Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
- O'zone
- Globalni moderator
#4251 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
Jel Vam fino ljudi govore U JEDINSTVU JE SNAGA a Vi ne kontate.
Samo ujedinjeni pa dal' u bojkotu plaćanja dal' u protestu ili u čemu god se mogu napraviti rezultati a ne ovom metodologijom zabijanja niza u ledja svakome ko se pobuni.
Red je da jednom poslusamo najjaču i najiskusniju stranku koja evo dvadeset godina jebe male gradjane zahvaljujući jedinstvu u svojim redovima.
Samo ujedinjeni pa dal' u bojkotu plaćanja dal' u protestu ili u čemu god se mogu napraviti rezultati a ne ovom metodologijom zabijanja niza u ledja svakome ko se pobuni.
Red je da jednom poslusamo najjaču i najiskusniju stranku koja evo dvadeset godina jebe male gradjane zahvaljujući jedinstvu u svojim redovima.
-
pashasolidni
#4252 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
nek je gradonachelnik svijecu zapalio pred francuskom ambasadom,crko dabogda
-
PM72
#4253 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
Fino vam kaže čovjek : U JEDINSTVU JE SNAGA!
Da bi se okupali ko ljudi i uvjek imali dostupnu vodu na česmama prvi korak je da izvjesite slike dva "Precjednika" Izetbegovića.

Onda se tek možete žaliti upravi Vodovoda jer oni vladaju tom firmom već 20 i kusur godina...
Da bi se okupali ko ljudi i uvjek imali dostupnu vodu na česmama prvi korak je da izvjesite slike dva "Precjednika" Izetbegovića.
Onda se tek možete žaliti upravi Vodovoda jer oni vladaju tom firmom već 20 i kusur godina...
- Hemera
#4254 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
Sačuvao je čovjek zdravlje koliko-toliko sad trebam da postanem statistika bubrežni bolesnik jer konzumiram prljavu vodu jer vodovod je spičkao pare u uhljebljavanje svoje glasačke mašinerije i uže i šire famElije.
Valjalo je doseljavanjem u Sarajevo napraviti kućerine u vodozaštitnim zonama i nelegalne objekte i to sve od komunalnih plata pa su uzeli da glume stručnjake da zavrću vodu.Bagra odvratna.
Valjalo je doseljavanjem u Sarajevo napraviti kućerine u vodozaštitnim zonama i nelegalne objekte i to sve od komunalnih plata pa su uzeli da glume stručnjake da zavrću vodu.Bagra odvratna.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4255 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
Jadno i bezobrazno je provocirati gradjane s pokusajima ironije i kvazihumora, SDA-Vodovod, ista stvar, u istom kolu igraju, ako su oni ti koji drze vodovod, a ovdje dodjes samo zato sto ti neko radi u Vodovodu....pa jbg, stvarno
Ne bi ih imao obraza braniti da mi pola familije radi tamo.
- Maharadza
#4256 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
Bagro jedna bezobrazna, dosta što smo preko dana bili bez vode, a evo i za noć je 'uredno' zavrnuli... DABOGDA ISTO TAKO NESTALO VODE KADA VAS BUDU KUPALI U GASULHANI A U KOJU ĆE TE NADAM SE ŠTO PRIJE ZAVRŠITI TERORISTI SMRDLJIVI!!! A i ovome narodu se pokenjam u usta i nogom naguram da stane što više, šutite, trpite i plaćajte račune moje glupe Bošnje... sve smo zaslužili što nam se dešava, apsolutno sve!!!! Imam osjećaj da je faking epidemija mazohizma zavladala među ovim narodom, drugačije se inertnost i ravnodušnost istoga prema SVEMU što se dešava oko njega jednostavno ne može objasniti!!
-
PM72
#4257 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
Tek vam sad nadolazi iz guzice u glavu...nisu ovo provokacije nego činjenice.Nekad davno,dok još ti i takvi niste bili ni na prilazima šeheru,ako imaš kakav problem govorilo se - žali se upravi vodovoda.A zašto? Zato što ni tada nisu znali rješavati vlastite a kamoli tuđe probleme.I sad narod misli da će pomoću čarobnog štapića i nekog kredita riješiti višedecenijski problem.Hoće...da ne psujem.Čuj "provociram građane"Tomahawk11 wrote:Jadno i bezobrazno je provocirati gradjane s pokusajima ironije i kvazihumora, SDA-Vodovod, ista stvar, u istom kolu igraju, ako su oni ti koji drze vodovod, a ovdje dodjes samo zato sto ti neko radi u Vodovodu....pa jbg, stvarno![]()
-
neki
#4258 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
Tuga...pola vas će opet glasati za sda i onog kretenka sa slike sto mase zastavom..
Kratka je pamet..u jedinstvu je snaga
Kratka je pamet..u jedinstvu je snaga
- studiorum_tuzlaensis
#4259 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
a ti kao ne šutiš, ti se boris svim silama. Ajde ba internet ratnik vrati se u real life.Maharadza wrote:Bagro jedna bezobrazna, dosta što smo preko dana bili bez vode, a evo i za noć je 'uredno' zavrnuli... DABOGDA ISTO TAKO NESTALO VODE KADA VAS BUDU KUPALI U GASULHANI A U KOJU ĆE TE NADAM SE ŠTO PRIJE ZAVRŠITI TERORISTI SMRDLJIVI!!! A i ovome narodu se pokenjam u usta i nogom naguram da stane što više, šutite, trpite i plaćajte račune moje glupe Bošnje... sve smo zaslužili što nam se dešava, apsolutno sve!!!! Imam osjećaj da je faking epidemija mazohizma zavladala među ovim narodom, drugačije se inertnost i ravnodušnost istoga prema SVEMU što se dešava oko njega jednostavno ne može objasniti!!
Ovdje nema promjene bilo kakvog sistema niti dobrote bez još jednog rata, jer niko na sebe ruku ne diže. A mi možemo naprđivat po forumu do prekosutra, nema ništa bez korjenite promjene...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4260 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
Jesi mi suknuoPM72 wrote:Tek vam sad nadolazi iz guzice u glavu...nisu ovo provokacije nego činjenice.Nekad davno,dok još ti i takvi niste bili ni na prilazima šeheru,ako imaš kakav problem govorilo se - žali se upravi vodovoda.A zašto? Zato što ni tada nisu znali rješavati vlastite a kamoli tuđe probleme.I sad narod misli da će pomoću čarobnog štapića i nekog kredita riješiti višedecenijski problem.Hoće...da ne psujem.Čuj "provociram građane"Tomahawk11 wrote:Jadno i bezobrazno je provocirati gradjane s pokusajima ironije i kvazihumora, SDA-Vodovod, ista stvar, u istom kolu igraju, ako su oni ti koji drze vodovod, a ovdje dodjes samo zato sto ti neko radi u Vodovodu....pa jbg, stvarno![]()
Ne bi ih imao obraza braniti da mi pola familije radi tamo.![]()
![]()
Bolan ne bio, nije normalno da nedeljom nema vode. Ljudi bi da imaju normalne uslove za zivot.
Normalno da provociras, sta je drugo bilo ono sa SDA?
Jah, eto ne znam za foru sa zali se upravi vodovoda
Ne trazi niko carobni stapic, vec da se jednom konacno pocne nesto raditi.
- JThomas
#4261 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
ovaj bar priznaje a ne kao toliki koji "nemaju" nikakve veze sa institucijama koje zastupaju na forumu...
ali svi imaju jednu zajedničku crtu, sve je do svih drugih institucija vlasti osim njihove.
ali svi imaju jednu zajedničku crtu, sve je do svih drugih institucija vlasti osim njihove.
- jao_situacije
#4262 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
a kad su se odijela od 69000 km kupovala onda su imali sredstava, kad se oprema za zaštitu kupuje za više stotina hiljada km nekoliko puta u toku godine ima se para
ima se para za svaku kurčevu želju u viku, al zato nema para za popravak cijevi kad građani nazovu da prijave kvar
puknute cijevi cure mjesecima ako ne i godinama
ima se para za svaku kurčevu želju u viku, al zato nema para za popravak cijevi kad građani nazovu da prijave kvar
puknute cijevi cure mjesecima ako ne i godinama
- Maharadza
#4263 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
Zato i kažem "sve NAM se dešava zasluženo..." znači "nama" gdje uključujem i sebe, a ti uhljebu nastavi braniti sda bagru, dovoljno si dokazao na telecom temi koliko si privržen istima! A promjene će Inšallah biti kad-tad, i to bez rata - ma koliko ti želio da ostane sve ovako!studiorum_tuzlaensis wrote:a ti kao ne šutiš, ti se boris svim silama. Ajde ba internet ratnik vrati se u real life.Maharadza wrote:Bagro jedna bezobrazna, dosta što smo preko dana bili bez vode, a evo i za noć je 'uredno' zavrnuli... DABOGDA ISTO TAKO NESTALO VODE KADA VAS BUDU KUPALI U GASULHANI A U KOJU ĆE TE NADAM SE ŠTO PRIJE ZAVRŠITI TERORISTI SMRDLJIVI!!! A i ovome narodu se pokenjam u usta i nogom naguram da stane što više, šutite, trpite i plaćajte račune moje glupe Bošnje... sve smo zaslužili što nam se dešava, apsolutno sve!!!! Imam osjećaj da je faking epidemija mazohizma zavladala među ovim narodom, drugačije se inertnost i ravnodušnost istoga prema SVEMU što se dešava oko njega jednostavno ne može objasniti!!
Ovdje nema promjene bilo kakvog sistema niti dobrote bez još jednog rata, jer niko na sebe ruku ne diže. A mi možemo naprđivat po forumu do prekosutra, nema ništa bez korjenite promjene...
- studiorum_tuzlaensis
- Quaresma
#4265 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
pa dokle više će biti ova redukcija, u čemu je sad problem, ja čitav dan danas nemam vode, evo još je nemam.
-
elk
#4266 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
kakvo nas samo iduće ljeto čeka. smrdljivi, bježimo od vehabosa 
- O'zone
- Globalni moderator
#4267 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
Ma samo nek se ne puca! Sve drugo čovjek može izdurati 
- Vitezanin
#4268 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
Kad već spominjete kolektivno neplaćanje računa... Ljudi, shvatite da ste MOĆNI. Ko su face u tim soliterima gdje živite?? Pa jebo ga, ako vam zavrću stalno vodu u zgradama istipkajte na A4 nešto o kolektivnom neplaćanju, iskoprijate 1000 primjeraka i u svaki stan uvalite. Zovite sastanak tih vijeća po zgradama, ako ne može preko njih pa sami se organizirajte i zovite neke novine da im javite da pravite taj kolektivni belaj. To je par sati intezivnog rada, ljudi se mogu dići na noge.
Malo je možda patetično ili naivno, ali ljudi, to je fakat moguće. Zar su ljudi sebi dozvolili da je NORMALNO neimati vodu 12 sati dnevno?? Ljudi, PROBUDITE SE, nije do nedostatka vode, ovi vas j... godinama i ljeti i zimi. NIje to razlog.
Malo je možda patetično ili naivno, ali ljudi, to je fakat moguće. Zar su ljudi sebi dozvolili da je NORMALNO neimati vodu 12 sati dnevno?? Ljudi, PROBUDITE SE, nije do nedostatka vode, ovi vas j... godinama i ljeti i zimi. NIje to razlog.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4269 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
mi imamo vodu svaki dan i bukvalno svaku noć kad idem piti ili u wc sjetim se vas koji nemate vodu i mene u hrasnom kad sam zalijevao iz contri
zaista žalosno
ni moji nemaju vode... navikli ljudi jbg
zaista žalosno
ni moji nemaju vode... navikli ljudi jbg
-
hzsa22
#4270 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
Gdje su ove kurceve vladine i nevladine organizacije m**** im j****. J*** im Dodik m**** u usta i visoka politika. Ima li u ovom k****** gradu 1000 ljudi koji ce izaci na ulice. Vise vode u sred Bagdada i Faludze, u sred pustinje, ima nego u Sarajevu.
- holowey
#4271 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
opet ste poceli pricati o nestasici vode.... nije vam dosta bilo pljacka banke na ilidzi, nije dosta omeragic u rajlovcu jel' treba da jos koja glava da padne pa da prestanete? 
-
neki
#4272 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
172 stranice i 4294 posta kukanja, jebanja usta i familije, prijetnji neplacanjem i sl sranja...
Zar fakat mislite da to neko cita??? patetican i jadan nacin izbacivanja negativne energije, svi znate da time necete nista postici al se ko fol bolje osjecate, eto nekom si jeb'o mater
Pola vas je glasalo za SDA i opet cete..
Glup narod
Zar fakat mislite da to neko cita??? patetican i jadan nacin izbacivanja negativne energije, svi znate da time necete nista postici al se ko fol bolje osjecate, eto nekom si jeb'o mater
Pola vas je glasalo za SDA i opet cete..
Glup narod
- Haris033
#4273 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
Hoce li ko reci zasto od jutros nema vode u naselju Hifzi Bjelevca (Stup)? Ovi iz Vodovoda nas jasu kako im se cefne. A plate predsjednicke. Jbm ti državu koje nema!!!

-
PM72
#4274 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
što ne zoveš Vodovod pa da ti objasne,pošto kažeš da imaju "predsjedničke" plate
Što se obraćaš klix-u da ti kažu što nema vode.
- Hemera
#4275 Re: prokletstvo vodosnabdijevanja u sarajevu
Naravno da su predsjednicke u odnosu na to u kakvom je stanju firma i u odnosu na cinjenicu da se kapital vodovoda procjenio na mlrd. maraka,a danas ne vrijedi ni 20%.PM72 wrote:što ne zoveš Vodovod pa da ti objasne,pošto kažeš da imaju "predsjedničke" plateŠto se obraćaš klix-u da ti kažu što nema vode.
Nista nisu cetnici sjebali kad se pogleda sjebavanje 'nase' bagre.