 22:54, edited 1 time in total.
Partijaner wrote:@Son1, mozemo li nesto od Juventusa sutra ocekivat, kao sto je to BvB veceras ucinio, neki preokreti i to ha ?
Vidis kako ove sudije zajebavaju, nek nam sutra vrate onaj go iz offside-a, a za neklu frlju ce se ovi nasi pobrinut u 96. da nema Bayern vremena da zabije
Partijaner wrote:@Son1, mozemo li nesto od Juventusa sutra ocekivat, kao sto je to BvB veceras ucinio, neki preokreti i to ha ?
Vidis kako ove sudije zajebavaju, nek nam sutra vrate onaj go iz offside-a, a za neklu frlju ce se ovi nasi pobrinut u 96. da nema Bayern vremena da zabije
Znaci 2:0 za vas u regularnom, produzeci Bayern daje gol i vi pusiona, cujemo se sutra.
BHF_Manijak wrote:Karanana dragi! Nema veze sto su odbrambeni Dortmunda bili iza, igrac koji je dao gol bio je ISPRED lopte, sto je ofsajd!!!
Ellinor wrote:Ja šupačko-ciganskog prolaska
A kad United ili neko drugi dodje do pobjede u 90-oj, onda je snaga, moc, mentalitet i ostala sranja? Ako mislis na ofsajd, pa i Malaga ga je dala iz ofsajda!
Gdje sam rekao da je to moć? De malo manje buncanja.
Ciganski je jer ih dvije utakmice "ekipica" Malage guzi, a onda u zadnjih 30 sekundi jedva utrpaju dva gola sistemom flipera + iz offside-a drugi gol. I to što je Malaga dala gol iz offsidea (ako je) ničim ne opravdava još jednu sudijsku grešku i još jedan gol iz offsidea Čuj, pravda
cuj malaga njih guzi, ti nisi bas u elementu, ha ?
pa sam götze je imao 5 100% sansi, tj. vise od citave ekipe malage (u odje utakmice),i tacka. Zasluzen, ma i vise od toga, prolaz dortmunda !
Znaci 2:0 za vas u regularnom, produzeci Bayern daje gol i vi pusiona, cujemo se sutra.
Tad tek pocinje utakmica, Juve se zatvara, zabija jos 2 gola iz kontre (offside-a)
I ti k'o da ne pratis fudbal, pa ne znas gdje je Platini igrao
Kemal Malovčić wrote:i za barsu i za real borusija je mačiji kašalj, malaga bi bila teži protivnik, ali za bayern ne znam. psg bi svakako bio bolji od borusije
To je to. Kada igraju dvije ekipe iz iste zemlje gubi se osjecaj lige sampiona