Maharadza wrote:Šta će ovo biti pa je tema o guardianu šumskog kosmosa "potisnuta" i "gurnuta" od strane džihatlijskog lobija na drugu stranu foruma?!
Nikakve djihatlije i zulumćari ne mogu potisnuti i gurnuti u stranu temu o Guardianu,ali svaki pravi Guardianov
poštovalac sačekaće sa komentarima u momentima kada naš vođa i učitelj trpi neviđenu duševnu bol.
Za duševnu bol Dodik traži 10 000 KM![]()
Četvrtak 26. Jun 2014 19:21
''Braća Vučenović su bili državni ljudi. Državni igrači. Vjerovatno su to neke nesuglasice izmedju njih ako mu nisu dali neki reket ili nešto slično i sada se ova hajka otvorila nisam ni upoznat najbolje u ovu hajku. Ako ne smijete ovo objaviti onda je bezpredmentno pricati. Uostalom ako se neko nadje uvrijedjen ja sam advokat za klevetu neka me tuži'' , izjavio je ovo advokat Radenko Todorović iz Gacka prije godinu dana.
I tužba je pala zboge ove izjave. I to - eskpresno. Danas je u Osnovnom sudu trebalo da bude održano ročište po tužbi za klevetu koju je predsjendik Republike Srpske Milorad Dodik podnio protiv advokata Radenka Todorovića iz Gacka. Todorović se u sudu zadržao kratko, jer od rošišta nije bilo ništa. Odgođeno je jer je vještak na službenom putu.
Radenko Todorović je braću Vučenović koji su, kaže, uništili dva preduzeća ''Planinsko dobro'' i ''Ugostiteljstvo i turizam'' doveo i to javno u vezu sa Miloradom Dodikom. To ga je koštalo tužbe. Uz to je predsjednik Republike Srpske tražio i odštetu od 10.000 maraka za pretrpljenu duševnu bol.
Todorović je i danas ponovio ono što je tvrdio prije godinu dana.
Kako bi se utvrdilo koliku je bol pretrpio predsjednik Republike Srpske zbog
izjave Radenka Todorovića,angažovan je i vještak neuropsihijatar. Nera Zilak Radulović je vještačila Dodikovo
psihičko stanje.![]()
![]()
I baš danas kada je taj nalaz trebalo da bude pročitan u sudnici – vještak
je na službenom putu.
Advokatu predsjednika Republike Srpske Goranu Bubiću danas nije bilo do priče – pred našom kamerom.
Naredno ročište trebalo bi da bude održano 15. oktobra. Poslije izbora.
Radenko Todorović, vjeruje, da će se iz ove situacije lakše izvući ukoliko Milorad Dodik na narednim
izborima ne dobije još jedan predsjednički mandata. Ukoliko bude suprotno gotovo je siguran da će sud presudtiti na njegovu štetu
Izdrži bol Guardiane naš,mi smo uz tebe!!!