Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Averus
#42701 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nemoj takvih pitanja madner, sad će se pila opet javiti da pita kakve veze IQ ima sa ljubavlju i seksom 
- alkalna_baterija
#42702 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
iznadprosječan i želim imati fudbalski timmadner wrote:Drzava bi trebala imati mjere za povecanje nataliteta, no svjetski je fenomen je da oni koji su zapravo bolji materijal imaju manje djece.
Sto nas dovodi do pitanja:
Koliki je vas IQ i koliko djece zelite imati?
- motorna_pila
#42703 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Necu se javiti radi toga, ali zelim samo reci da je pitanje bilo, ja sam ga vec postavljao.Averus wrote:Nemoj takvih pitanja madner, sad će se pila opet javiti da pita kakve veze IQ ima sa ljubavlju i seksom
Mislim , za djecu...
- VenomousV
#42704 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
prosto moram pa makar se hladila u banovicima:Ujedam wrote:Ne podržavam istospolne veze, brakove, ljubljenje, Bog te stvorio takvog kakav jesi, poštuj to..
A za te majke što ostavljaju djecu.. gledajući na situaciju, bolje mu je u domu gdje će imati smještaj i hranu nego sa njom ako mu ne može priuštiti ono osnovno. A sa druge strane, stvarno ne znam kako čovjek ne pukne pod pritiskom da ostavi svoje dijete.. jedna je majka.
Njih Bog nije stvorio?
- kritichar
#42705 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ovo je pitanje godinemadner wrote:
žene potrudite se da ga ne izbjegnete
-
bang and blame
#42706 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Falim ti jamotorna_pila wrote:Sta meni fali?Sunny-7 wrote:Pila se ibreti pitanju na ovoj temi
Pitanje bas nije za ovog pdf.
Moja pitanja jesu.. Bez lazne skromnosti, ja mislim da ste vi sokirane mojim pitanjima, tako da i na pola njih i ne zelite dati nikakav odgovor..
A svako moje pitanje, zlata vrijedi.
Oni su dokaz da je sex sirotinjska zabava.
Ne podrzavam nikakve zabrane, vec podrzavam edukaciju o kontracepciji.
- MedenoSrce
#42707 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
130, 3-4 djecemadner wrote:
- S4mpion
#42708 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
* i jedanaesto na putu.alkalna_baterija wrote:Mislim da je glupo da se država petlja u broj djece. To je stvar porodice i ničeg drugog.
Eh sad, svaki roditelj bi TREBAO da bude svjestan svojih granica, materijalnih mogućnosti, vremena i živaca pa u skladu s tim organizovati porodicu, a ne naštancat djecu i ostavit ih nekome.
Problem je što nismo svi dovoljno normalni da se ne vodimo onom da svako dijete ima svoju nafaku.
I da, ono što me najviše nervira kad vidim prilog o nekoj akciji mnogobrojnoj porodici je da imaju cca desetoro djece koja nemaju šta jesti, ali je cigara u ustima obavezna. Fuj!
-
Ujedam
#42709 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
VenomousV wrote:
prosto moram pa makar se hladila u banovicima:
Njih Bog nije stvorio?
Ne, nisi me shvatila očito šta sam htjela reći.. kažem, Bog te stvorio takvu kakva jesi u tom tijelu, i dok rasteš, prilagođavaš se svom tijelu. Jesam konzervativna, ali to je moje lično mišljenje.
- Secer_033
#42710 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne bih nikoga ogranicavala. Djeca bi se i dalje radjala samo sto bi domovi bili prepuni jer bi svaki roditelj koji ne smije imati djecu, svoje strpao u dom.motorna_pila wrote:Ne znam da li ste primjetili, ali kad god se organiziraju humanitarne akcije, ja sam dosta puta zapazio da ljudi koji kukaju imaju brdo djece.MedenoSrce wrote:naredno pitanje!![]()
sedmero, osmero, dvanestero.... ITD..
Ono sto bih zelio pitati forumasice je:
Da li ste za opciju ogranicavanja broja djece koju smijete imati, ukoliko drzavi ne mozete dokazati:
- da imate obezbjedjeno mjesto stanovanja gdje ce to novorodjence odraastati,
- da imate dovojno materijalnih sredstava za odgoj, za svako djete neka neki minimum bude 5,000 KM
- da imate posao,ili vi ili suprug
- da nemate kriminalnu proslost vezanu za nasilje u porodici i da se protiv vas ne vodi neki krivicni postupak
- da ako prekrsite bilo koju od ovih stavki, da cete morati odgovarati pred sudom
ITD ITD...
Ovo pitanje postavljam jer sam danas gledao neki dokumentarac o ostavljenoj djeci u domu BJELAVE i povrijedio me je broj malisana koji moraju odrastati tamo, a roditelji su ih bez bilo koje kaznene odgovornosti prepustili da zive tamo,
A da je tamo toliko dobro, svi bi isli tamo da zive.
ZATO PITAM VAS, da li ovaj moj nacin na koji bih rjesio navedene probleme, VALJA i da li bio DJELOTVORAN?
NEKAKO mi se srce cijepa, kad vidim da majke masovno ostavljaju djecu, bez , PONAVLJAM ikakve odgovornosti prema NJIMA i DRZAVI?
BAS TUZNO...
- Secer_033
#42711 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
To apsolutno nema nikakve veze... IQ i broj djece? Nikad se necu sloziti da to ima veze jedno s drugim.madner wrote:Drzava bi trebala imati mjere za povecanje nataliteta, no svjetski je fenomen je da oni koji su zapravo bolji materijal imaju manje djece.
Vazniji je nacin zivota. Ti ako si inteligentan, imas svoju firmu, zaradjujes puno i ako zelis puno djece, napravit ces ih.
Ako si inteligentan, imas firmu, radis i previse i pored svih svojih hobija ne mozes naci vrijeme za porodicu, neces imati vise od jedno, dvoje. Nece te interesovati velika porodica jer ces jedva naci vrijeme za sebe.
- motorna_pila
#42712 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
LADY, molim te oprosti mi sto cu ovo staviti, ali moram. Jer zelim da vidite, jednu lijepu vijest.. I neka vam ovo srusi vase stavove:
http://www.klix.ba/vijesti/regija/zagre ... /140909107
http://www.klix.ba/vijesti/regija/zagre ... /140909107
- madner
#42713 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Odgovori na pitanje, diskusiju o ovom efektu mozes povesti na drugom pdfu.

- lua
#42714 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Po onim testovima iz gimnazije 128, trenutno nijedno.madner wrote:Drzava bi trebala imati mjere za povecanje nataliteta, no svjetski je fenomen je da oni koji su zapravo bolji materijal imaju manje djece.
Nekad možda jedno, vidjet ću kakvog raspoloženja budem.
- alkalna_baterija
#42715 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
mene zanima kako su se dogovorile koja će da nosi dijete 
- eluna
#42716 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ne valja ni najmanje a o djelotvornosti bi bilo smiješno i pričatimotorna_pila wrote:Ne znam da li ste primjetili, ali kad god se organiziraju humanitarne akcije, ja sam dosta puta zapazio da ljudi koji kukaju imaju brdo djece.MedenoSrce wrote:naredno pitanje!![]()
sedmero, osmero, dvanestero.... ITD..
Ono sto bih zelio pitati forumasice je:
Da li ste za opciju ogranicavanja broja djece koju smijete imati, ukoliko drzavi ne mozete dokazati:
- da imate obezbjedjeno mjesto stanovanja gdje ce to novorodjence odraastati,
- da imate dovojno materijalnih sredstava za odgoj, za svako djete neka neki minimum bude 5,000 KM
- da imate posao,ili vi ili suprug
- da nemate kriminalnu proslost vezanu za nasilje u porodici i da se protiv vas ne vodi neki krivicni postupak
- da ako prekrsite bilo koju od ovih stavki, da cete morati odgovarati pred sudom
ITD ITD...
Ovo pitanje postavljam jer sam danas gledao neki dokumentarac o ostavljenoj djeci u domu BJELAVE i povrijedio me je broj malisana koji moraju odrastati tamo, a roditelji su ih bez bilo koje kaznene odgovornosti prepustili da zive tamo,
A da je tamo toliko dobro, svi bi isli tamo da zive.
ZATO PITAM VAS, da li ovaj moj nacin na koji bih rjesio navedene probleme, VALJA i da li bio DJELOTVORAN?
NEKAKO mi se srce cijepa, kad vidim da majke masovno ostavljaju djecu, bez , PONAVLJAM ikakve odgovornosti prema NJIMA i DRZAVI?
BAS TUZNO...
ne valja jer:
a) visokoobrazovani roditelji, i te kako finansijski situirani, sve naj naj - sin probisvjet (ovo je kliše, ali postoji u realnosti vrlo često)
b) siromašni neobrazovani roditelji, jedva preživljavaju - dijete dobije nobelovu nagradu iz oblasti nauke i medicine (recimo)
dakle - ograničiti roditeljstvo na finansije, krov nad glavom i ostale "etikete" je više nego apsurd .....djeci treba pažnja, ljubav, i usmjeravanje ka pravim vrijednostima - e sad šta su za koga prave vrijednosti, to je već za drugog pitanja
- klixoris
#42717 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
A gdje vi radite te IQ testove ? Da utvrdimo koliko su mjerodavni 
, ako je test kvalitetan (a ne neko smece kakva se nude po internetu)
130 je super brojkaMedenoSrce wrote:
130, 3-4 djece
Last edited by klixoris on 11/09/2014 16:11, edited 1 time in total.
- motorna_pila
#42718 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
DAME, imam jednu tužnu vijest, koju cu podijeliti sa vama. Odlucio sam da se penzionišem.
Vrijeme je za odmor.
NECU više pisati na ovoj temi. Ali imam neki jebeni osjecaj da se ova tema preseliti na AHIRET ako ja odem.
Treba znati kada stati.
Ja ipak odlazim sretan.
Zelim vam sve najbolje.
PUNO PARA, SEXA i LJUBAVI.. Ah da i ZDRAVLJA.
Pozdravlja VAS.
ZAUVIJEK VAŠ
motorna_pila.

Vrijeme je za odmor.
NECU više pisati na ovoj temi. Ali imam neki jebeni osjecaj da se ova tema preseliti na AHIRET ako ja odem.
Treba znati kada stati.
Ja ipak odlazim sretan.
Zelim vam sve najbolje.
PUNO PARA, SEXA i LJUBAVI.. Ah da i ZDRAVLJA.
Pozdravlja VAS.
ZAUVIJEK VAŠ
motorna_pila.
- VenomousV
#42719 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ujedam wrote:VenomousV wrote:
prosto moram pa makar se hladila u banovicima:
Njih Bog nije stvorio?
Ne, nisi me shvatila očito šta sam htjela reći.. kažem, Bog te stvorio takvu kakva jesi u tom tijelu, i dok rasteš, prilagođavaš se svom tijelu. Jesam konzervativna, ali to je moje lično mišljenje.

Ne znam sta je pisac htio reci...
- madner
#42720 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Evo zore evo dana, ode pila 
- MedenoSrce
#42721 Re: Odg: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nisam klixo na internetu to radila nego na fejsbuku
- kritichar
#42722 Re: Odg: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
a fejsbuk je na internetuMedenoSrce wrote:Nisam klixo na internetu to radila nego na fejsbuku
-
pashasolidni
#42723 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ne-moj zaje-bavat
sve je dobro dok ga ne radish na neuropsihijatriji
sve je dobro dok ga ne radish na neuropsihijatriji
- madner
#42724 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
130, 128, iznadprosjecan i more tisine. 
- lua
#42725 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma džaba i IQ kad natalitet moje domovine od mene profitirati neće.
Treba me uspavat'.