Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
x_lecter

#4251 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by x_lecter »

Black swan wrote:te što pričaju neće momka
obično osvanu zaručene ili u vezi
na fejsu naravno

što će reći da neće tog momka s kojim priča i tom trenutku ali ima nešto šema sa strane
100% tačno :thumbup:
shandrprcSA

#4252 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shandrprcSA »

MedenoSrce wrote:
sheilak wrote:
i jos jednom kazem, davanje broja znaci iskljucivo da tu osobu zelis upoznati. nije obecanje za nesto vise. u vecini slucajeva.
:thumbup:

to sto neki sebi umisle kako je, ako je dala broj, smislila imena zajednicke djece nije problem djevojke
pa sto dajete broj tel. i kad vas se nazove, izmisljate izgovore da ne bi izasli :D :D
Hell.is.here

#4253 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

Zadig wrote:
Zadig wrote:
Haqqani wrote:http://www.soundofegypt.com/palestinian ... eport1.asf

SVAKI KOMENTAR JE SUVISAN !
na minuti 1 i 56 sekundi, neka mi neko potvrdi jeli ovo snimak kamermana koji je pogodjen u ruku na ilidzi kod hotela bosna (ili kako se vec hotel zove)
strasno mi lici na snimak iz 92 u nas

http://www.slibe.com/image/bb9f0442-Sliber/
(NE mogu ufatiti tu sliku u sliber, posto je u videu)

hvala

.

NISAM NIGDJE REKO DA JE IZMONTIRANO NEGO NISAM SIGURAL JEL TO TAJ KLIP ILI NE I ZATO PITAM. AKO jeste, sve je receno. Ako nije, ok nije, pitam samo jer meni lici.

problem na ovoj temi nije izrael, nego reakcija odredjenih forumasha na incidente na bliskom istoku.U tome je problem i sve sto sam vam do sada napisao je u vezi sa tim...

zasto se ponasate kao sljepi nije mi jasno, zasto pozivi mrznje protiv izreala tipa treba ih spaliti, trebaju nestati, nek ne dolaze u evropu i tako dalje. Tome se ja zgrazavam drugovi, samo sto ste toliko sljepi "nekakvim osjecajima" (da ne kazem mrznjom, jer nisam kvalifikovan da to tvrdim o vasim osjecajima prema izrealu iil izraelcima) prema izrealu da to uopste i ne vidite na sta lici ova tema...

Gdje je tu gradjanstvo pitam se, gdje je tu tolerancija ili moc rasudjivanja.

Brate Haq. zasto postiras te slike, kakav efekat zelis dobiti? Opravdanje mrznje i izjave tipa koje sam naveo?
Svi znamo za te slike, gledamo vijesti. NIje nam potrebno budjenje emocija tog tipa. Mada nase glave je lako usijati, priznajem ti to.

Isto tako neko ko se ne slaze sa tobom ili bilo ko drugi moze da postira slike mrtvih jevjera od raznih napada i bombi u autobousu to onijeh palestinaca koji u rukama drze ostatke utroba izrealskih zrtava iz Ramale.
I cemu bi to vodilo?
Nisu ocekivale poziv?? :) :D
shandrprcSA

#4254 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shandrprcSA »

ma sta to ti citiras :lol: :lol:
sheilak

#4255 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

Black swan wrote:te što pričaju neće momka
obično osvanu zaručene ili u vezi
na fejsu naravno

što će reći da neće tog momka s kojim priča i tom trenutku ali ima nešto šema sa strane
da, pa? vi ocigledno ne kontate da se vama niko ne treba pravdati. da je i rekla da zeli momka, i to bas njega i da se onda predomislia, opet se on nema pravo tako ponasati. :-)
shandrprcSA wrote: pa sto dajete broj tel. i kad vas se nazove, izmisljate izgovore da ne bi izasli :D :D
pa nekad stvarno promijenis misljenje. ili naidje neko drugi. sta sad, nije smak svijeta. i nije razlog da ti se neko sveti :lol:
Hell.is.here

#4256 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

shandrprcSA wrote:ma sta to ti citiras :lol: :lol:
Ma tapatalk sere , suti dobro je .. zna se desiti kad citiram nesto.. u citatu skroz nesto lijevo :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4257 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

shandrprcSA wrote:
MedenoSrce wrote:
sheilak wrote:
i jos jednom kazem, davanje broja znaci iskljucivo da tu osobu zelis upoznati. nije obecanje za nesto vise. u vecini slucajeva.
:thumbup:

to sto neki sebi umisle kako je, ako je dala broj, smislila imena zajednicke djece nije problem djevojke
pa sto dajete broj tel. i kad vas se nazove, izmisljate izgovore da ne bi izasli :D :D
pa imponuje slanje poruka i zvanje još kad je s prijateljicama... ljepota :)

ovo ti je rang lista

-1. ne postojiš za nju
0. nećeš ni moć pričati s njom
1. neće ti dati broj
2. daće ti broj ali ništa
3. daće ti broj i odg na nekoliko poruka i ništa
4. daće broj i izaći s tobom ali ništa
5. daće broj izaći s tobom biće nešto ali niš konkretno
6. daće broj izaći će s tobom biće konkretno ali će te nogirati kad naiđe neko konrektniji
7. sve prethodno + ozbiljna veza +ostavit te pred oltarom
8. brak
(dalje da ne idem sanas su popularni ti razvodi :mrgreen: )

eto ti skale
MedenoSrce

#4258 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

shandrprcSA wrote:
MedenoSrce wrote:
prekontala se.
shandrprcSA

#4259 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shandrprcSA »

ma komplikuju gdje ne treba :D :D :D
Hell.is.here

#4260 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

Image
sheilak

#4261 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

pa nemojte onda traziti broj. preskocite tu nesigurnu stavku. i odmah skocite na nju. i proglasite je svojom. jer je pricala sa vama, nasmijesila se vasoj shali i dodirnula vam ruku. ili ne dao dragi Bog, poljubila u obraz. i to je to.
MedenoSrce

#4262 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

zavođenje je zabavno i treba u tome uživati
BHfanatik

#4263 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by BHfanatik »

Hell.is.here wrote:Image

Image

Valja to procitat od korice do korice :?
Truba

#4264 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

i igranje šaha je zabavno kad pobjeđuješ
S4mpion

#4265 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by S4mpion »

atorniji putnik wrote:
S4mpion wrote:
Ma ni ja nisam vidio pravilo da cura izlazi sa frajerom onako bezze, ne zna ni ona zašto :-)
U ovoj priči ne postoje pravila, cura izašla sa frajerom i ubila se od hrane, a u startu prekrižila mogućnost veze, ne znam šta je ona htjela, da je neko voda i voza, da nekoga napravi ljubomornim, da se ogrebe...itd...itd... :-)

pojela palacincic I kolac I ubila se of hrane, a jbt...

Trebao je platiti, nema Tu price... Ne znam samo kako mu je obraz izgurao u situaciji pred konobarom

Cura mozda I nije ispala korektna Ali to je samo razlog vise da on plati (zbog svega onoga sto to placanje i implicira)

Placao Sam cehove I ljudima Koji I nisu skrivali zadovoljstvo "sto Su me zajebali" pa sto be bi on njoj
Nije ispala korektna, stvorila je pogrešnu sliku o sebi i situaciji i to je to.
Truba

#4266 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

što žensko iz mjesta đavo ne može iz zaleta :D
MedenoSrce

#4267 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

Black swan wrote:i igranje šaha je zabavno kad pobjeđuješ
... i kad gubis nesto naucis, upoznas protivnika, uvidis svoje slabe poteze
KPNCTNJAH

#4268 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by KPNCTNJAH »

Ti se onda fino stelnes, naucis gdje si grijesio, naucis poteze protivnika, kontas da si spreman... i onda naleti novi velemajstor s potpuno novim nacinom igre i ponovo te razvali :D i opet uci... cijeli zivot... na kraju se nekom zgadi sah, pa ga pljuje na svakom koraku... :mrgreen:
MedenoSrce

#4269 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

a nekad samo uzivas jer te pobjedjuje velemajstor :D
KPNCTNJAH

#4270 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by KPNCTNJAH »

MedenoSrce wrote:a nekad samo uzivas jer te pobjedjuje velemajstor :D
Ima i toga.. jos svjesno olaksavas da te dobije, zanimaju te sljedeci potezi :oops: znas da ces izgubiti, ali nije ti mrsko igrati... mazohizam :mrgreen:
fatality

#4271 Re: AW: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fatality »

Eurosa wrote:Joj 8-)
Izasli mi lijepo na mjesto po njegovoj zelji koje ja bas i ne volim al eto...kad voli nek mu bude. U po frke zaskoci ga plavka neka, cmok, cmok, cmok, pa mu brise ruz s lica, gdje si, sta si, kakav si, hjojjj jesam te pozelila,zvrcni me bolan etc etc.U po frke pogleda u mene> ko ti je ovo? Aaaaaaaaaaaa pa slatka je bolan!On zakuco,ni da progovori.Tuc-muc.
Ja :shock: kontam lujke majko moja.Kad bivsa mu.Majke mi pade mi na pamet ona serija happily divorced!
Samo po sebi ne cini se strasno, dok ne dozivis :lol: :lol: :lol: :lol:
Sta kazes, drugo zensko reklo da si slatka ?
Jako zanimljivo. Moze li jos visina, tezina i politicko opredjeljenje ?

Hvala !

sa fontela
fatality

#4272 Re: AW: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fatality »

Eurosa wrote:
fatality wrote:
Izasli mi lijepo na mjesto po njegovoj zelji koje ja bas i ne volim al eto...kad voli nek mu bude. U po frke zaskoci ga plavka neka, cmok, cmok, cmok, pa mu brise ruz s lica, gdje si, sta si, kakav si, hjojjj jesam te pozelila,zvrcni me bolan etc etc.U po frke pogleda u mene> ko ti je ovo? Aaaaaaaaaaaa pa slatka je bolan!On zakuco,ni da progovori.Tuc-muc.
Ja :shock: kontam lujke majko moja.Kad bivsa mu.Majke mi pade mi na pamet ona serija happily divorced!
Sta kazes, drugo zensko reklo da si slatka ?
Jako zanimljivo. Moze li jos visina, tezina i politicko opredjeljenje ?

Hvala !

sa fontela
A da ja tebi dam plavkin broj? Pa dobro meni a dobro i tebi 8-) :lol: Sklonis mi je iz vidokruga,jer ja sad gdje god maknem svako mi je plavo zensko Ona,a i tebi nije viska jedna takva :lol:
Mozemk i to isprobat. Pitaj djuvegiju da ti da broj apa ces odma vidjet dal je skroz prebolio ili ne.
Iako je ona za tebe rekla da si slatka, te je to ono sto me u sustini zaintrigiralo :) (mislim kad zensko o zensku takvo sto kaze)

Znaci cekam na visinu tezinu i politicko opredjeljenje, moze i pp

Ps neces se pokajati ;)

sa fontela
insomnia78

#4273 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by insomnia78 »

Pa nije to ona rekla zato sto stvarno misli
Joj tebe

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Truba

#4274 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

KPNCTNJAH wrote:Ti se onda fino stelnes, naucis gdje si grijesio, naucis poteze protivnika, kontas da si spreman... i onda naleti novi velemajstor s potpuno novim nacinom igre i ponovo te razvali :D i opet uci... cijeli zivot... na kraju se nekom zgadi sah, pa ga pljuje na svakom koraku... :mrgreen:
pa tako je i u životu taman se naučiš nositi s određenom vrstom problema oni odjednom prestanu... i pojave se neki potpuno novi
yoda82

#4275 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by yoda82 »

Pa i nije strašno.
Vi izašli, bivša vas ugledala, kao i svako žensko postala ljubomorna (da je bio sam pitanje bi li ga i pogledala), prišla da malo sebi zadovolji ego, jadnik se našao između dvije vatre, malo se pogubio i to je to....
Post Reply