Licno i personalno,jedva cekamBanksy wrote:Kucamo na vrata SDA asova, šta je pio, a šta mezio, gdje i s kim, biće svega...kamen spoticanja wrote:Bice veseloBanksy wrote:Lako ćemo za Mašketa, al' kad naredne godine u SDA krene unutarstranački obračun, pa kad isplivaju vaše rakije i pršuti...
SDP
- kamen spoticanja
- skupljac_zeljeza
#42627 Re: SDP
Problem je što se to pokvari dok je još član foruma ili podmlatka stranke ili partije.muha_sa wrote:imal ko da valja
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#42628 Re: SDP
Da vidimo sta moderacija kaze na najavljeni slager sovinizma.......I hoce li to dozvoliti....
- Matzan
#42629 Re: SDP
skupljac_zeljeza wrote:Nešto kontam šta mi je veća želja. Da li da prije propadne SDA ili SDP? Ovakve kakve su sigurno propadaju obje,a ako ne propadnu onda će propasti narod.Banksy wrote:Lako ćemo za Mašketa, al' kad naredne godine u SDA krene unutarstranački obračun, pa kad isplivaju vaše rakije i pršuti...
SDP je već propao.
SDA puca po šavovima, ali neće još tako brzo.
- Banksy
#42630 Re: SDP
Čini ti se, neće propasti ni jedan ni drugi, a neće ni narod, svi su zajedno u jednoj čvrstoj budžetsko-taldžijskoj halki...skupljac_zeljeza wrote:Nešto kontam šta mi je veća želja. Da li da prije propadne SDA ili SDP? Ovakve kakve su sigurno propadaju obje,a ako ne propadnu onda će propasti narod.Banksy wrote:Lako ćemo za Mašketa, al' kad naredne godine u SDA krene unutarstranački obračun, pa kad isplivaju vaše rakije i pršuti...
- Banksy
#42631 Re: SDP
Siroti Asim je već zaplatio, samo sam zaboravila po kojoj liniji, kome se ono u stranci bio zamjerio...kamen spoticanja wrote:Licno i personalno,jedva cekamBanksy wrote:Kucamo na vrata SDA asova, šta je pio, a šta mezio, gdje i s kim, biće svega...kamen spoticanja wrote: Bice veselo
-
megaman4
#42632 Re: SDP
Hoce i SDA brzo propasti a tome vec kumuju dvije osobe i to bracni par Izetbegovic: Bakir i njegova Sebija. Narod im uveliko okrece ledja a da nisu ni svjesni toga. Nekako ce se narod snaci a oni bogami ce ostati sami. To im se vec desava.Matzan wrote:skupljac_zeljeza wrote:Nešto kontam šta mi je veća želja. Da li da prije propadne SDA ili SDP? Ovakve kakve su sigurno propadaju obje,a ako ne propadnu onda će propasti narod.Banksy wrote:Lako ćemo za Mašketa, al' kad naredne godine u SDA krene unutarstranački obračun, pa kad isplivaju vaše rakije i pršuti...
SDP je već propao.
-
pemanapemani
#42633 Re: SDP
Kakav Bakir, tu pjesmu je napravio bend Dvadesetorica i posvecena je hodzi pedofilu iz Gluhe Bukovice.GeeTnT wrote:...naravno i ovo je bio Neofasisticki VOX u sluzbi SDA...Kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH svojevremeno je zabavljao i prijatelje među kojima je najviše onih iz nekadašnje redakcije '60 minuta' (prije nego su se međusobno sukobili). Na njegovom repertoaru našla se i obrada pjesme Josipe Lisac 'Danas sam luda'. Hadžiomerović joj je promijenio tekst i posvetio 'mevludu' i 'hodži'.
Sikter!
Ne znaju ni slagati kako treba.
-
Innovation
#42634 Re: SDP
Naravno da ima.muha_sa wrote:imal ko da valja
-
Innovation
#42635 Re: SDP
Prestaneteultima_palabra wrote:Ici ce svaku noc po jedna na onoj temi, dok ne prestanete koristiti Radovanove metode
Ici ce svaku noc po jedna na onoj temi,
-
El_comadante
#42636 Re: SDP
vala nešto u poslijednje vrijeme mi se sve više SDP kao opcija odgovara.....
-
mario001
#42637 Re: SDP
Opet brines previse..Banksy wrote:Lako ćemo za Mašketa, al' kad naredne godine u SDA krene unutarstranački obračun, pa kad isplivaju vaše rakije i pršuti...
- skupljac_zeljeza
#42638 Re: SDP
Ma naravno da neće nestati nego će se tarnsformisati. Kada KPJ propadala mnogi su našli nove stranke. I onda bili na funkcijama i danas su. Znam tri osobe iz svog okruženja koje su bile i u SDA i u SDP-u kada im je trebalo. Ma više od tri osobe. Imaš i budžetlija kojima je Njemačka draža od ove rahat patnje.Banksy wrote:Čini ti se, neće propasti ni jedan ni drugi, a neće ni narod, svi su zajedno u jednoj čvrstoj budžetsko-taldžijskoj halki...skupljac_zeljeza wrote:Nešto kontam šta mi je veća želja. Da li da prije propadne SDA ili SDP? Ovakve kakve su sigurno propadaju obje,a ako ne propadnu onda će propasti narod.Banksy wrote:Lako ćemo za Mašketa, al' kad naredne godine u SDA krene unutarstranački obračun, pa kad isplivaju vaše rakije i pršuti...
- fosna2014
#42639 Re: SDP
Kad malo razmislim i mene. Moram priznati da sam se "prepo".El_comadante wrote:vala nešto u poslijednje vrijeme mi se sve više SDP kao opcija odgovara.....
- wonkaw
- Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova
#42640 Re: SDP
sdp nije propao samo treba da se pazi zamki kao sto je zlaja nasjeo na onu 2+2+2 i jos kad bi za predsjednika stranke postavili bh srbina iz ers to bi bila super stranka...alternativa sama za sebe...Matzan wrote:skupljac_zeljeza wrote:Nešto kontam šta mi je veća želja. Da li da prije propadne SDA ili SDP? Ovakve kakve su sigurno propadaju obje,a ako ne propadnu onda će propasti narod.Banksy wrote:Lako ćemo za Mašketa, al' kad naredne godine u SDA krene unutarstranački obračun, pa kad isplivaju vaše rakije i pršuti...
SDP je već propao.
sto se tice sda oni ce pasti onaj dan kad neko spakuje bolje pakete i dostavi njihovim glasacima kao alternativu, ti glasaci ne znaju mnogo o politici ali zato znaju sto je vredniji poklon/sadaka...
- Matzan
#42641 Re: SDP
wonkaw wrote:sdp nije propao samo treba da se pazi zamki kao sto je zlaja nasjeo na onu 2+2+2 i jos kad bi za predsjednika stranke postavili bh srbina iz ers to bi bila super stranka...alternativa sama za sebe...Matzan wrote: SDP je već propao.
sto se tice sda oni ce pasti onaj dan kad neko spakuje bolje pakete i dostavi njihovim glasacima kao alternativu, ti glasaci ne znaju mnogo o politici ali zato znaju sto je vredniji poklon/sadaka...
Tipično SDP-ovsko pljuvanje i potcjenjivanje običnih ljudi koji glasaju za SDA, a ne za njih.
A jedini cilj je kako te iste glasače preoteti od SDA.
SDP je opozicija jedino SDA, računaju jedino na njihove "nepismene", "glupe", "seljačine", "balijandere", "stoku"... (kako ih SDP botovi na forumu i portalu obično nazivaju) glasače, dok u Mostar i Banja Luku ne smiju prismrditi.
Istovremeno vrijeđaju Bošnjake, a računaju jedino na njihove glasove.
Nadam se ipak da narod nije toliko glup da povjeruje SDP vrhuški koja niti je pročistila stranku, a niti ima ikakve veze sa socijaldemokratijom.
- wonkaw
- Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova
#42642 Re: SDP
bravo... kad imas manjak argumenata i cinjenica ti pokusaj da srozas sagovornika sa lazima i pogresnim dijagnozama...Matzan wrote:wonkaw wrote:sdp nije propao samo treba da se pazi zamki kao sto je zlaja nasjeo na onu 2+2+2 i jos kad bi za predsjednika stranke postavili bh srbina iz ers to bi bila super stranka...alternativa sama za sebe...Matzan wrote: SDP je već propao.
Tipično SDP-ovsko pljuvanje i potcjenjivanje običnih ljudi koji glasaju za SDA, a ne za njih.
A jedini cilj je kako te iste glasače preoteti od SDA.
SDP je opozicija jedino SDA, računaju jedino na njihove "nepismene", "glupe", "seljačine", "balijandere", "stoku"... (kako ih SDP botovi na forumu i portalu obično nazivaju) glasače, dok u Mostar i Banja Luku ne smiju prismrditi.
Istovremeno vrijeđaju Bošnjake, a računaju jedino na njihove glasove.
Nadam se ipak da narod nije toliko glup da povjeruje SDP vrhuški koja niti je pročistila stranku, a niti ima ikakve veze sa socijaldemokratijom.
sdp ima mnogo vise veze sa socijaldemokratijom nego sto sda i hdz zajedno imaju sa demokratijom...
-
mario001
#42643 Re: SDP
Vrhunac te veze je fotkanje sa svinjskim butombravo... kad imas manjak argumenata i cinjenica ti pokusaj da srozas sagovornika sa lazima i pogresnim dijagnozama...
sdp ima mnogo vise veze sa socijaldemokratijom nego sto sda i hdz zajedno imaju sa demokratijom...
- Prpa.ba
#42644 Re: SDP
Sreca pa Bosnjake ne vrijedja nepostojanje zdravstvenog sistema, sistema vodosnabdijevanja i slicno. Nije da niste u pravu. 
- johntra
#42645 Re: SDP
i šta sad sa tim?mario001 wrote:Vrhunac te veze je fotkanje sa svinjskim butombravo... kad imas manjak argumenata i cinjenica ti pokusaj da srozas sagovornika sa lazima i pogresnim dijagnozama...
-
El_comadante
#42646 Re: SDP
vidiš npr. SDA vlada 20 godina, hajd da eracunamo ovo prije rata, imamo probleme sa vodom, grasom i mnogim drugim stvarima u KS, SBB ni tamo ni vamo malo je sa SDA pa onda malo pljuju po istoj. DF se manje više raspada, GS je tek u povojima e onda od ozbiljnjih ostaje NS i SDP. SDP ima veliko članstvo i infrastrukturu i djeluju u cijeloj federaciji i nekim oćinama RS dok NS je za sada samo Sarajevska stranka...fosna2014 wrote:Kad malo razmislim i mene. Moram priznati da sam se "prepo".El_comadante wrote:vala nešto u poslijednje vrijeme mi se sve više SDP kao opcija odgovara.....Ali dobro, vidjecemo sta ce biti.
- Capsicum
#42647 Re: SDP
Eto dobi i SDP svog preletača... Nek je sa srećom!
-
putokaz1
#42648 Re: SDP
Da su sad izbori glasao bih za
SDP ili NS
jer su oni jedini ostalikompaktni
SDP ili NS
- Capsicum
#42649 Re: RE: Re: SDP
Nadam se da se zajebavaš. Danas im je vijećnik u GV Sarajeva glasao za kandidate SDA/SBB.putokaz1 wrote:Da su sad izbori glasao bih za
SDP ili NS
-
El_comadante
#42650 Re: RE: Re: SDP
kako znaš ko je glasao kad je glasanje bilo tajnoCapsicum wrote:Nadam se da se zajebavaš. Danas im je vijećnik u GV Sarajeva glasao za kandidate SDA/SBB.putokaz1 wrote:Da su sad izbori glasao bih za
SDP ili NS