FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- p206
#42676 Re: FC Barcelona
Što bi Minka rekla:"Slavite Nova godina je,nije vam ovo plescibat!"
- drugtito2011
#42677 Re: FC Barcelona
Kopirano sa drugog portala.
Enrique je preuzeo podosta promijenjenu momčad Barcelone, a mnogi su i skeptično gledali na njegov dolazak na trenersku klupu. U jednom su trenutku, kada se spekuliralo da je izbio 'rat' između njega i Lionela Messija, svi mediji pisali da će dobiti otkaz, a sada je na dvije pobjede udaljen od trostruke krune u sezoni.
"Prije 10 mjeseci sam započeo posao u klubu koji sezonu prije toga nije osvojio ništa. Znali smo da nam predstoji tranzicija i cilj je bio samo izvuči maksimalno iz situacije", rekao je Enrique nakon osvojene titule.
"Igramo za još dvije titule i trenutno nam je konstantnost najveći adut. Znao sam kada sam dolazio da ću ostati bez posla ukoliko neću osvajati naslove. Čak i da budem prosječno dobar bio bih kritiziran. Ne zabrinjavam se sa svojom budućnosti u klubu", veli Španjolac.
"Ne znam da li je ovo početak novog ciklusa. Nadam se da je. Moramo dokazati da smo vrijedni trofeja. Sada ćemo proslaviti ovaj naslov, odmoriti se nekoliko dana i onda se pripremiti za finale Kupa kralja. Cilj je otići u Berlin na finale Lige prvaka s dva naslova u džepu", zaključio je Enrique.
Prema ovome što piše LE ostaje u klubu.
Enrique je preuzeo podosta promijenjenu momčad Barcelone, a mnogi su i skeptično gledali na njegov dolazak na trenersku klupu. U jednom su trenutku, kada se spekuliralo da je izbio 'rat' između njega i Lionela Messija, svi mediji pisali da će dobiti otkaz, a sada je na dvije pobjede udaljen od trostruke krune u sezoni.
"Prije 10 mjeseci sam započeo posao u klubu koji sezonu prije toga nije osvojio ništa. Znali smo da nam predstoji tranzicija i cilj je bio samo izvuči maksimalno iz situacije", rekao je Enrique nakon osvojene titule.
"Igramo za još dvije titule i trenutno nam je konstantnost najveći adut. Znao sam kada sam dolazio da ću ostati bez posla ukoliko neću osvajati naslove. Čak i da budem prosječno dobar bio bih kritiziran. Ne zabrinjavam se sa svojom budućnosti u klubu", veli Španjolac.
"Ne znam da li je ovo početak novog ciklusa. Nadam se da je. Moramo dokazati da smo vrijedni trofeja. Sada ćemo proslaviti ovaj naslov, odmoriti se nekoliko dana i onda se pripremiti za finale Kupa kralja. Cilj je otići u Berlin na finale Lige prvaka s dva naslova u džepu", zaključio je Enrique.
Prema ovome što piše LE ostaje u klubu.
-
sumirprimus
#42679 Re: FC Barcelona
hvalospjevke....i ne bi lako sa atletikom....sreca pa nema povrijedjenih.jedna u dzepu idemo dalje...
-
sumirprimus
#42680 Re: FC Barcelona
haj Ž......ŽNK33 wrote:Fakat. Pretjeruje se i pisu se gluposti pod nekim vlastitim pretpostavkama.MOSALJOZE wrote:Vi od osvojene titule napravite ne vidjenu sapunicu,nevjerovatno.
Mozda ih je potpredsjednik natjerao da se uslikaju s trenerom
-
didgeridoo
#42683 Re: FC Barcelona
sto je dobra fotka
- suncica24
#42684 Re: FC Barcelona
Pikacu kralj!

-
sumirprimus
#42685 Re: FC Barcelona
Svjetli mesijev dres ko gospa u medjugorju 
-
Vertig0
#42687 Re: FC Barcelona
Ja samo jedno znam. Volio bih da Enrike ostane 
- tzipiripi
#42688 Re: FC Barcelona
Vala i ja. Malo mi je pretjerano ovo da nisu htjeli slavit s njim. Možda se čoik sprema da slavi na kraju sezone. Možda konta da je još rano za pravo slavlje, možda ...Vertig0 wrote:Ja samo jedno znam. Volio bih da Enrike ostane
Ima previše možda da bi se sad donio neki sud. Sve drugo je čisto nagađanje i pretpostavljanje. A kako ono kažu, pretpostavka je majka svih zaheba.
I zato, utakmica po utakmica ... triple
-
tufahija12345
#42689 Re: FC Barcelona
Neka Enrike izgubi podrsku od svih, ostace Maskerano, njegov andjeo cuvar
3 godine citav svijet trubi da Maši ne moze biti stoper, dodje Enrike i napravi od njega neprolazni bedem
3 godine citav svijet trubi da Maši ne moze biti stoper, dodje Enrike i napravi od njega neprolazni bedem
- dinty2
#42690 Re: FC Barcelona
guardiola je s macheom na stoperu osvojio lp
-
sizifinho
#42691 Re: FC Barcelona
baš, ne treba sad i kakiti i govoriti da je LE od Maščea napravio bedem, kad je Guardiolina ideja bila. 4 i po godine igra čovjek na toj poziciji, ja se više i ne sjećam da je došao iz Liverpoola...imam osjećaj da je rođen u Barci
- ascari
#42692 Re: FC Barcelona
Na vidim nigdje ni Pepea Costu da slavi, a vecina igraca (posebno Messi) su bliski s njim.
- suncica24
#42693 Re: FC Barcelona
Ako Marca kaze
Luis Enrique's Barcelona future not up for debate, insists Bartomeu
May 18, 2015 09:52:11
The Catalans' president has dismissed reports that the 45-year-old could be fired and says that they are already looking toward next season
Barcelona president Josep Bartomeu insists that head coach Luis Enrique will not leave the club this summer.
The 45-year-old replaced Gerardo Martino at the helm after an unsuccessful 2013-14 campaign for the Catalans but initially struggled to make his mark at Camp Nou and appeared to be facing the sack after falling out with star player Lionel Messi midway through the season.
Luis Enrique managed to turn things around, though, and was rewarded with the Liga title on Sunday following Barcelona's 1-0 win at Atletico Madrid, which put Barca just two wins away from a historic treble.
Rumours remain rife that the former midfield ace could yet depart this summer but Bartomeu is adamant that Luis Enrique will still be at Camp Nou next season.
"He has an ongoing contract, end of debate," Bartomeu was quoted as saying by Marca.
"We are presently focused on the competitions we are in. Luis Enrique's future is not something that we talk about.
"This is everyone's success. The players', the coach's. They do a magnificent job every week.
"La Liga was the main objective of the season. Now we look to the second one, the Copa del Rey.
"Next year there will be other challenges."
The Catalans' president has dismissed reports that the 45-year-old could be fired and says that they are already looking toward next season
Barcelona president Josep Bartomeu insists that head coach Luis Enrique will not leave the club this summer.
The 45-year-old replaced Gerardo Martino at the helm after an unsuccessful 2013-14 campaign for the Catalans but initially struggled to make his mark at Camp Nou and appeared to be facing the sack after falling out with star player Lionel Messi midway through the season.
Luis Enrique managed to turn things around, though, and was rewarded with the Liga title on Sunday following Barcelona's 1-0 win at Atletico Madrid, which put Barca just two wins away from a historic treble.
Rumours remain rife that the former midfield ace could yet depart this summer but Bartomeu is adamant that Luis Enrique will still be at Camp Nou next season.
"He has an ongoing contract, end of debate," Bartomeu was quoted as saying by Marca.
"We are presently focused on the competitions we are in. Luis Enrique's future is not something that we talk about.
"This is everyone's success. The players', the coach's. They do a magnificent job every week.
"La Liga was the main objective of the season. Now we look to the second one, the Copa del Rey.
- suncica24
- supercali
#42696 Re: FC Barcelona
Ja cu se malo osvrnuti na buducnost
Znaci po meni igraci koji sada igraju i igrali su u bliskoj proslosti koji bi mogli postati treneri su xavi deco mascherano i puyol ostalo mi je nekako mrka kapa
Znaci po meni igraci koji sada igraju i igrali su u bliskoj proslosti koji bi mogli postati treneri su xavi deco mascherano i puyol ostalo mi je nekako mrka kapa
- skenderija04
#42697 Re: FC Barcelona
Klasika. Barto je demagog kakvog je tesko pronaci. Mi smo za Luisa, Luis ima ugovor... Pa ako ste vi za Luisa, i Luis ima ugovor, zasto dozvoljavate cirkus svaku pres konferenciju? Ah, mi smo dobri momci, ali Luis ima druge planove.suncica24 wrote:Ako Marca kaze![]()
- ascari
#42698 Re: FC Barcelona
Xavi za cetvrtak najavio konferenciju za medije. Kazu da je oprostajna. #suncicaubedaku 
- ascari
#42700 Re: FC Barcelona
Psuje mu nesto garant
https://twitter.com/Emenderk/status/600 ... 16/photo/1
salutiranje na kraju http://giant.gfycat.com/FrailRadiantChrysalis.mp4 Nisam do sada vidio iz ovog ugla.
Last edited by ascari on 18/05/2015 18:13, edited 1 time in total.