Nothing wrote:![]()
![]()
:
pu,pu
bem vam porod
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Nothing wrote:![]()
![]()
:
14 dana, a ako je odigran preko članskog broja + još 7 ako se niko ne pojavi sa tim listićem u ovih 14noviclan wrote:da li neko raspolaze informacijom da kada se najkasnije moze podici dobitak za tiket uplacen fizicki u premier kladionici hvala
hvala tebraperfect_guy wrote:14 dana, a ako je odigran preko članskog broja + još 7 ako se niko ne pojavi sa tim listićem u ovih 14noviclan wrote:da li neko raspolaze informacijom da kada se najkasnije moze podici dobitak za tiket uplacen fizicki u premier kladionici hvala

jebao onnoviclan wrote:hvala tebraperfect_guy wrote:14 dana, a ako je odigran preko članskog broja + još 7 ako se niko ne pojavi sa tim listićem u ovih 14noviclan wrote:da li neko raspolaze informacijom da kada se najkasnije moze podici dobitak za tiket uplacen fizicki u premier kladionici hvala
evo jadna sigurica danas
mater svoju 
ma evo i mene ce oboriti jebo ih tito...animals wrote:Pa jebem ti nogomet..cim ja odigram vise od dva gola, Francuzi ne mogu dati ni jedan
koja si ti tebra stranka sbb, sbuh, sda, sdp , demokratska sfronta ili ne daj boze hssTuzla111 wrote:Najbolje bi bilo da svi ostavite kladionicu jer vas ne ide. Ne znam jel iko ista dobio na ovom SPu.
Dobar ja pravo, bez furke ti govorim znaci...Tuzla111 wrote:Najbolje bi bilo da svi ostavite kladionicu jer vas ne ide. Ne znam jel iko ista dobio na ovom SPu.
Jokericious wrote:Je li moguce koje iznenadjenje na Wimbledoneu? Moze li Kyrgios sta?
Necu x na Njemce. Dobit ce ko da gledam. Na kraju neki go, kad vec bude jasno da i oni i Amerikanci prolaze. Samo da obore dosta raje.
vobra za iosKyrg nego zemo li pavic stradati sutra ili ce biti ovo desno na sliciJokericious wrote:Jokericious wrote:Je li moguce koje iznenadjenje na Wimbledoneu? Moze li Kyrgios sta?
Necu x na Njemce. Dobit ce ko da gledam. Na kraju neki go, kad vec bude jasno da i oni i Amerikanci prolaze. Samo da obore dosta raje.

pu pu pu jesik pregrizaoJokericious wrote:Lopez samo 7-6 zna set uzet.