Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Charuga
Globalni moderator

#42526 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

“Ne znam da li je neko primjetio, ali drugi gol Sarajeva postigao je Sarić iz slobodnjaka koji je izveden sa 25 metara, a faul Mehmedagića na Duljeviću je prethodno bio na 35 metara”, kazao je šef struke Slobode.
Da nije bilo četvrtog gola Želje i drugog Sarajeva, koji su neregularni, Sloboda bi dobila utakmice ... Ili bi uzeli po bod u obje ... Ili Vlado ne bi imao šta pričati ... 8-)
Dead Man Walking

#42527 Re: Premijer liga BiH

Post by Dead Man Walking »

Jel ovaj Dovlas vazda bio ovakav pizdun? Frajer samo pizdi, ne vjerujem.
last mohicans

#42528 Re: Premijer liga BiH

Post by last mohicans »

ibizza wrote:
avetinja wrote:Imao bih pitanje za komšije koje su upućene u dešavanja u klubu. Ovdje se piše kako nemate plate 2 mjeseca (akademci 3), da je prestala izgradnja kampa, Tan prestao ulagati, a danas izlazite sa izjavom da želite graditi stadion. Interesuje me kako je to moguće? Ne radi se o provokaciji, nego ozbiljno pitam.
Plate isplacene prije par dana sve i jedna :izet: kupljeno zemljiste pored kampa :izet: poslana ponuda jednoj opcini za zemljiste na kojem bi klub gradio stadion(cca 30 milki) :izet:

Uglavnom, ponovo se odvrnula pipa, tece jace nego ikad prije :P :D
Kad smo kod placa. Info prije nekih mjesec,mozda malo jače, iz samog zeljinog vrha da nije bila isplacena decembarska plata,ni trenerima ni igračima. Kad se vec pucate provjerenim informacijama. Evo i vama jedna. U vas sve med i mlijeko teče misketovom imperijom.
Last edited by last mohicans on 07/04/2017 23:04, edited 1 time in total.
spree

#42529 Re: Premijer liga BiH

Post by spree »

Image

da citiram jednog dobrog druga:
"Koja razlika u vjeri u navijace... sarajevo napravi promo spot od minut i po i nada se posjeti od bar pola ljudi ko ovi sto isprintaju poziv na A4 papiru..."

https://www.klix.ba/sport/nogomet/sejo- ... /170407134
ibizza

#42530 Re: Premijer liga BiH

Post by ibizza »

spree wrote:Image

"Koja razlika u vjeri u navijace... sarajevo napravi promo spot od minut i po i nada se posjeti od bar pola ljudi ko ovi sto isprintaju poziv na A4 papiru..."

Napravili bi i vi, ali nema ko da prvo da ideju, a drugo da odradi sve ono...dovoljno je bilo vidjeti otvaranje tribine... :lol:
leškarenje

#42531 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

ma hajte molim vas :roll:
leškarenje

#42532 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

ibizza wrote:

Najaci video do sada! :izet:
Sminka 8)
Sa_u_srcu

#42533 Re: Premijer liga BiH

Post by Sa_u_srcu »

Sad ce oni poceti da kopiraju, kao i obicno... :lol:
leškarenje

#42534 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Kone opet pustile karte na dan utakmice i jedno prodajno mjesto :D hoce li opet biti guzva pri kupovini :zzzz:
spree

#42535 Re: Premijer liga BiH

Post by spree »

niste shvatili poentu, al haj, da ne bude da trunim o posjeti.
ibizza

#42536 Re: Premijer liga BiH

Post by ibizza »

Sa_u_srcu wrote:Sad ce oni poceti da kopiraju, kao i obicno... :lol:
Meni je dovoljno vidjeti njihovu web stranicu, dizajn clasnkih, sezonskih, ulaznica...nekako, sve na "tinejdzerskom" nivou, dok je kod nas nekako sve "italijanska sminka" :D :izet:
ibizza

#42537 Re: Premijer liga BiH

Post by ibizza »

lendric wrote:Hm, kopirati reklamni spot, zanimljivo. Čuo sam da su Hujic i Chung Lee iz uprave kluba sa lavora zastitili da niko ne smije raditi bilo kakvu reklamu za utakmicu
sto te namucih sa nekoliko postova...neces spavati sada :lol:

Moj lendra sta se sve sad kuha, pa ni svjestan nisi...samo d se zavrsi liga :izet: :izet:
Logovan

#42538 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Charuga wrote:
“Ne znam da li je neko primjetio, ali drugi gol Sarajeva postigao je Sarić iz slobodnjaka koji je izveden sa 25 metara, a faul Mehmedagića na Duljeviću je prethodno bio na 35 metara”, kazao je šef struke Slobode.
Da nije bilo četvrtog gola Želje i drugog Sarajeva, koji su neregularni, Sloboda bi dobila utakmice ... Ili bi uzeli po bod u obje ... Ili Vlado ne bi imao šta pričati ... 8-)
Jeste neregularan, ali ne znam što se žali, slobodnjak je izveden ionako duboko u sudijskoj nadoknadi. Ne bi imali vremena ni dva pasa uvezati, a kamoli da smisle akciju za izjednačenje.
A i ova krađa, približivanje lopte golu, od strane igrača se često vidi na fudbalskim terenima. Nekada sudija primijeti, nekad ne, nekad se ukrade metar, nekad tri, nekad sedam. :mrgreen:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#42539 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

ibizza wrote:
lendric wrote:Hm, kopirati reklamni spot, zanimljivo. Čuo sam da su Hujic i Chung Lee iz uprave kluba sa lavora zastitili da niko ne smije raditi bilo kakvu reklamu za utakmicu
sto te namucih sa nekoliko postova...neces spavati sada :lol:

Moj lendra sta se sve sad kuha, pa ni svjestan nisi...samo d se zavrsi liga :izet: :izet:
Cuvajte se Nedzada iz SDA.
Onaj iz NS je nas vozao nekoliko godina.
Muhamed Đakmić

#42540 Re: Premijer liga BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Vlado je baš lola, malo sam više tog čovjeka cijenio ranije, sad kad se zapitam, ni sam ne razumijem zašto.

Pravi brđanin još od one da se ne pravi račun bez krčmara. Ponovio je to jedno milion puta, kao da je to jedina krkanska poslovica koja se može izreći.
leškarenje

#42541 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Muhamed Đakmić wrote:Vlado je baš lola, malo sam više tog čovjeka cijenio ranije, sad kad se zapitam, ni sam ne razumijem zašto.

Pravi brđanin još od one da se ne pravi račun bez krčmara. Ponovio je to jedno milion puta, kao da je to jedina krkanska poslovica koja se može izreći.
Meni su ovakvi ko on simpaticni :D recimo Boris Gavran :lol: pa Beganovic sa onim klosarskim govorom s'a ba :-)

Moglo bi ovo valjati

smrdim/vijest/uefa-revolucija ... sni-243540
emigrazione

#42542 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

:lol: :lol: rece Sula i zbrisa nazad doma u Dubravu :lol:
Vjerujem da ce i Djuro nesto slicno da poruci iz Ljubljane, a moze vala i Nele tek tada bi se trazila karta vise...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#42543 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

emigrazione wrote:

:lol: :lol: rece Sula i zbrisa nazad doma u Dubravu :lol:
Vjerujem da ce i Djuro nesto slicno da poruci iz Ljubljane, a moze vala i Nele tek tada bi se trazila karta vise...
Kod nas navijaci u miru kod vas igraci, vodje navijaca i uprava u ratu! Bolje ti je ne barkaj!
Sa_u_srcu

#42544 Re: Premijer liga BiH

Post by Sa_u_srcu »

Zamisli koja lobotomija kolektivna oni pricaju o dugovima, a trenutni dug 5.2 miliona km... :lol: pa to stvarno iskompleksirani mozak moze pitati...svasta covjek procita ovdje....fakat smo vam nabili komplekse do neba...a sta tek slijedi nakon kraja sezone.... :lol:
Maharadza

#42545 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Dok se na Koševu lijepo urađenim video spotovima animira raja da dođe na utakmicu, kod vas na šugavici još uvijek uče kako dići A4 papir pravilno. :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#42546 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Maharadza wrote:
Dok se na Koševu lijepo urađenim video spotovima animira raja da dođe na utakmicu, kod vas na šugavici još uvijek uče kako dići A4 papir pravilno. :lol:
Opet "lavor efendije" u neprirodnom zamahu....kako ce po n-ti put sljediti grubo prizemljenje i povratak u prirodnu okolinu misijih rupa!!! Vidi momcino mogao bi i ja napisati da je stadion AFH tuta prepuna govana ali to bi bilo ruzno i uvrijedljivo tako da ako ne mozes smisliti neki duhovit naslov za stadion Grbavica nemoj radije ni ovakve jer ce se otici predaleko. A ti si inace poznat na ovom forumu kao jedan od hrabrijih forumasa koji i prije 90-te minute nestane iz svih mogucih vidokruga u zavuce se u svoje prirodno okruzenje ali dok siovdje jezik ti je ono bas prljav!!!
Last edited by hrasno38 on 08/04/2017 01:14, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#42547 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Sa_u_srcu wrote:Zamisli koja lobotomija kolektivna oni pricaju o dugovima, a trenutni dug 5.2 miliona km... :lol: pa to stvarno iskompleksirani mozak moze pitati...svasta covjek procita ovdje....fakat smo vam nabili komplekse do neba...a sta tek slijedi nakon kraja sezone.... :lol:
Eh kad si ti izas'o sa insajderskom, sad sam tek rahat da nema nista od tog. :mrgreen: Mirno spavajte, od velikog iznenadjenja nece biti nista... :mrgreen:
ibizza wrote:
Uspio si znaci nekoga prelomiti da da dzabalesku zemljiste, na ovom vaktu kad se svaka marka gleda? :mrgreen:
BlueBlood

#42548 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

ibizza wrote:

Najaci video do sada! :izet:
:thumbup:

jebo vas titula

jebo vas kup

hajmo punit stadione !!!

na stranu ajebancija Željo i Sarajevo moraju uvijek u vrhu biti bh fudbala a i Grbavica i Kosevo uvijek ispunjeni !! Svi na stadione support your local club !! :sax:
BlueBlood

#42549 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

Sa_u_srcu wrote:Zamisli koja lobotomija kolektivna oni pricaju o dugovima, a trenutni dug 5.2 miliona km... :lol: pa to stvarno iskompleksirani mozak moze pitati...svasta covjek procita ovdje....fakat smo vam nabili komplekse do neba...a sta tek slijedi nakon kraja sezone.... :lol:
kod vas vrijednost imovine 0 KM
kod nas 20+mil
cvrčak_na_hedonizmu

#42550 Re: Premijer liga BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

BHF_Manijak wrote:
Eh kad si ti izas'o sa insajderskom, sad sam tek rahat da nema nista od tog. :mrgreen: Mirno spavajte, od velikog iznenadjenja nece biti nista... :mrgreen:
ibizza wrote:
Uspio si znaci nekoga prelomiti da da dzabalesku zemljiste, na ovom vaktu kad se svaka marka gleda? :mrgreen:
Možda dobace do Butmira il Lješeva, tamo im je i mjesto :oops:

A ovaj prvi, taj ne bi mogao pogoditi more iz broda sa insajderskom :mrgreen:

Opet ima pričaju priče, a ovi se pecaju ko somovi, nikad pameti da dođu :D Neka, biće šege u najavi :-D
Locked