Point. wrote:nema me tamo wrote:
Mislim da si ti jedini koji se ovako vrati na temu nakon par dana i citirao si mene 2 puta cini mi se i rekao mi kako je dobar film
Ima ih još samo ti zbog avatara ostao u sjecanju
Al' sto jest jest više u naviku preslo da ovdje nesto preporucim iako znam da to sigurno niko nece gledati..
Kao Johny što s tva preporucuje svaki dan, a za godinu dana ili ima više koliko to radi mislim na prste jedne ruke mozes nabrojati likove koji su ustvari gledali.

Ma samo stavljaj preporuke zbog toga i ova tema postoji. Pogledo sam dosta dobrih filmova sa ove teme.

Nema me tamo, šta je namjera, možda da mi na kraju kakaš u usta? Šta hoćeš od mene, znamo li se lično pa me iz nekog razloga mrziš i otkud znaš koliko je filmova koje sam ja preporučio ili bilo ko drugi konkretno ljudi pogledalo? Ova je tema s bar sto i pedeset puta pregleda dnevno, a na nju odgovori dnevno dva ili tri čovjeka. Ljudi se jednostavno ne javljaju, plaše se nečega, uglavom komentara govedara kao što si ti. Takvima bih preporučio da si na Fejsu udare follow na Gary Vaynerchuka i sve će im biti jasno, drugi dan će ovdje po tebi oplesti, jer se u životu nema vremena za pakašliće, zaključit će tad. I ne zbog pakašlića kakav si ti, ne stavljam filmove, stavljam ih prije svega zarad sebe da imam arhivu koje sam i kakve gledao sebi kad prođu godine. Izvoli ti sjedi iz dana u dan radi nešto što voliš pa onda pljuj po meni do besvijesti. Evo obećajem daj mi link na nešto takvo, ili nema veze opiši to što radiš, seri onda po meni koliko god hoćeš, svaki idući tvoj post ići će meni u potpis. Može li tako? Bolan, gledaj ili ne ono što preporučim, ali nemoj bacati hejt, Kerbera ti. To
svako može raditi, a konstruktivno nešto napraviti
ne može svako. Ili može, ali će to držati za sebe kao zadnji kreten i bilde. Kontaš. Najlakše je razvaljivati, mrziti, hajde voli, gradi. No, znam da ćeš ostati pakaš jer ovom je temom bilo i prošlo takvih hejbet, a da su postali bolji, jesu, ali u panjevima.
Lijepi pozdravi za listopada, kinaskog, zomrića, hasana 006 i druge!<3<3<3
P.S. Znaš šta mi je drago? Zato što me ne možeš, naprosto to tako ide, vrlo malo ćeš filmova koje ja preporučim pogledati.

A ja preporučujem dobro filmove, dječko.
CineStar TV 22.55.
Iz kataloga SFF-a:
Pink Premium 15.50.
Film na TV-u