FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
It_is_a_Leclerc

#4251 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Kreštalo i njegov sagovornik su toliko nekulturni da nisu mogli ćutati ni dok se intonirala himna domaćina, himna Savezne Republike Njemačke, već su blebetali, trkeljali i lupetali...

Ko ih samo tako nekulturne doveo na televiziju ?

Sigurno autor stare ratne - "Poštovani gledaoci, opet je nestalo struje. Nije ni čudo ko je izmislio".
luckylaka

#4252 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

It_is_a_Leclerc wrote:Kreštalo i njegov sagovornik su toliko nekulturni da nisu mogli ćutati ni dok se intonirala himna domaćina, himna Savezne Republike Njemačke, već su blebetali, trkeljali i lupetali...

Sigurno autor stare ratne - "Poštovani gledaoci, opet je nestalo struje. Nije ni čudo ko je izmislio".
Ovo je sigurno najveci razlog sto nisi gledao box na Facetv :-D
Havatar

#4253 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

It_is_a_Leclerc wrote:Kreštalo i njegov sagovornik su toliko nekulturni da nisu mogli ćutati ni dok se intonirala himna domaćina, himna Savezne Republike Njemačke, već su blebetali, trkeljali i lupetali...

Sta ima veze oni su u studiju i komentarisu mec , rade svoj posao. Zbog cega bi sutjeli kad se intonira himna tudje drzave ? Ni jedan strani komentator ne suti kad se intonira himna Bosne .
MOSALJOZE

#4254 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MOSALJOZE »

Samo da pohvalim FACE TV,koji je ispratio sve borbe,OSTAO U PROGRAMU DO KRAJA,stupio u kontakt sa Adnanom :bih: :bih:
Naravno da je bilo grešaka pogotovo jer je ovako dug program,ali moram pohvaliti Marijana,koji se svakako ne razumije u boks,ali je priprema bila savršena.Naravno ne smije se zaboraviti da je Adnan svoga protivnika izvalio iz baglama
trcicu trceci

#4255 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by trcicu trceci »

kako ja ne razumjem ljude sto samo pljuju po ovoj televiziji, valjda sto su dobri :run:
It_is_a_Leclerc

#4256 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Havatar wrote:

Sta ima veze oni su u studiju i komentarisu mec , rade svoj posao. Zbog cega bi sutjeli kad se intonira himna tudje drzave ? Ni jedan strani komentator ne suti kad se intonira himna Bosne .
Nije tačno.
Pogledaj malo utakmice na drugim televizijama, pa čak i na meni mrskom HTV-u.
Uvijek komentator kaže - "Sada slijede himne" i ćuti jer je to znak vrhunskog poštovanja prema zemlji koja je domaćin. A ne da lupetaš i melješ bez kraja i konca kao da nisi imao tri sata da tarlakaš šta te volje.
pathyeshme

#4257 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pathyeshme »

Ma meni je zasmetalo što Marjan sve komentariše a pojma nema... Još malo pa će komentarisati i kriket, boćanje i valjanje u blatu... Mislim, ne možeš komentarisati nešto ako nisi upućen u to. Samo se dernjao 'bravo, bravo', a zna o boksu kao i prosječan gledalac TV-a. Doveli su mu i backup koji je izustio svega 10 nepovezanih rečenica - svaka riječ dukat.
MOSALJOZE

#4258 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MOSALJOZE »

@Havatar nije uredu dok traje intoniranje himni pričati,ama baš nikako.
luckylaka

#4259 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

trcicu trceci wrote:kako ja ne razumjem ljude sto samo pljuju po ovoj televiziji, valjda sto su dobri :run:
Protivnicki tabor sa Bht,Ftv...Haj sto pljuju al sto nista ne propustaju da pogledaju :-)
Chuckie

#4260 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

pathyeshme wrote:Ma meni je zasmetalo što Marjan sve komentariše a pojma nema... Još malo pa će komentarisati i kriket, boćanje i valjanje u blatu... Mislim, ne možeš komentarisati nešto ako nisi upućen u to. Samo se dernjao 'bravo, bravo', a zna o boksu kao i prosječan gledalac TV-a. Doveli su mu i backup koji je izustio svega 10 nepovezanih rečenica - svaka riječ dukat.
Čita im sav EPP, komentariše sve moguće sportske događaje, vodi one putopisne emisije. Nema dalje, gdje god okrenes on iskoči. Prosto nevjerovatno.
luckylaka

#4261 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Chuckie wrote:
pathyeshme wrote:Ma meni je zasmetalo što Marjan sve komentariše a pojma nema... Još malo pa će komentarisati i kriket, boćanje i valjanje u blatu... Mislim, ne možeš komentarisati nešto ako nisi upućen u to. Samo se dernjao 'bravo, bravo', a zna o boksu kao i prosječan gledalac TV-a. Doveli su mu i backup koji je izustio svega 10 nepovezanih rečenica - svaka riječ dukat.
Čita im sav EPP, komentariše sve moguće sportske događaje, vodi one putopisne emisije. Nema dalje, gdje god okrenes on iskoči. Prosto nevjerovatno.
Kako znas :D
branimir stulic

#4262 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by branimir stulic »

Ma svakako... bolji su komentatori umilnog glasa i ogromnog znanja... poznati trojac - Šuko, Kristic i Spaho (PS Uskoro dolazi i cetvrti iz grupe Sejdic-Finci)...
Kuku nama ako oni budu komentarisali utakmice sa Svjetskog prvenstva, a sliku bude omogucio so called "Javni RTV Servis"..
nekoeko

#4263 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by nekoeko »

sta velite za ovo?

KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4264 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

relativno84 wrote:Na stranu to sto je Adnan veliki sampion i profesionalac, koji je usao u ovaj mec maximalno spreman, ali treba biti realan i posten pa priznati da bez FACE TV ovaj uspjeh nije bio moguc. Jednostavno su ucinili sve sto je bilo do njih(Barkera su izmorili uvodnim programom :lol: ) tako da je Adnanu ostao laksi dio posla i sad moze da se raduje tituli :thumbup:
Treba biti pošten i priznati da je svatko odradio svoj posao kako treba. Adnan na ponos BIH, Face tv srčano, lijepo i talično kao i uvijek ;-)
relativno84 wrote:Steta sto nece prenositi svjetsko bili bi prvaci s njima :oops:
Slažemo se ja i ti uvijek :wink: :D
dustaban

#4265 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dustaban »

Ljudi moji vi nemate pojma kako meni na ganglije ide SPORT na TV-u opcenito!

Od kakvih bezvezarija se nadize frka to je prosto nevjerovatno. Hajde ovo sa reprezentacijom i SP, to treba izdvojiti i to stvarno nije predmet ovog posta. Ali kad pogledam sve drugo... pa to je cista patologija! Kako od nicega napraviti nesto lafo vazno? Mi svako vece bivamo maltretirani izvjestajima sa nekih seoskih utakmica, samo zato sto tamo postoji neka sportska redakcija, brojnija mozda i od one informativne i oni ce uzeti svoj dio medijskog prostora sta god to nas kostalo.

Pet sati nekakvog saketanja je samo po sebi tortura (samo radi jednog kratkog mecha koji nas interesuje). Kad na to nadodamo spikera koji i od hokeja na travi pravi spektakl... e to je to sto s pravom mozemo nazvati tortura sporta na TV-u.
MOSALJOZE

#4266 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MOSALJOZE »

Kad se zalite na FACE TV izvolite nek vam Hamid Guska kao stalni gost komentator prenosi meč,gdje je slika rinaka,a uključe se 10 minuta prije meča.Ovamo ljudi 5 SATI PROGRAMA posvete toj čitavoj organizaciji,isprate sve mečeve,kazu sve što je potrebno od dvorane,boraca,priprema itd...Na kraju isprate meč,IMAJU SVJETSKOG PRVAKA NA VEZI,pa jebem ga šta bi čovjek više mogao pozeljeti.Ponovno ću reći Marijan nije kompetentan za boks,ali se čovjek pripremio,i nije lahko nekome ko "ne zna" ništa o boksu pričati 5 sati
It_is_a_Leclerc

#4267 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

MOSALJOZE wrote:Kad se zalite na FACE TV izvolite nek vam Hamid Guska kao stalni gost komentator prenosi meč,gdje je slika rinaka,a uključe se 10 minuta prije meča.Ovamo ljudi 5 SATI PROGRAMA posvete toj čitavoj organizaciji,isprate sve mečeve,kazu sve što je potrebno od dvorane,boraca,priprema itd...Na kraju isprate meč,IMAJU SVJETSKOG PRVAKA NA VEZI,pa jebem ga šta bi čovjek više mogao pozeljeti.Ponovno ću reći Marijan nije kompetentan za boks,ali se čovjek pripremio,i nije lahko nekome ko "ne zna" ništa o boksu pričati 5 sati
Pogotovo kad je pola od tih sati pričao o stvarima koje veze sa sportom nemaju.
relativno84

#4268 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by relativno84 »

KatarinaKosaca wrote:Slažemo se ja i ti uvijek :wink: :D
Eh da se jos slozimo :stidljiv: :ruza: :D
SkyLimit

#4269 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by SkyLimit »

Ja kad samo vidim kvalitet slike na Face TV i usporedim sa javnim emiterima halalim im sve.
Havatar

#4270 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

"Ta parlamentarna većina, to više za mene nisu zastupnici u skupštini, već obični šljam, smeće i ološ".
Hamdija Lipovača - socijaldemokrata, Face TV 7.12.13.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4271 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

relativno84 wrote:
:kiss:
Znam, na primjer da smo se već složili oko toga da dok oni kojima plaćamo pretplatu nas godinama ubijaju u pojam kako je loše, crno i najgore, kreirajući tako svojim šefovima prostora za još veću otimačinu, dotle nas FACE TV i donekle TV1 ponekad učini strašno ponosnima što smo Bosanci i Hercegovci. A taj osjećaj smo još od nekih ratnih pobjeda zaboravili. Još je Donald Tramp pri biranju svog najboljeg pripravnika govorio da mu je jako bitno da netko radi srcem. To nije ni Kristić ni Bilić, a ni Suzana Stambol :D
relativno84

#4272 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by relativno84 »

KatarinaKosaca wrote:
relativno84 wrote:
:kiss:
Znam, na primjer da smo se već složili oko toga da dok oni kojima plaćamo pretplatu nas godinama ubijaju u pojam kako je loše, crno i najgore, kreirajući tako svojim šefovima prostora za još veću otimačinu, dotle nas FACE TV i donekle TV1 ponekad učini strašno ponosnima što smo Bosanci i Hercegovci. A taj osjećaj smo još od nekih ratnih pobjeda zaboravili. Još je Donald Tramp pri biranju svog najboljeg pripravnika govorio da mu je jako bitno da netko radi srcem. To nije ni Kristić ni Bilić, a ni Suzana Stambol :D

Svaka ti je Image vrijedna :kiss:
StupskaBitanga

#4273 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Ne znaju mnogi naši medijski radnici da razdvoje privatno i poslovno. Kako ponašanje, tako i rad pa nekako u mnogim situacijama dobijemo ličnu fristraciju novinara/voditelja a nismo ju ni tražili a kamo li očekivali
Chuckie

#4274 FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Nisam pratio cijeli bajramski program sinoc, ko im je hap'o signal? Jel opet Hasan Hoti lopov?

Sent from my iPhone using Tapatalk
It_is_a_Leclerc

#4275 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Chuckie wrote:Nisam pratio cijeli bajramski program sinoc, ko im je hap'o signal? Jel opet Hasan Hoti lopov?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije. Hasan Hoti se uplašio "advokatskog tima Fejs Televizije". :D
Locked