Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑21/12/2019 23:26
Berge mi je baš danas na um pao kad sam vidio Lallanu da ulazi valjao bi odma sad u januaru.
Ali tacno frajer nije ni smetalo na terenu, bas nista. Ne znam je li imao vise od 10 kontakata s loptom... Srecom Minamino dolazi, Keita bez povreda...
I onda rekosmo ne treba Havertz... Ma daj sve.
Samo bice vrlo bitno hoce li se Engleska uzeti ili ne, kao i rezultat u LP. Uzimanjem jednog ili cak oba trofeja + Nike, ostanak Kloppa, bice to i jak magnet za igrace.
P.S. Andy ima nagradu za fair play, samo ne znam u koju rubriku ce to Amidza uvaliti. Kako je obecao Sadiu da ce on *ebati Rafu, tako je i odrzao obecanje na pocetku drugog poluvremena.
A zasto za fair play?
Pa zato jer je obecao kolegi, a kolege nije lijepo lagati.
The UEFA Super Cup (£4.3m) and FIFA Club World Cup (£4m) combined prize money of £8.3m earned Liverpool more than enough money to pay for Takumi Minamino's release clause (£7.25m).
The UEFA Super Cup (£4.3m) and FIFA Club World Cup (£4m) combined prize money of £8.3m earned Liverpool more than enough money to pay for Takumi Minamino's release clause (£7.25m).
1. Bobby - vraca se polako u svoj prirodni oblik. A kad je u tom obliku, on je najbolji i najkorisniji napadac Lverpoola. Steta samo za onu sansu na samom pocetku utakmice, te onu stativu na pocetku drugog pol. Moglo se ovo zavrsiti i bezti produzetaka...
2. Mane - najkonstantniji igrac ove sezone. Uvijek rastrcan, eksplozivan i opasan. Prava nocna mora za sve odbrane. I da, nesebican! Bas kao i Bobby.
3. Mo/Ali/Hendo/Virgil/Joe - neka bude "muzicka" po zelji Amidje
East_side wrote: ↑22/12/2019 12:01
1. Bobby - vraca se polako u svoj prirodni oblik. A kad je u tom obliku, on je najbolji i najkorisniji napadac Lverpoola. Steta samo za onu sansu na samom pocetku utakmice, te onu stativu na pocetku drugog pol. Moglo se ovo zavrsiti i bezti produzetaka...
Ne znam koliko ce se ekipa osvjeziti/odmoriti do Leicestera (produzeci, let, vremenska razlika, klimatska razlika...) ali bi se moralo ici na pobjedu bez ikakvih kalkulacija.
Leicester je u blagom padu i to bi se trebalo iskoristiti i uzeti bodove za znatno, znatno mirniji nastavak sezone.
S obzirom koliko su svi pratioci nekonstantni ove sezone, Liverpoolu ce (nadam se) za naslov biti dovoljan ucinak od 80-90% iz prosle sezone. Problem su jedino povrede...
Kada ono najavise da se vracaju Matip, Lovren i Fabinho? Januar
zomri wrote: ↑22/12/2019 12:55
došao minamino, lijepi strah
Naravno, ima i toga. Nije ga Klopp doveo bez razloga jer vrlo dobro zna sta je konkurencija.
Svaki put kad pomislim da je Jurgen inteligentniji nego sto sam mislio (a uvijek sam ga smatrao jednim od najinteligentnijih fudbalskih radnika danasnjice), on me iznova pozitivno iznenadi i pomjeri tu ljestvicu moje percepcije o njemu.