Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- emigrazione
#42526 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovaj Horic iz Celika nije uopste los na zadnjem veznom, visok pokretan i nije glup, ne ispada skoro nikad. Ne znam ja bih ga kapariso, mlad a vjerovatno ga mozemo za sicu dobiti
- van helsing
#42527 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nemam razlog da lazem.senci-071 wrote:van helsing wrote:Pred jedan od derbija na Kosevu,novinari pitali jahica ima li neku neispunjenu zelju u zivotu. imao je dvije,ja se sjecam samo druge :
zelja mu je bila da zabije gol na Kosevu. Nakon toga bi otisao do istocne tribine,skinuo sorc i okrenuo guzicu prema istocnoj tribini. Al eto nije docekao da mu se ta zelja ostvari.
Kakva ti je to prica.
Mislim je tada i Berberovic davao izjavu,nisam siguran,pa je izaslo zajedno u novinama,ono pola stranice bordo,pola anamo one boje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- van helsing
#42528 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mozes vjerovati,a i ne moras.leškarenje wrote:Bas tako rek'o novinaru,e jes' bezobrazan....
Stvarno nemam razloga da lazem.
Ima tome prilicno godina,mozda se neko od starijih navijaca i sjeti toga.
Malo nakon tog derbija je otisao vani.
Zato i kazem da mu se zelja nije ostvarila.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Hedg
#42529 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
dovedite tog horica, da imamo kome bajram cestitati
- BHF_Manijak
#42530 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne bih da se petljam u temu, ali kad vec spmenuste to za Jahica. Ne mogu to sa njim nikako povezati. Mislim frajer je rodjen u Francuskoj, jezik jedva onako natuca, jeste igrao za nas, ali ne vjerujem da je ikako u tom derbi fazonu i da se lozi na te neke zajebancije, da to sve srcu prima itd... Mozda i grijesim, ali...
- Logovan
#42531 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne vjerujem ni ja da je rekao ovo što je napisao @van helsing. Može biti da je izjavio da mu je želja zabiti gol na Hasetu i to je to a novinar dodao ostatak.BHF_Manijak wrote:Ne bih da se petljam u temu, ali kad vec spmenuste to za Jahica. Ne mogu to sa njim nikako povezati. Mislim frajer je rodjen u Francuskoj, jezik jedva onako natuca, jeste igrao za nas, ali ne vjerujem da je ikako u tom derbi fazonu i da se lozi na te neke zajebancije, da to sve srcu prima itd... Mozda i grijesim, ali...
- armin071
#42532 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ja se sjecam da je govorio nesto u stilu da ce otrcati do istoka da proslavi go, ali ovo za skidanje gaca i sl. nidje veze.
-
todd_smith
#42533 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa imao je 5-6 asistencija, jos se citavo vrijeme gurao na neke pozicije i naravno dodaj ono sto sam vec spomenuo, a to je da se lik psihicki sjebao jer su navijaci sve vise i vise samo na njega navaljivali, iako su ostali bili dosta slicni, ako ne i gori tipa Dupovacleškarenje wrote:Koje crno vrijeme,odigrao 14 utakmica i dao jedan gol... mislimtodd_smith wrote:Karic je unisten psihicki vise i nikada ne bi bio dobar za nas, ali statisticki gledano lik nije bio ni blizu ublehe kojom smo ga predstavili. Ako ista bio je jedan od boljih igraca ove polusezone kada gledas asistencije i golove i vrijeme potroseno na terenu.
- Cossack
#42534 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Iako je u banani, Moke nije besposlen!

- jeza u ledja
#42535 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Da probam ja koji vako malo slabije (
Ovaj dole visoki s torbicom je Bandovic.
Ova kosica iza njega je Travancic.
Do njega je Bilbija.
Ovaj ljepotan lijevo od njega je Vusljanin.
Iznad njih izmedju je Radovac.
Lijevo od njega Aganspahic (ne znam zasto znam njega?).
Ovaj desno iznad Travancica je Stojcev.
E sad, jel ovaj iznad, malo lijevo od Stojceva Cimirot? Znam da je prco.
Ovamo gore lijevo Puric.
Iznad njega Jarnijev dvojnik.
E sad, ovaj desno od njega sve kontam da je poznat, i da nije mozda Dupovac, al mescini da je Dupovac skroz gore.
Desno do tog, a ispod Jarnija je Tadejevic(?).
Desno od njega ovaj sto se smeska je Tatko.
Ove gore iznad ne znam nikoga, ne vidim da je tu Velkoski.
Mescini da je ovaj pored Dzene u stvari Dupovac, jelde?
Znam kako Vule izgleda, ali nisam siguran da ga vidim na slici, osim ako nije ovaj iznad Dzene.
.....
Hmm, ovaj prco skroz dole u sredini morebitbidne onaj jedan od Handzica sto su bili njegovi klipovi vrtili se.
Sad nesto kontam, ovaj do njega je mozda Cimirot, a onaj iznad sto sam mislio u stvari Jevtic?
Ne znam jeko ovaj lik bas u sredini izmedju Stojceva i Radovca?
Ne znam ko su ovi dole skroz lijevo i dvojica desno? Ovaj skroz desno je vjerovatno jedan od rezervnih golmana, kojima ne znam imena.
Ne znam kako izgleda taj Bisanovic. Ostale ne znam, ali znam da ima neki Plakalo, Hrelja iii, to je to.
Jesam dobar, aaa?
(znam da ih mogu izvrtiti negdje sa slikama ako bas potrazim, al ovo je napamet, materemi, mada sam ja to sigurno nekad pregledao
Imal jos dijaspore da zna vako ko ja?
Gledo sam ih protiv Libertasa uzivo al sam slabo sta upratio. Uostalom skroz druga ekipa bila kad skontas.
- Logovan
#42536 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dobar, dobar.jeza u ledja wrote: Jesam dobar, aaa?![]()
- fosil
#42537 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A sto prepisa od nekog. 
-
sanjin-x
#42538 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Evo, redom, odozdo, s lijeva na desno:
Kovacevic, Cimirot, Handzic, Bandovic, Culov, Hodzic.
Vusljanin, Bilbija, Travancic.
Aganspahic, Radovac, Bisanovic, Stojcev, Muharemovic.
Puric, Todorovic, Tadejevic, Jevtic (stepenicu nize je sletio, ali je u tom redu otprilike), Plakalo.
Posto su ovi ostali poprilicno razbacani, evo redom po glavama, od najblize do najdalje, s lijeva na desno:
Baric, Seferovic, Puzigaca, Jarni, Abdihodzic, Avdic, ne znam ko viri, neki frajer, Tatomirovic, drugi frajer, Dupovac, Uscuplic, Trivunovic, Marevac
- thomasgravesen
#42539 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ali SCOUT je jebać samo taki vjere mi moe.
- jeza u ledja
#42540 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Htio sam rec za ovog da je Todorovic majke mi al sam konto da taj vise ne igra.
Ovaj Ibro Hodzic je bio i za vrijeme Alaima.
Za glavatog ne znam ko je osim da sam skonto da ga zovete skaut.
Ko je ovaj stariji lik lijevo od Jarnija i jeko ovaj celo skroz desno (ako sam skonto neko napisa Marevac)?
Bas me zanima je li klub doveo ikog strucnjaka za fizikalije i to, nekog sa strane ko se bas razumije sta treba i kako treba jedan fudbaler da se usavrsava.
Ovaj Ibro Hodzic je bio i za vrijeme Alaima.
Za glavatog ne znam ko je osim da sam skonto da ga zovete skaut.
Ko je ovaj stariji lik lijevo od Jarnija i jeko ovaj celo skroz desno (ako sam skonto neko napisa Marevac)?
Bas me zanima je li klub doveo ikog strucnjaka za fizikalije i to, nekog sa strane ko se bas razumije sta treba i kako treba jedan fudbaler da se usavrsava.
- Logovan
#42541 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Skaut - Ermin Avdićjeza u ledja wrote: Za glavatog ne znam ko je osim da sam skonto da ga zovete skaut.![]()
Lijevo od Jarnija - ne mogu da prepoznam
Ćelo - Mirza Marevac
- thomasgravesen
- omega369
#42543 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hajde ne lupajte. Taj momak je zadnji kojeg treba 'nogom nabiti'todd_smith wrote:Upravo. Ne znam kakvu on stelu u klubu ima pa je dobio ne samo kapitensku traku, nego evo i produzenje ugovora nakon ocajnog perioda igranja. Mislim da je imao samo 1 solidnu utakmicu otkako se vratio.emigrazione wrote:Kakav crni Dzakmic, to je trebalo nabiti nogom prije Karica
Pitajte doktore sa kakvim zdravstvenim problemima je igrao a lud kakav je uvijek je nastojao dati maksimum. realno on nije smio igrati nikako
- armin071
#42544 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne treba ga nabiti nogom, ali ga ne treba ni dizati u zvjezde zbog toga. Da bi on postao kapiten otjerali su momka koji je ginuo svaku tekmi i bio prvi kada se trebalo založiti za navijače. Dobio je traku koju nije ničim zaslužio.
Gesendet von meinem HTC One X+ mit Tapatalk
Gesendet von meinem HTC One X+ mit Tapatalk
- omega369
#42545 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
i to je netacno. niko nije torlaka otjerao niti mu oduzeo traku. nemojte da se sad vracamo na te teme. dzakmic je imao zdravstvenih problema ali je iskljucivo on insistirao da igra. nije heroj, ne treba ga dizati u zvijezde ali nije ni neko koga treba 'nabiti nogom'. samo to nista vise
- emigrazione
#42546 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma on je, uz malog calu, jedan od najgorih i najglupljih igraca na toj poziciji koji su zaigrali za FKS u zadnjih 20 god.
Da je sa strane davno bi ga sutnuli isto kao i Karica, nego eto nase dijete neka ga, bas bezveze. Citavu karijeru se mucio sa primanjem lopte i tacnim dodavanjem, jebo ti takvog igraca
Da je sa strane davno bi ga sutnuli isto kao i Karica, nego eto nase dijete neka ga, bas bezveze. Citavu karijeru se mucio sa primanjem lopte i tacnim dodavanjem, jebo ti takvog igraca
-
Cafe Camargue
#42547 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da je psihički stabilniji, Džakmić bi sigurno bio jedan od najboljih igrača.
Baš ono što je i bio , prije nego što je otišao prije par godina u Koreju.
Jedan igrač na treningu, potpuno drugi na utakmici. Šteta , valjda će se dohavizat.
Baš ono što je i bio , prije nego što je otišao prije par godina u Koreju.
Jedan igrač na treningu, potpuno drugi na utakmici. Šteta , valjda će se dohavizat.
-
Ali_G
#42548 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa hoce li Dzakmic igrati ove sezone? Jel oporavljen? Ako nije, sta je onda svrha potpisivanja ugovora ili eto da malo ispadnemo korektni.
Da se jos i Osmanagica kutarisati
- jalijas74
#42549 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Vidio sam ga ja prosle sedmice na Mejtasu kod Rundine pekare pita ga neki lik sta je jesil ozdravio, kaze on da nije jos skroz.Ali_G wrote:Pa hoce li Dzakmic igrati ove sezone? Jel oporavljen? Ako nije, sta je onda svrha potpisivanja ugovora ili eto da malo ispadnemo korektni.
-
roboth
#42550 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Abdihodzic ko da malo baca na Pantilimona