Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Osmi Socrates

#42501 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Osmi Socrates »

A šta je toliko kontroverzno u priči o genima kad Sydney Sweeney to radi?

Ko imalo prati američku televiziju znaće da sigurno postoji stotine izjava o dobrim genima, pogotovo kad je u pitanju sport, recimo. Nekad se radi o crnim sportistima, nekad o Latinosima, itd. Priča se o dobrim genima već decenijama.

Kad Sydney Sweeney to uradi, retardirana ljevica skoči na nju. Namjerno kažem retardirana, jer ima ih i normalnih. Zašto to rade? Zato što je bijela. Jel' ima drugog objašnjenja?

Ona namjerno javno ne priča o politici i detaljima svojih političkih uvjerenja. Ne truje javnost zapaljivim izjavama. Osim ako se pod zapaljivu izjavu računa reklama o dobrim genima. Što, kako napisah, uopšte nije usamljena takva izjava na američkoj televiziji.

Ona ne flertuje sa konzervativnim stavovima, ona je registrirani Republikanac. I šta sad? Pogledati rezultate zadnjih američkih izbora. Jebena zemlja je podjeljena skoro napola. Nije dovoljno što je idiot Trump rastura, hajmo mu pomoći napadima na Sweeney zato što je Republikanac. :-)

Zadnji napad je na ono što njen lik u seriji Euphoria izgovara. :? Lik. U seriji. Jel' se oni to zajebavaju? Da li su ti što je napadaju uopšte gledali tu seriju?

Ovakve stvari su ljudima i omrzle liberale i retardirane Demokrate. Lov na vještice. Umjesto da se fokusiraju na probleme koji zaista interesiraju glasače.

Idiotski napadi na Sydney Sweeney će sigurno riješiti svaki problem u današnjoj Americi.
Last edited by Osmi Socrates on 15/05/2026 00:00, edited 1 time in total.
konoplja

#42502 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by konoplja »

dale cooper wrote: 14/05/2026 22:54
Trappist wrote: 14/05/2026 14:25
dale cooper wrote: 14/05/2026 14:03 Eksponiranost Sydney Sweeney nema veze samo sa njenim izgledom, nego i sa činjenicom da ju je prigrlila politička desnica kao njihov svojevrstan
odgovor na neke druge glumice koje vide kao miljenice ljevičara. I ona samo svjesno koketira sa time, iako joj to nije baš učinilo mnogo usluga što se tiče uspjeha njenih filmova. Opet moraš imati dobar film i odglumiti dobro kakve god da si političke orijentacije.
navodno uzima sad oko 600-800k po epizodi u euphoriji. Ja bih rekao da joj ne ide lose :D
Da, ali joj je dosta filmova u zadnje vrijeme bilo flop u kinima.
Mislim da nisi bas 100% objektivan. :D

Pogledao sam na brzaka.
Posljedni joj je The Housmaid - Budget = 35M; Box office = 400M. Razvalio, 10x + je fenomenalan rezultat.
Christy - 15M; 2M - Flop.
Echo Valley je isao direktno na Apple TV.
To su tri filma iz 2025.

Da ne davim vise, 2024. i 2023. po tri filma svake godine. jedan hit, jedan flop, jedan mid.
dale cooper

#42503 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dale cooper »

konoplja wrote: 14/05/2026 23:38
Trappist wrote: 14/05/2026 14:25

navodno uzima sad oko 600-800k po epizodi u euphoriji. Ja bih rekao da joj ne ide lose :D

Pogledao sam na brzaka.
Posljedni joj je The Housmaid - Budget = 35M; Box office = 400M. Razvalio, 10x + je fenomenalan rezultat.
To su tri filma iz 2025.

Da ne davim vise, 2024. i 2023. po tri filma svake godine. jedan hit, jedan flop, jedan mid.
To i nije neki rezultat glumici koja ima ambicije da bude A-lister.
tap3ah75

#42504 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by tap3ah75 »

Samo da se zna da Sydney zna i voli popravljati automobile.
I ima onaj dobar film Eden gdje sam stvarno bio ubjeđen da neće izvaliti sisu ali "morala je" u jednoj sceni.
:lol:
Osmi Socrates

#42505 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Osmi Socrates »

Ona je prosječna glumica koja ima poneke dobre i odlične momente. Ima i loše.

Cilj joj je da napravi pare, and that's about it. Kao i tolikim drugim prosječnim glumcima i glumicama.

Moguće i da će naletiti na neku vanserijsku ulogu. I da će tu imati performance svog života.
Last edited by Osmi Socrates on 15/05/2026 00:12, edited 1 time in total.
darius_maximus

#42506 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by darius_maximus »

dale cooper wrote: 14/05/2026 22:57
dječak sa šibicama wrote: 14/05/2026 14:45
dale cooper wrote: 14/05/2026 14:03 Eksponiranost Sydney Sweeney nema veze samo sa njenim izgledom, nego i sa činjenicom da ju je prigrlila politička desnica kao njihov svojevrstan
odgovor na neke druge glumice koje vide kao miljenice ljevičara. I ona samo svjesno koketira sa time, iako joj to nije baš učinilo mnogo usluga što se tiče uspjeha njenih filmova. Opet moraš imati dobar film i odglumiti dobro kakve god da si političke orijentacije.
Ili je pljuje woke leftisticka kamarila jer nije dovoljno smedja, kako se gleda.
Pljuvanje je počelo kada je u onoj dvosmislenoj reklami za jeans počela pričati o genima.
Ma Sydney nije nikad bila dovoljno bitna za to što vi pričate, iako njen PR to pokušava iskoristiti maksimalno.
Ta "kontroverza" je potrajala tri dana, kao i sve ostalo i onda je skliznula nazad u sivilo.

Sydney je i prije te reklame bila poznata kao "ona cura što uvijek mora izvaditi sisu", što je OK, ali taj trik te ne moze baš progurati u neke wow filmove.
Ona je Hollywood verzija hawk tuah cure, samo joj još fali njena kriptovaluta i OnlyFans. :D

Čim vidiš da sama ne može iznijeti film, znači da od nje nema ništa.
I to nema veze ni s republikancima, ni s genima, cura je jednostavno mid, jebi ga.
Što bi rekli "it's not gonna happen", jer već predugo pokušava postati "zvijezda".

Isto kao i Gal Gadot, nju su isto pokušavali napraviti zvijezdom, čak joj i našli OK ulogu s Wonder Woman, lijepa cura (sigurno ljepša od Sydney).
Džaba, ne ide i Bog.
Dobrinjac-u-Pragu

#42507 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Dobrinjac-u-Pragu »

madam veb je najbolji film sa sidni svini :lol:
dale cooper

#42508 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dale cooper »

darius_maximus wrote: 15/05/2026 00:01
dale cooper wrote: 14/05/2026 22:57
dječak sa šibicama wrote: 14/05/2026 14:45

Ili je pljuje woke leftisticka kamarila jer nije dovoljno smedja, kako se gleda.
Pljuvanje je počelo kada je u onoj dvosmislenoj reklami za jeans počela pričati o genima.
Ma Sydney nije nikad bila dovoljno bitna za to što vi pričate, iako njen PR to pokušava iskoristiti maksimalno.
Ta "kontroverza" je potrajala tri dana, kao i sve ostalo i onda je skliznula nazad u sivilo.

Sydney je i prije te reklame bila poznata kao "ona cura što uvijek mora izvaditi sisu", što je OK, ali taj trik te ne moze baš progurati u neke wow filmove.
Ona je Hollywood verzija hawk tuah cure, samo joj još fali njena kriptovaluta i OnlyFans. :D

Čim vidiš da sama ne može iznijeti film, znači da od nje nema ništa.
I to nema veze ni s republikancima, ni s genima, cura je jednostavno mid, jebi ga.
Što bi rekli "it's not gonna happen", jer već predugo pokušava postati "zvijezda".

Isto kao i Gal Gadot, nju su isto pokušavali napraviti zvijezdom, čak joj i našli OK ulogu s Wonder Woman, lijepa cura (sigurno ljepša od Sydney).
Džaba, ne ide i Bog.
Ma, da low to mid-tier glumica koja nema pretjeranih glumačkih sposobnosti, ali ima izgled i može glumiti u određenim filmovima i ulogama, ali ako
nije na njoj teret da ih nosi.

Ili Dakota Johnson, koja mi je inače strašno slatka i privlačna žena, ali je u svakom filmu bukvalno ista. Nema glumačkog raspona, ali u intervjuima
je jako šarmantna. Ona je sa druge strane nepo dijete, i čini se da i nije pretjerano zabrinuta sa stanjem svoje glumačke karijere.
konoplja

#42509 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by konoplja »

dale cooper wrote: 14/05/2026 23:40

Pogledao sam na brzaka.
To su tri filma iz 2025.

E jebi ga sad. Pricamo se onda za 5-10 godina. :D
Ne znam tacno koja je definicija A-listera i koji su kriterij za to, ali eto recimo da nije jos uvijek A-lister i da ima te ambicije. Kako god, ja mislim da je prerano bilo sta zakljucivati. Cura je do jucer bila TV zvijezda. Bacivsi pogledan na filmografiju rekao bi da tek 3 godine ozbiljnije snima i dobiva glavne uloge. Znaci 9 filmova je do sada snimila i snima 3 filma godisnje. Da su joj 2/3 filma godisnje flop slozio bi se s tobom, ali to nije slucaj nego ima svake godine 1 hit, 1 breakeven i 1 flop. Nije to toliko strasno i lose. Kad sam te prvi put procitao bio sam dojma da nema nijedan hit.
dale cooper

#42510 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dale cooper »

konoplja wrote: 15/05/2026 00:41

Pogledao sam na brzaka.
To su tri filma iz 2025.

Ne znam tacno koja je definicija A-listera i koji su kriterij za to, ali eto recimo da nije jos uvijek A-lister i da ima te ambicije. Kako god, ja mislim da je prerano bilo sta zakljucivati. Cura je do jucer bila TV zvijezda. Bacivsi pogledan na filmografiju rekao bi da tek 3 godine ozbiljnije snima i dobiva glavne uloge. Znaci 9 filmova je do sada snimila i snima 3 filma godisnje. Da su joj 2/3 filma godisnje flop slozio bi se s tobom, ali to nije slucaj nego ima svake godine 1 hit, 1 breakeven i 1 flop. Nije to toliko strasno i lose. Kad sam te prvi put procitao bio sam dojma da nema nijedan hit.
Pa očigledno da ima, dok pričamo ovdje o njoj. Ali najveći joj je hit Euphoria, koji je tv serija. Rezultati sa filmovima su joj više hit and miss.
Što kolega darius maximus reče rezultati su joj mnogo lošiji kad ona mora da nosi film, naspram onih filmova u kojima je dio ekipe u kojoj ima
sposobnijih glumaca. Ova dva filma što si spomenuo gore, The Housemaid i Christy, svjedoče tome.
konoplja

#42511 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by konoplja »

dale cooper wrote: 15/05/2026 00:55

Pa očigledno da ima, dok pričamo ovdje o njoj. Ali najveći joj je hit Euphoria, koji je tv serija. Rezultati sa filmovima su joj više hit and miss.
Što kolega darius maximus reče rezultati su joj mnogo lošiji kad ona mora da nosi film, naspram onih filmova u kojima je dio ekipe u kojoj ima
sposobnijih glumaca. Ova dva filma što si spomenuo gore, The Housemaid i Christy, svjedoče tome.
Pa gledaj... malo sam analizirao filmografiju doticne. :D
Ja Euphoria nisam gledao. Pogledao sam samo jedan film s njom, zapravo dva ako racunamo Once Upon a Time in Hollywood. Koliko si ti filmova pogledao? Gledas li Euphoria?
dale cooper

#42512 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dale cooper »

konoplja wrote: 15/05/2026 01:06
Ja Euphoria nisam gledao. Pogledao sam samo jedan film s njom, zapravo dva ako racunamo Once Upon a Time in Hollywood. Koliko si ti filmova pogledao? Gledas li Euphoria?
Gledao sam i ja Once Upon a Time in Hollywood ali je se ne sjećam u tome. Ali gledao sam je u serijama White Lotus, Sharp Objects i The Handmaid's
Tale. Euphoriu nisam gledao, nije to moj tip serije jednostavno, nema veze sa Sydney. Filmove nisam gledao ako ne računamo spomenuti Once Upon
a Time in Hollywood i Under the Silver Lake u kojem isto ima neku malu ulogu.
darius_maximus

#42513 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by darius_maximus »

konoplja wrote: 15/05/2026 01:06
Ona je glumila u Once Upon a Time in Hollywood koliko i ja.
Da nisam pogledao na IMDB, ne bih ni znao da je bila u filmu. :D

Cura je imala sreću da bude u Euphoriji i u White Lotusu, obje ozbiljne HBO serije.
To joj je dalo pristup većim projektima i tu je imala jedno 80% fula.
Ima onu romantičnu komediju, The Housemaid i to je otprilike to.

Moram priznati da mi cura (kao glumica) nije jasna.
Stalno priča kako ima dobre sise (mislim, sama o sebi priča), a onda preuzme ulogu u biografskom filmu u kojem pokušava da se dokaže kao ozbiljna glumica.

Ako hoćeš da iskoristiš te svoje atribute, postaneš neka scream queen koja trčkara u oskudnim majicama kroz horore i svi sretni.
Ako nećeš, prestaneš pričati o svojim sisama i posvetiš se malo glumi, možeš pokušati s nekim trilerima, ne mora odmah oskarovska drama.

Realno, curu kada i vide u ozbiljnom filmu, svi samo kontaju kad će skinuti majicu. :D
Nema ona karizme za A listu.
Puno veće glumice nisu za A liste, kamoli ona.

Ali, da bi na OnlyFansu ubila pare, to je tačno. :D
TouchMyTip

#42514 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by TouchMyTip »

Treba je nako, malo i ružnjikava, ima nakav pogled ko loče ispred prodavnice i sjedi na gajbi...
Post Reply