Ms kakvi. To su ogronne pare.dinty2 wrote:@skendere e to bi bilo idealnoa koliko ce zaraditi od lp ako je osvoje ili ukupno od triple krune? kaze onaj vugdalic 400 mil samo sto su usli u finale ucl-a
Ne znam kolik ce zaraditi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ms kakvi. To su ogronne pare.dinty2 wrote:@skendere e to bi bilo idealnoa koliko ce zaraditi od lp ako je osvoje ili ukupno od triple krune? kaze onaj vugdalic 400 mil samo sto su usli u finale ucl-a
a dobro to je po vugdalicevoj racuniciskenderija04 wrote:Ms kakvi. To su ogronne pare.dinty2 wrote:@skendere e to bi bilo idealnoa koliko ce zaraditi od lp ako je osvoje ili ukupno od triple krune? kaze onaj vugdalic 400 mil samo sto su usli u finale ucl-a
Ne znam kolik ce zaraditi
nikakav link ja ne vidjehomar little wrote:pise na tom linku gore koja je raspodjela za sada. nije konacna.
Are distributed as follows: 8.6 the group stage, 5 five wins in her access to 3.5 eighths, 3.9 reaching the quarterfinals, semifinals reached 4.9 and 6.5 qualification for the final. To this must be added 20 million euros in TV rights and could add four more if the end reaches the title in Berlin.
taj link sto si ti postavio, ja samo procerala kroz gugl translejt.dinty2 wrote:nikakav link ja ne vidjehomar little wrote:pise na tom linku gore koja je raspodjela za sada. nije konacna.
Are distributed as follows: 8.6 the group stage, 5 five wins in her access to 3.5 eighths, 3.9 reaching the quarterfinals, semifinals reached 4.9 and 6.5 qualification for the final. To this must be added 20 million euros in TV rights and could add four more if the end reaches the title in Berlin.ali fala @omarko
![]()
fine pare
I am Happy wrote:Kakva su vam ocekivanja protiv Juventusa
Ima li vas jos "zelenih" koji misle da ce Barca ovo rutinski uzeti i da je Juve zalutao ?
jaooooooomar little wrote:taj link sto si ti postavio, ja samo procerala kroz gugl translejt.dinty2 wrote:nikakav link ja ne vidjehomar little wrote:pise na tom linku gore koja je raspodjela za sada. nije konacna.
Are distributed as follows: 8.6 the group stage, 5 five wins in her access to 3.5 eighths, 3.9 reaching the quarterfinals, semifinals reached 4.9 and 6.5 qualification for the final. To this must be added 20 million euros in TV rights and could add four more if the end reaches the title in Berlin.ali fala @omarko
![]()
fine pare
Ne vidim po cemu su to PSG ili Bayern "tezi" od Juventusa ? PSG je umjetni klub koji je potrosio milione na igrace, treba proci vremena da se to fino slozi i da imaju ekipu. Bayern vise nije onaj isti, Juppov Bayern....a da ne govorimo o povredama.Crvena Tifoza wrote:I am Happy wrote:Kakva su vam ocekivanja protiv Juventusa
Ima li vas jos "zelenih" koji misle da ce Barca ovo rutinski uzeti i da je Juve zalutao ?
Kakva su očekivanja Juventusa?
Ove sezone, Juventus nije imao težeg protivnika u LP do sad od Barçe, a Barça nije imala lakšeg protivnika od Juventusa. Dobro imali su Ajax.
skenderija04 wrote:Polako prijatelju, tri sedmice do tekme.I am Happy wrote:Kakva su vam ocekivanja protiv Juventusa
Ovdje vecina misli na ligu, Onda ide kup, pa tek tamo u junu Juventus..
kakav covjek, radi se o Sabe-tu Vugdalicu, dokazi za "covjek" su deficitarni, naime veza centar za govor-jezik je prefalichna da ga se okarakterise kao sapiens-aomar little wrote:hahaha 400 milijuna, o boze. sta covjek lupi i ostane ziv
omar little wrote: ja samo procerala kroz gugl translejt.
Jasta sam nego realan i objektivansizifinho wrote:jos kad bi bio realan i objektivan, moglo bi se raspravljati
Juve koji je bez adekvatnog suparnika u ligi, izeo Real Madrid, koji je van forme, Borrusiju, koja je van forme i sad se navijaci umislili da mogu osvojiti, jer je finale i jer je jedba utakmica
I am Happy wrote:Jasta sam nego realan i objektivansizifinho wrote:jos kad bi bio realan i objektivan, moglo bi se raspravljati
Juve koji je bez adekvatnog suparnika u ligi, izeo Real Madrid, koji je van forme, Borrusiju, koja je van forme i sad se navijaci umislili da mogu osvojiti, jer je finale i jer je jedba utakmica![]()
Realnost i objektivnost je bas to, to da je u finalu sve moguce.
Vecina formuskih strucnjaka je Juve otpisala jos protiv Borusije... a da ne govorimo o dvomecu sa Realom...
Umjetnim klubovima ( PSG i City ) cini to sto su potrosili ogromne pare u veoma kratkom vremenskom periodu, a samima parama ne mozes dobiti uigranu ekipu. Mozes dobiti zvijezde koju su indvidualno kvalitetne ali ne i kao tim. Da bi se igraci znali kao sto se znaju u Juventusu i Barci ipak trebaju proci godine.Crvena Tifoza wrote:Ti misliš da je Juventusa igrao protiv Manchester City, PSG i Bayerna da bi dogurao do finala? Po čemu je to PSG umjetni klub a Juventus nije? Šta ga pravi umjetnim klubom? To što ima masu stranaca? A igrači koje si ti naveo su ponikli u Juventusu?
Tener Juventusa ima dosta teži zadatak od LE. On mora uštopati Messija, Neymara i Suareza u isto vrijeme. Vidiš Barça može a i ne mora da igra na to da konstantno ima loptu u svojim nogama. Kontre su im jako dobre što se vidjelo i protiv Bayerna u povratnoj. Imao sam osjećaj da mogu dati gol kad god hoće na neku od kontri.
To što je Juve dobio RM jeste neka vrsta podviga a i nije. Vidiš Schalke je tom istom RM zabio četiri u gostima. Nemoj me pogrešno shvatiti, sama činjenica da je Juventus u finalu je velika stvar i svaka im čast na tome. Ali mislim treba malo spustiti loptu na zemlju da ne pregore u toj velikoj želji za osvajanjem LP.
To ja ama bas nikad nisam spomenuoSaian wrote:Joj ova srednjedobna ekipa sto u paketu romantiziranja svoje mladosti pocne bacat bombe poput "Vi zaboravili sta je Juventus?" Bjezi ba Juventus, poslije 10 godina opet u nekom finalu i kao to je to, kontinuitet kao. Daj ba, pa nije 10 mjeseci, radi se o 10 godina. Razumijem ja da se radi o jednoj utakmici i da su shanse ekipe koja je nappapiru slabija vece u jednoj nego u dvije utakmice, al daj prestanite vise s tim Juventus, tradicija, zaboravili sta je stara dama, bjezhi ba, izaci ce i igrat ce i kad odigraju 3, 4 godine najmanje u vrhu lige shampiona onda cu mozda i dozvoliti da se prizivaju bivshi zlatni periodi, dotad je ovo jedna utakmica kluba koji ce se mozda vratiti na staze stare slave, vidjet cemo. Dotad, nek osposobe Pirla da istrchi makar pola sata kako treba.
http://www.theguardian.com/football/201 ... outh-teamsArrigo Sacchi: ‘I’m not racist … but there are too many blacks in youth teams’

Pa naravno da je kupio. Koja to ekipa ne kupuje? Rijetko se koji tim moze pohvaliti igracima koje su sami proizveli.Crvena Tifoza wrote:Uredu, a zašto onda Juve u napadu nema neki svoj duo koje je razvio iz svoje škole fudbala? Nego su doveli Teveza i Moratu kad su ih faktički nogirali iz njihovih prethodnih klubova. Juve jeste napravio senzaciju ove godine, ali sad pričati da je to rezultat nekog rada od prethodnih desetak godina je smiješno. Mislim gdje je taj Juve bio u LP u zadnjih pet godina? Kakvi su im rezultati evo recimo od prije godinu dana? Dokle su dogurali?
Ne možeš reći da je neki klub 'plastičan' ako klub koji braniš dovodi strane igrače koji su u zalasku karijere, ne samo klub nego i čitava liga.
Tesko je to.... protiv njihovog napada i ekipe pune "igraca jednog poteza" ...Zmijuga loma wrote:Juventus najveće šanse ima ako se budu isključivo branili duboko na svojoj polovici. Zagužvaj oko svog 16-erca i ne daj pedalj prostora tu, a gore čekaj kakav prekid ili kontricu.