dobro ti si mlada, valjda ćeš nadoć s vremenomMutivoda wrote:Pa rano je
Ma i da nije, nema te budale koja ce mene ozenit
već si odgovorila, hvaalakiki-miki wrote:@Kritični - nisam baš skontala pitanja![]()
![]()
![]()
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
dobro ti si mlada, valjda ćeš nadoć s vremenomMutivoda wrote:Pa rano je
Ma i da nije, nema te budale koja ce mene ozenit
već si odgovorila, hvaalakiki-miki wrote:@Kritični - nisam baš skontala pitanja![]()
![]()
![]()
Pa šta čekaš .... vidi putera bonakiki-miki wrote: @Edo - mlađe![]()
mozda ti mamac ne valjakiki-miki wrote:Ne valja mi udica,ovaj silikon mi nije nešto,nekkao lahko popusti
Crve.kritichar wrote:Koje mamce koristite?
zoomba wrote:jeste kad srele muskarca da vas je pogledom srezao , da ste se pisnule u gacice?
Volim svoju slobodu.kritichar wrote:Šta čekate sa udajom?
oktobar.kritichar wrote:Šta čekate sa udajom?
nisam, ne volim manijake.zoomba wrote:jeste kad srele muskarca da vas je pogledom srezao , da ste se pisnule u gacice?
svilu.kritichar wrote:Koje mamce koristite?
Pa isto je i na društvenim mrežama... idu slike sa jaranicama, provodi i putovanja... komentari "šta će nam muškarci sestro, mi smo super cool, best friends forever"kritichar wrote:dao si mi dobru ideju za pitanje![]()
Znam nekoliko slučajeva gdje su se stare forumašice "smirile" i stare kompromitujuće postove pretvorile u tačkice, neke su i klonirane
zašto to radite, da se opet vratite u mlađe doba isto bi se ponašale, a sad zamazujete oči, iz kojeg razloga?
i vi koje niste to uradile možete odgovarati jer ove na koje se odnosi sigurno neće, a vi žene isto razmišljate
Nijedankritichar wrote:Nuno Gomes ili Adrian Mutu ?
uglavnom su to forumašice popularne među muškim forumašima, otvorene, pune živopisnih detalja o kojima otvoreno pričajuultima_palabra wrote:Pa isto je i na društvenim mrežama... idu slike sa jaranicama, provodi i putovanja... komentari "šta će nam muškarci sestro, mi smo super cool, best friends forever"kritichar wrote:dao si mi dobru ideju za pitanje![]()
Znam nekoliko slučajeva gdje su se stare forumašice "smirile" i stare kompromitujuće postove pretvorile u tačkice, neke su i klonirane
zašto to radite, da se opet vratite u mlađe doba isto bi se ponašale, a sad zamazujete oči, iz kojeg razloga?
i vi koje niste to uradile možete odgovarati jer ove na koje se odnosi sigurno neće, a vi žene isto razmišljate![]()
Onda nakon nekog vremena idu samo slike momka i s momkom... pa poslije toga slike beba
ti nisi odavlesherbett wrote:Kakav nonsens!
Nemam cega da se sramim niti da zalim.
Ako ce netko da me procjenjuje po fotkama na fejsu ili postovima na forumu, taj bi trebao da se izbrise sav! Ja nemam sto da krijem, kod mene se sve zna.
Ako nisam osramotila sebe i svoga oca, nema ko drugi sta da se srami ili mjesa.
A i o pelenama sve znam...ne treba mi forum za to.
Daj Boze i fejs da obrisem da ne maltretiram ostale jedno te istom slikom bebe na kojoj samo ja vidim razliku.
nije to bio cilj zadatkaamiliana wrote: Nijedan
Neymar Jr .
HotMamamadner wrote:Koji ce vam biti nik kada bude trazili savjete u vezi pelena, da se ne ofirate sa stavovima od ranije?
nije to bio cilj zadatkaamiliana wrote: Nijedan
Neymar Jr .
Da, da. Cudno je stvarno sto zena odraste i predje u drugu fazu zivota. Ha ja, do jucer pisala o svom seksualnom zivotu, sad ce o pelenama...ultima_palabra wrote:Pa isto je i na društvenim mrežama... idu slike sa jaranicama, provodi i putovanja... komentari "šta će nam muškarci sestro, mi smo super cool, best friends forever"kritichar wrote:dao si mi dobru ideju za pitanje![]()
i vi koje niste to uradile možete odgovarati jer ove na koje se odnosi sigurno neće, a vi žene isto razmišljate![]()
Onda nakon nekog vremena idu samo slike momka i s momkom... pa poslije toga slike beba