Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
sheilak

#42626 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

@klixo

hahhahha ma, necu, ne brini. :-D

a to je u ljudskoj prirodi, da traze raznovrsnost, da ne mogu ostati na istom. kod oba spola. nikad se nikom ne moze vjerovati potpuno. ;-)
madner wrote:Pas koji laje ne ujeda. :D
potcjenjujete pse. :D
madner

#42627 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by madner »

Prepoznajem defanzivni mehanizam zvani smanji ocekivanja jer si jednom nasukana. :D
kritichar

#42628 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kritichar »

sheilak wrote:
ma zezam se, iskreno sad. mozda bi boljelo, ali bih se vodila razumom. ;-)
šta je tu razumno učiniti, oprostiti?
sheilak

#42629 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

madner wrote:Prepoznajem defanzivni mehanizam zvani smanji ocekivanja jer si jednom nasukana. :D
hahhahah :D ma, ne. ali imam suprotna iskustva i znam kako se ne bi trebalo reagirati. :D
kritichar wrote:
sheilak wrote:
ma zezam se, iskreno sad. mozda bi boljelo, ali bih se vodila razumom. ;-)
šta je tu razumno učiniti, oprostiti?
ne divljati. ne biti vulgaran. ne prijetiti, ne cmizdiriti, ucjenjivati. prihvatiti to kao nesto sto se desava i da nije smak svijeta jbga.
madner

#42630 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by madner »

Znaci jednom nasrnula kuhinjskim nozem na momka i nikad vise. :D
klixoris

#42631 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by klixoris »

sheilak wrote:@klixo

hahhahha ma, necu, ne brini. :-D

a to je u ljudskoj prirodi, da traze raznovrsnost, da ne mogu ostati na istom. kod oba spola. nikad se nikom ne moze vjerovati potpuno. ;-)
Slazem se ! Ali isto tako postoje osobe koje posjeduju "rucne kocnice" i koje, ako nista, iz osnovnog postovanja prema partneru, povuku tu kocnicu kada dodju u iskusenje :thumbup:
MedenoSrce

#42632 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

@klixo, opusti se bnb, salim se. Tvoji izbori su samo tvoji i ne moras se meni objasnjavati.
A sto se sheki tice ona je osoba kojoj se moze vjerovati 100% da ti ga nece sloziti na hinjaka
lua

#42633 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by lua »

motorna_pila wrote:Da li podrzavate istospolne brakove?

Ono mislim, je li vam okej kada bi vidjeli u Ferhadiji da dva momka idu i drze se za ruke?

Ili da se ljube i razmjenjuju poljupce dok sjede u VATRI? ili da dvije zene hodaju zagrljene ulicom? :izet:

Je li to prihvatljivo? Podrzavate li inace Queer festival,?

Jeste li tvrdo - konzervativni po ovom pitanju ili ste ultra - liberalni? Kao da vam je svejedno..

Plus jos jedno pitanje:

Kad vidimo koliko djece ima u sirotistima i pod domovima, kad bi VAS pitao da li homeseksualci ili lezbe imaju pravo da usvajaju djecu, da li bi im to dopustili kao USTAVNO pravo na zasnivanje porodice? :)

I oni su ljudi, a cvrsto vjerujem da bi djeca bila sretnija u krugu jedne prave porodice nego u domu.

Puno pozdrava i selama

Pila. :mrgreen:
Podržavam. Dok sam studirala semestar vani komšije su mi bili pederi koji su u vanbračnoj zajednici bili tad. Super raja i fini ljudi. Bilo bi mi OK da vidim bilo gdje u javnosti gay osobe, ne provocira me i ne smeta me tuđi život, jer je tuđi... Podržavam Queer Festival, kad mogu paradirati razne udruge fašistoidnog karaktera može i šačica pedera i lezbejki. Što se tiče usvajanja djece, također ne bih imala ništa protiv. Kad govorim o ovoj dvojici komšija s početka posta mislim da bi oba bili super očevi, tako da me ni to ne bi smetalo. Samo što je ovdje sredina takva kakva jeste pa bi djeca imala problema od te iste okoline sve i da im je porodični život bajan i normalan, samo što dva oca il' dvije majke imaju, opet bi se našli debili da ne daju svojoj djeci da se druži s tim "razvratnim" djetetom. To kod nas nije prihvatljivo i zato mislim da kod nas još nije vrijeme za to.

Ovu konzervativnost malo pogrešno tumačimo. Konzervativan ti paša budi koliko ti je dobra volja. Ali kada svoju konzervativnost hoćeš da narediš drugima kao model ponašanja, meni je to već fašizam.

Smeta me svako ko druge u bilo čemu želi ograničiti, usloviti njihovo ponašanje svojim moralnim vrijednostima ili na bilo koji drugi način utjecati na tuđe bivstvovanje. Mislim da ima gorih stvari od homoseksualnosti, i mislim da čovjeka ne treba vrednovati prema činjenici koga kara ili u šta vjeruje ili kako se oblači ili šta jede ili ili ili. Nemamo na to pravo, mučka đubrad! (Mamić Zdravko, anti-gay since forever :D)
klixoris

#42634 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by klixoris »

MedenoSrce wrote:@klixo, opusti se bnb, salim se. Tvoji izbori su samo tvoji i ne moras se meni objasnjavati.
A sto se sheki tice ona je osoba kojoj se moze vjerovati 100% da ti ga nece sloziti na hinjaka
Nemam ja nista protiv Sheki, da se odmah razumijemo. Sheki je meni draga, kao forumasica a i kao prijateljica :thumbup:

A sto se tice ovoga
osoba kojoj se moze vjerovati 100% da ti ga nece sloziti na hinjaka
Ako prevaris svog partnera sa drugom osobom, onako iz hira, zar upravo na taj nacin nisi slozila svom partneru na hinjaka ? :D
Last edited by klixoris on 11/09/2014 10:56, edited 1 time in total.
kritichar

#42635 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kritichar »

sheilak wrote: ne divljati. ne biti vulgaran. ne prijetiti, ne cmizdiriti, ucjenjivati. prihvatiti to kao nesto sto se desava i da nije smak svijeta jbga.
onda ti ja preporučujem da se ne udaješ, nije za tebe brak, bolje ti je ovako, uprskat ćeš sve
MedenoSrce

#42636 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

klixoris wrote:
osoba kojoj se moze vjerovati 100% da ti ga nece sloziti na hinjaka
Ako prevaris svog partnera sa drugom osobom, onako iz hira, zar upravo na taj nacin nisi slozila svom partneru na hinjaka ? :D
Pametnom je i isharet prevech :wink:

al bar znas da kad te sheki prevari ona ce ti to i reci a mozda i popratiti video prezentacijom :D
nece dopustiti da te pola grada sazaljeva dok napokon ne saznas
Last edited by MedenoSrce on 11/09/2014 11:00, edited 1 time in total.
berenice

#42637 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by berenice »

kritichar wrote:
sheilak wrote: ne divljati. ne biti vulgaran. ne prijetiti, ne cmizdiriti, ucjenjivati. prihvatiti to kao nesto sto se desava i da nije smak svijeta jbga.
onda ti ja preporučujem da se ne udaješ, nije za tebe brak, bolje ti je ovako, uprskat ćeš sve
Čuj ovoga, majke ti! :lol:
sheilak

#42638 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

madner wrote:Znaci jednom nasrnula kuhinjskim nozem na momka i nikad vise. :D
pa ako si ti prevaren, ne mora znaciti da su svi. klasicni transfer... :D
klixoris wrote: Slazem se ! Ali isto tako postoje osobe koje posjeduju "rucne kocnice" i koje, ako nista, iz osnovnog postovanja prema partneru, povuku tu kocnicu kada dodju u iskusenje :thumbup:
apsolutno se slazem s tobom. postovanje, ljubav. naravno. ali komplicirano je to, postoji gradacija. nekad ljubav prema osobi nije manja. iako potpuno razumijem i ono da kad volis, ne mozes se ni zamisliti sa drugom osobom. onda je to onaj pravi. ;-) jer ima ljubavi i ljubavi.
MedenoSrce wrote:@klixo, opusti se bnb, salim se. Tvoji izbori su samo tvoji i ne moras se meni objasnjavati.
eh ;-) :kiss:
Big Ang

#42639 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Big Ang »

Sve šuplja :eh:
sheilak

#42640 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

MedenoSrce wrote:
al bar znas da kad te sheki prevari ona ce ti to i reci a mozda i popratiti video prezentacijom :D
nece dopustiti da te pola grada sazaljeva dok napokon ne saznas
hahhahahha :D
klixoris

#42641 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by klixoris »

Big Ang wrote:Sve šuplja :eh:
E nek se ti satra mudro zboreci po forumu :lol: :lol: :lol:
sheilak

#42642 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

berenice wrote:
kritichar wrote:
Čuj ovoga, majke ti! :lol:
:D ma, sto bolan, kriticharu? s
ultima_palabra

#42643 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ultima_palabra »

Ja bih rekao da vas šejla malo loži :D
berenice

#42644 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by berenice »

ultima_palabra wrote:Ja bih rekao da vas šejla malo loži :D
Ma jok. Šejla je realna, to je sve.
sheilak

#42645 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

me ne. :D jbte zar ne smijem nista iskreno reci? fakat mislim ovo. dajte mi vjerujte barem jednom.
kritichar

#42646 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kritichar »

sheilak wrote: :D ma, sto bolan, kriticharu? s
pa ovako ti je bolje i ne samo za tebe, nećeš varati i niko neće biti varan, valjda se tu možemo složiti da je to ispravnije?
ultima_palabra

#42647 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ultima_palabra »

sheilak wrote:
me ne. :D jbte zar ne smijem nista iskreno reci? fakat mislim ovo. dajte mi vjerujte barem jednom.
Džaba, takva ti reputacija :D
madner

#42648 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by madner »

Vjerujem, kako da ne.
Sta je bilo kod nasrtanja, naletila na stos pa ti slomio nos ili si povrijedila covjeka i rekle sebi nikad vise? :D
sheilak

#42649 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sheilak »

kritichar wrote: pa ovako ti je bolje i ne samo za tebe, nećeš varati i niko neće biti varan, valjda se tu možemo složiti da je to ispravnije?
eno sad. a ja ostati neudata? :D zaboravi ti to.
ultima_palabra wrote: Džaba, takva ti reputacija :D
a znam, takva mi sudbina :D

madner wrote:Vjerujem, kako da ne.
Sta je bilo kod nasrtanja, naletila na stos pa ti slomio nos ili si povrijedila covjeka i rekle sebi nikad vise? :D
a sto je tebi toliko tesko prihvatiti da zena moze varati? toliko te to povrijedilo? :D
kritichar

#42650 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kritichar »

sheilak wrote:
kritichar wrote: pa ovako ti je bolje i ne samo za tebe, nećeš varati i niko neće biti varan, valjda se tu možemo složiti da je to ispravnije?
eno sad. a ja ostati neudata? :D zaboravi ti to.
to ti životni cilj da se udaš, e jesi konzerva :mrgreen:
Locked