Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
duminjo wrote:
Jebes ih, neke crveni racunaju kao dva zuta. Pa pitam.
Idemo milorade, jos dva
Na premieru je jedan zuti
Ko je bio sinoc igrac utakmice, i ko ga uopste bira ?
Ne znam ko gabira a pročitao sam jutros negdje da je bio Messi.
Šteta. Dobro je išlo dok je bilo 1:0 jer do gola mesija, najbolji je bio besic. Da je asmir skinuo par šuteva do kraja bez primljenog, bilo bi svega.
Officer Crabtree wrote:hvala puno, mislio sam da ja ne vidim nešto očigledno...
na drugom mjestu sam vidio da ga priznaju kao strijelca, onda je vjerovatno im greška u tome što ga ne vide kao zamjenu... poslao sam mail pa ću da vidim...
Možda mu nisu priznali gol jer je golman zadnji dirao prije nego je ušla.
I ja sam prvih dana ganjo to nesto vise i pokuso vise parova i kvotu al ne ide jebiga. Jucer i danas po manje, na kvote po 3 i dobar. Jucer cisto dobar 115. Sad ako ova bude 3+ I danas dobar 115. Ako ne bude, dobar 40
Partijaner wrote:Za danas cu ovo, samo na markicu valjat ove strijelce i golove.
slaba ponuda danas za SP. Da igra Hrvatska danas bila bi kombinacija sa Brazilom. Ovako ni ja necu puno ulozit. Mozda Neymar (Fred) Brazil, i dok vidim postavui Belgije da odigram na Lukaku-a ili De Bruyne-a.
A vec sam uplatio
Hrvatska Kamerun 1
Nizozemska Australija pm1 (pobjeda domacina i 3+)
Uplacujte i vi jer kvota pada. Kada se sjetim prije pocetka SP kvota na Hrvatsku bila 2.1, a sada 1,6.