Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
emmir1 wrote:Samo uživo se vidi kakva je klasa Edin Dzeko
5 najboljih napadača Evropa u 10 godina bez ikakve sumnje
Samo Hazard i De Bryne od igrača na terenu su u njegovoj klasi
To si u pravu sto posto da se uživo tek vidi kvalitet. Tako je Bale ljude stvarno oduševio kad su ga gledali na Bilinom prošle godine. Igračina stvarno.
Ono kad ti klub ne osvaja nista, nema te ni u zavrsnici LE, ali te ipak prepoznaju medju 30 najboljih. Nije to ono, kad te uguraju po difoltu, jer ti je klub osvojio CL. Da je nesretni Monaco osvojio titulu, sad bi se i Bernardo Silva nadao bronzanoj lopti, nesto....Ili pak da je Real osvajao titule dok je Cambiasso igrao, i ovaj bi kotirao kao ponajbolji na svijetu.
Edin Dzeko - jednom rijecju institucija, ljutim se na njega kad je demoralisan kad mi izgleda da ne trci, ali treba biti realan, dobro ikako igra za nas, neko bi davno sve poslao u lijepu materinu. Kakav ce ti moral biti kad vidis sa kim bi trebao pobijediti Belgiju petu repreznetaciju svijeta. Pa Messi sa panjevima ne moze da igra a ja se na Dzeku ljuitm. Dzeko izvini.
S kim covjek igra i ko vodi ekipu, ko je trenira, sve je ovo odlicno.
Mi novog Dzeku necemo imati za 50 godina, ako i tad...
hekaton wrote:Edin Dzeko - jednom rijecju institucija, ljutim se na njega kad je demoralisan kad mi izgleda da ne trci, ali treba biti realan, dobro ikako igra za nas, neko bi davno sve poslao u lijepu materinu. Kakav ce ti moral biti kad vidis sa kim bi trebao pobijediti Belgiju petu repreznetaciju svijeta. Pa Messi sa panjevima ne moze da igra a ja se na Dzeku ljuitm. Dzeko izvini.
S kim covjek igra i ko vodi ekipu, ko je trenira, sve je ovo odlicno.
Mi novog Dzeku necemo imati za 50 godina, ako i tad...
Hocemo ako Bog da.Danija Dzeku.Vaspitace to babuka i nauciti da ga naslijedi.
ruud wrote:Ja ne vidim ovdje nikakvu statistiku osim neke rejtinge necije po nekim kriterijima
Whoscored ima algoritam koji ubraja poteze kljucne za odredjenu poziciju na svakoj utakmici i na osnovu njih mjeri ocjenu. Nije neko rekao: "Eh Dzeko mi je danas bio za ocjenu 7,5
ruud wrote:Ja ne vidim ovdje nikakvu statistiku osim neke rejtinge necije po nekim kriterijima
Whoscored ima algoritam koji ubraja poteze kljucne za odredjenu poziciju na svakoj utakmici i na osnovu njih mjeri ocjenu. Nije neko rekao: "Eh Dzeko mi je danas bio za ocjenu 7,5
Poserem im se na algoritam po kojem je Thiago Alcantara treci igrac na svijetu. Takodjer im se poserem na izbor u kojem je isti igrac usao medju 30 kandidata za Balon d Or. Ima tu jos mucaka ali Thiago Alcantara ne mogu da vjerujem teski levat otkad je genije Guardiola potjerao Krosa i doveo ovog mucka Bayern je prno u fenjer nadam se ali i uvjeren sam da ce Jupp detektovati crnu ovcu i da cemo ovog homoseksualca gledati na klupi dje mu je i mjesto.
Pa neko ko rusi rekorde Henrya i Shearera i ko tri sezone zaredom zabija 20+ golova u jednoj od dvije najjace lige svijeta a pri tome ima 24 godine za mene je top napadac. Ali dobro ja prihvatam da nekome mozda nije, ocigledno nekima to nije pokazatelj mozda ce taj neko to priznati tek kad Kane pet sezona zaredom bude najbolji strijelac lige.
Interesantno na ovjo listi nema Veratija ali su tu zato Keita i Forsberg, Ciro Imobile itd
Džeko kloc, nije kloc, nazivali ga klocem, nisu ga nazivali klocem svi, ... Koga interesuje ova priča može je naći na ovoj temi u više navrata. Nema potrebe da se više TROLA sa tom pričom, jedni drugima nikada nećete promijeniti mišljenje.
Ima puno drugih stvari da se piše o njemu, bezveze se trudite, postovi neće preživjeti.
NajdraziVodjaa wrote:...teski levat otkad je genije Guardiola potjerao Krosa i doveo ovog mucka Bayern je prno u fenjer nadam se ali i uvjeren sam da ce Jupp detektovati crnu ovcu i da cemo ovog homoseksualca gledati na klupi dje mu je i mjesto.
Da malo detaljnije pratiš znao bi da Pep nije otjerao Kroosa nego škrtice iz uprave Bajerna.
Kako je primi na prsa,spusti,zagradi je i gurnu u for za gol
A cijelo vrijeme nosi covjeka na ledjima.
Neki spominjani igraci je ovdje nebi ni rukama mogli uhvatiti,smiriti i spustiti sebi pred noge.
Kralj
mali_milojica wrote:Kako je primi na prsa,spusti,zagradi je i gurnu u for za gol
A cijelo vrijeme nosi covjeka na ledjima.
Neki spominjani igraci je ovdje nebi ni rukama mogli uhvatiti,smiriti i spustiti sebi pred noge.
Kralj