Da nije bilo četvrtog gola Želje i drugog Sarajeva, koji su neregularni, Sloboda bi dobila utakmice ... Ili bi uzeli po bod u obje ... Ili Vlado ne bi imao šta pričati ...“Ne znam da li je neko primjetio, ali drugi gol Sarajeva postigao je Sarić iz slobodnjaka koji je izveden sa 25 metara, a faul Mehmedagića na Duljeviću je prethodno bio na 35 metara”, kazao je šef struke Slobode.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#42526 Re: Premijer liga BiH
-
Dead Man Walking
#42527 Re: Premijer liga BiH
Jel ovaj Dovlas vazda bio ovakav pizdun? Frajer samo pizdi, ne vjerujem.
-
last mohicans
#42528 Re: Premijer liga BiH
Kad smo kod placa. Info prije nekih mjesec,mozda malo jače, iz samog zeljinog vrha da nije bila isplacena decembarska plata,ni trenerima ni igračima. Kad se vec pucate provjerenim informacijama. Evo i vama jedna. U vas sve med i mlijeko teče misketovom imperijom.ibizza wrote:Plate isplacene prije par dana sve i jednaavetinja wrote:Imao bih pitanje za komšije koje su upućene u dešavanja u klubu. Ovdje se piše kako nemate plate 2 mjeseca (akademci 3), da je prestala izgradnja kampa, Tan prestao ulagati, a danas izlazite sa izjavom da želite graditi stadion. Interesuje me kako je to moguće? Ne radi se o provokaciji, nego ozbiljno pitam.kupljeno zemljiste pored kampa
poslana ponuda jednoj opcini za zemljiste na kojem bi klub gradio stadion(cca 30 milki)
![]()
Uglavnom, ponovo se odvrnula pipa, tece jace nego ikad prije![]()
Last edited by last mohicans on 07/04/2017 23:04, edited 1 time in total.
- spree
#42529 Re: Premijer liga BiH

da citiram jednog dobrog druga:
"Koja razlika u vjeri u navijace... sarajevo napravi promo spot od minut i po i nada se posjeti od bar pola ljudi ko ovi sto isprintaju poziv na A4 papiru..."
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sejo- ... /170407134
-
ibizza
#42530 Re: Premijer liga BiH
Napravili bi i vi, ali nema ko da prvo da ideju, a drugo da odradi sve ono...dovoljno je bilo vidjeti otvaranje tribine...spree wrote:
"Koja razlika u vjeri u navijace... sarajevo napravi promo spot od minut i po i nada se posjeti od bar pola ljudi ko ovi sto isprintaju poziv na A4 papiru..."
- leškarenje
#42531 Re: Premijer liga BiH
ma hajte molim vas 
- leškarenje
#42532 Re: Premijer liga BiH
Sminkaibizza wrote:
Najaci video do sada!
-
Sa_u_srcu
#42533 Re: Premijer liga BiH
Sad ce oni poceti da kopiraju, kao i obicno... 
- leškarenje
#42534 Re: Premijer liga BiH
Kone opet pustile karte na dan utakmice i jedno prodajno mjesto
hoce li opet biti guzva pri kupovini 
- spree
#42535 Re: Premijer liga BiH
niste shvatili poentu, al haj, da ne bude da trunim o posjeti.
-
ibizza
#42536 Re: Premijer liga BiH
Meni je dovoljno vidjeti njihovu web stranicu, dizajn clasnkih, sezonskih, ulaznica...nekako, sve na "tinejdzerskom" nivou, dok je kod nas nekako sve "italijanska sminka"Sa_u_srcu wrote:Sad ce oni poceti da kopiraju, kao i obicno...
-
ibizza
#42537 Re: Premijer liga BiH
sto te namucih sa nekoliko postova...neces spavati sadalendric wrote:Hm, kopirati reklamni spot, zanimljivo. Čuo sam da su Hujic i Chung Lee iz uprave kluba sa lavora zastitili da niko ne smije raditi bilo kakvu reklamu za utakmicu
Moj lendra sta se sve sad kuha, pa ni svjestan nisi...samo d se zavrsi liga
- Logovan
#42538 Re: Premijer liga BiH
Jeste neregularan, ali ne znam što se žali, slobodnjak je izveden ionako duboko u sudijskoj nadoknadi. Ne bi imali vremena ni dva pasa uvezati, a kamoli da smisle akciju za izjednačenje.Charuga wrote:Da nije bilo četvrtog gola Želje i drugog Sarajeva, koji su neregularni, Sloboda bi dobila utakmice ... Ili bi uzeli po bod u obje ... Ili Vlado ne bi imao šta pričati ...“Ne znam da li je neko primjetio, ali drugi gol Sarajeva postigao je Sarić iz slobodnjaka koji je izveden sa 25 metara, a faul Mehmedagića na Duljeviću je prethodno bio na 35 metara”, kazao je šef struke Slobode.
A i ova krađa, približivanje lopte golu, od strane igrača se često vidi na fudbalskim terenima. Nekada sudija primijeti, nekad ne, nekad se ukrade metar, nekad tri, nekad sedam.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#42539 Re: Premijer liga BiH
Cuvajte se Nedzada iz SDA.ibizza wrote:sto te namucih sa nekoliko postova...neces spavati sadalendric wrote:Hm, kopirati reklamni spot, zanimljivo. Čuo sam da su Hujic i Chung Lee iz uprave kluba sa lavora zastitili da niko ne smije raditi bilo kakvu reklamu za utakmicu![]()
Moj lendra sta se sve sad kuha, pa ni svjestan nisi...samo d se zavrsi liga![]()
Onaj iz NS je nas vozao nekoliko godina.
- Muhamed Đakmić
#42540 Re: Premijer liga BiH
Vlado je baš lola, malo sam više tog čovjeka cijenio ranije, sad kad se zapitam, ni sam ne razumijem zašto.
Pravi brđanin još od one da se ne pravi račun bez krčmara. Ponovio je to jedno milion puta, kao da je to jedina krkanska poslovica koja se može izreći.
Pravi brđanin još od one da se ne pravi račun bez krčmara. Ponovio je to jedno milion puta, kao da je to jedina krkanska poslovica koja se može izreći.
- leškarenje
#42541 Re: Premijer liga BiH
Meni su ovakvi ko on simpaticniMuhamed Đakmić wrote:Vlado je baš lola, malo sam više tog čovjeka cijenio ranije, sad kad se zapitam, ni sam ne razumijem zašto.
Moglo bi ovo valjati
smrdim/vijest/uefa-revolucija ... sni-243540
- emigrazione
#42542 Re: Premijer liga BiH
spree wrote:
Vjerujem da ce i Djuro nesto slicno da poruci iz Ljubljane, a moze vala i Nele tek tada bi se trazila karta vise...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#42543 Re: Premijer liga BiH
Kod nas navijaci u miru kod vas igraci, vodje navijaca i uprava u ratu! Bolje ti je ne barkaj!emigrazione wrote:spree wrote:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sejo- ... /170407134![]()
rece Sula i zbrisa nazad doma u Dubravu
![]()
Vjerujem da ce i Djuro nesto slicno da poruci iz Ljubljane, a moze vala i Nele tek tada bi se trazila karta vise...
-
Sa_u_srcu
#42544 Re: Premijer liga BiH
Zamisli koja lobotomija kolektivna oni pricaju o dugovima, a trenutni dug 5.2 miliona km...
pa to stvarno iskompleksirani mozak moze pitati...svasta covjek procita ovdje....fakat smo vam nabili komplekse do neba...a sta tek slijedi nakon kraja sezone.... 
- Maharadza
#42545 Re: Premijer liga BiH
Dok se na Koševu lijepo urađenim video spotovima animira raja da dođe na utakmicu, kod vas na šugavici još uvijek uče kako dići A4 papir pravilno.lendric wrote:Hm, kopirati reklamni spot, zanimljivo. Čuo sam da su Hujic i Chung Lee iz uprave kluba sa lavora zastitili da niko ne smije raditi bilo kakvu reklamu za utakmicu
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#42546 Re: Premijer liga BiH
Opet "lavor efendije" u neprirodnom zamahu....kako ce po n-ti put sljediti grubo prizemljenje i povratak u prirodnu okolinu misijih rupa!!! Vidi momcino mogao bi i ja napisati da je stadion AFH tuta prepuna govana ali to bi bilo ruzno i uvrijedljivo tako da ako ne mozes smisliti neki duhovit naslov za stadion Grbavica nemoj radije ni ovakve jer ce se otici predaleko. A ti si inace poznat na ovom forumu kao jedan od hrabrijih forumasa koji i prije 90-te minute nestane iz svih mogucih vidokruga u zavuce se u svoje prirodno okruzenje ali dok siovdje jezik ti je ono bas prljav!!!Maharadza wrote:Dok se na Koševu lijepo urađenim video spotovima animira raja da dođe na utakmicu, kod vas na šugavici još uvijek uče kako dići A4 papir pravilno.lendric wrote:Hm, kopirati reklamni spot, zanimljivo. Čuo sam da su Hujic i Chung Lee iz uprave kluba sa lavora zastitili da niko ne smije raditi bilo kakvu reklamu za utakmicu
Last edited by hrasno38 on 08/04/2017 01:14, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#42547 Re: Premijer liga BiH
Eh kad si ti izas'o sa insajderskom, sad sam tek rahat da nema nista od tog.Sa_u_srcu wrote:Zamisli koja lobotomija kolektivna oni pricaju o dugovima, a trenutni dug 5.2 miliona km...pa to stvarno iskompleksirani mozak moze pitati...svasta covjek procita ovdje....fakat smo vam nabili komplekse do neba...a sta tek slijedi nakon kraja sezone....
Uspio si znaci nekoga prelomiti da da dzabalesku zemljiste, na ovom vaktu kad se svaka marka gleda?ibizza wrote:
Moj lendra sta se sve sad kuha, pa ni svjestan nisi...samo d se zavrsi liga![]()
- BlueBlood
#42548 Re: Premijer liga BiH
spree wrote:
ibizza wrote:
Najaci video do sada!
jebo vas titula
jebo vas kup
hajmo punit stadione !!!
na stranu ajebancija Željo i Sarajevo moraju uvijek u vrhu biti bh fudbala a i Grbavica i Kosevo uvijek ispunjeni !! Svi na stadione support your local club !!
- BlueBlood
#42549 Re: Premijer liga BiH
kod vas vrijednost imovine 0 KMSa_u_srcu wrote:Zamisli koja lobotomija kolektivna oni pricaju o dugovima, a trenutni dug 5.2 miliona km...pa to stvarno iskompleksirani mozak moze pitati...svasta covjek procita ovdje....fakat smo vam nabili komplekse do neba...a sta tek slijedi nakon kraja sezone....
kod nas 20+mil
- cvrčak_na_hedonizmu
#42550 Re: Premijer liga BiH
Možda dobace do Butmira il Lješeva, tamo im je i mjestoBHF_Manijak wrote:Eh kad si ti izas'o sa insajderskom, sad sam tek rahat da nema nista od tog.Sa_u_srcu wrote:Zamisli koja lobotomija kolektivna oni pricaju o dugovima, a trenutni dug 5.2 miliona km...pa to stvarno iskompleksirani mozak moze pitati...svasta covjek procita ovdje....fakat smo vam nabili komplekse do neba...a sta tek slijedi nakon kraja sezone....
Mirno spavajte, od velikog iznenadjenja nece biti nista...
Uspio si znaci nekoga prelomiti da da dzabalesku zemljiste, na ovom vaktu kad se svaka marka gleda?ibizza wrote:
A ovaj prvi, taj ne bi mogao pogoditi more iz broda sa insajderskom
Opet ima pričaju priče, a ovi se pecaju ko somovi, nikad pameti da dođu