Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omega369 wrote:Svaki sudija koji njih gura bude suspendovan i onda se fol cude. Jao ljudi, ko vas ne zna
Shvatam da se ne volimo, al' reci da nas guraju je bezobrazno. Vi ste nam oteli titulu sudijskim lakrdijama, nijedan sudija nije telefonski suspendovan, a bilo je svega.
Zašto bi nas Valjić gurao? Zar mislite da mu je potreban mito u ovom trenutku, kada treba da sudi na Svjetskom prvenstvu, kada je na vrhuncu karijere? Sve bi to bacio u vodu zbog Željina tri boda? Nemojte da se zajebavamo.
Last edited by avetinja on 08/04/2017 14:14, edited 1 time in total.
avetinja wrote:Zašto bi nas Valjić gurao? Zar mislite da mu je potreban mito u ovom trenutku, kada treba da sudi na Svjetskom prvenstvu, kada je na vrhuncu karijere? Sve bi to bacio u vodu zbog Željina tri boda? Nemojte da se zajebavamo.
avetinja wrote:Zašto bi nas Valjić gurao? Zar mislite da mu je potreban mito u ovom trenutku, kada treba da sudi na Svjetskom prvenstvu, kada je na vrhuncu karijere? Sve bi to bacio u vodu zbog Željina tri boda? Nemojte da se zajebavamo.
Nevezano za Želju i to, ali nijednom našem sudiji poslije Siniše Zrnića ne vjerujem.
Nevezano za Želju i to, ali nijednom našem sudiji poslije Siniše Zrnića ne vjerujem.
Realno, možemo diskutovati oko pogreške Valjića. Start nad Markovićem nije penal. Star Kerle nije penal. Situacija Kerla-Mešanović je diskutabilna. Mislim da se Mešanović namještao ne panal, teatralno pao i zato Valjić nije svirao penal. Bila je situacija gdje je mogao je i nije pokazati na bjelu tačku.
Izlija wrote:Ja što su se ovi stranci napuhali ko ku*ton, nemoj da vam vize provjeravamo na kapiji đubrad bezobrazna, a onog glupana što je napisao šugavica da pozdravim pa me 100x banovali. U ŠUGAVA TI SE USTA NASEREM KRETENU
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Izlija
Ne znam što uopšte vrijeđate sa terminima "šugavica", "lavor", "željezničmar", "njanjajevo". Odrasli ste ljudi, znate se kontrolisati. Dječije besmislice vam nisu potrebne.
lendric wrote:Bolje slavite pobjedu svog lavoraškog kluba a ne zamarati se suđenju Željezničara
Može "seljo", a smeta "njanjajevo". Može "šugavica", a smeta "lavoraški". I obratno.
Neki dan sam izbrisao "željezniČmar", a sada "menstrualne" boje. To je bezveze i manite se takvih naziva, biće izbrisano, a rasprava ne vodi nigdje.
Kad sam banovao radi ovakvih i sličnih naziva klubova, onda se protestvovalo što banujem, jer to nije uvreda na ličnom osnovu. Kad ne banujem, onda se bunite što ne radim to. Jebiga, popusti vam čovjek malo i ne valja ni to ...
NK Vitez - NK Široki Brijeg X (1:1)
FK Mladost Doboj Kakanj - FK Olimpik 1 (2:0)
NK Metalleghe BSI - NK Čelik X (1:1)
FK Radnik - FK Sloboda X (1:1)
FK Željezničar - FK Krupa 1 (2:0)
FK Sarajevo - HŠK Zrinjski X (0:0)
lendric wrote:Bolje slavite pobjedu svog lavoraškog kluba a ne zamarati se suđenju Željezničara
Može "seljo", a smeta "njanjajevo". Može "šugavica", a smeta "lavoraški". I obratno.
Neki dan sam izbrisao "željezniČmar", a sada "menstrualne" boje. To je bezveze i manite se takvih naziva, biće izbrisano, a rasprava ne vodi nigdje.
Kad sam banovao radi ovakvih i sličnih naziva klubova, onda se protestvovalo što banujem, jer to nije uvreda na ličnom osnovu. Kad ne banujem, onda se bunite što ne radim to. Jebiga, popusti vam čovjek malo i ne valja ni to ...
Da ali kad kazes lavor, serpa, lonac to nije uvreda a kada kazes nekome da je sugo, da je sugav jeste uvreda i uvijek je bila. Kad nekome kazes isto da je krmetnjak takodje je uvbreda jer ispada da su tamo sugavci i krmad a kad kazes "lavor" ajde ti nadji neku poveznicu.Navijacvi Sarajeva daju puno bezobraznija i uvredljivija imena za Grbavicu i nemoj najsjestti na suplju Pitarsku pricu kako je to isto. kad neko Kosevo nazove SIDA Arena, Arena Pedera, onda ga baniraj pa makar i ja to bio. Uvijek se znalo bar u nasem jeziku sta je uvreda a sta je podjebavanje. Da neko kaze za navijaca Zelje da je lonac efendija to nije uvreda nego zajebancija. Ali eto ti si dozvolio podjebavanja i niko nema prava da ti radi toga sere. Navijaci Zelje mogu biti Strumfovi ali sminkercici sa =Koseva ne mogu Njanje.....ma hajte molim vas
Da krenem od kraja, ko je rekao da ne mogu biti njanje?
Odvratno i bezvezno mi je samo ovo podvučeno i boldirano i slični nazivi, a hoćeš li ti Koševo nazvati smetljarnik, lavor, krmetnjak, štala je tvoj problem i ja se više ne želim boriti protiv toga. to ti je u ravni sa šugavica.
Jedno je kada neko kaže forumašu da je šugav, a drugo kada to napiše za stadion. Nema tu uvrede na ličnoj osnovi.