100% tačnoBlack swan wrote:te što pričaju neće momka
obično osvanu zaručene ili u vezi
na fejsu naravno
što će reći da neće tog momka s kojim priča i tom trenutku ali ima nešto šema sa strane
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
x_lecter
#4251 Re: Vasa najgora date iskustva :P
-
shandrprcSA
#4252 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa sto dajete broj tel. i kad vas se nazove, izmisljate izgovore da ne bi izasliMedenoSrce wrote:sheilak wrote:
i jos jednom kazem, davanje broja znaci iskljucivo da tu osobu zelis upoznati. nije obecanje za nesto vise. u vecini slucajeva.![]()
to sto neki sebi umisle kako je, ako je dala broj, smislila imena zajednicke djece nije problem djevojke
-
Hell.is.here
#4253 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nisu ocekivale poziv??Zadig wrote:Zadig wrote:na minuti 1 i 56 sekundi, neka mi neko potvrdi jeli ovo snimak kamermana koji je pogodjen u ruku na ilidzi kod hotela bosna (ili kako se vec hotel zove)
strasno mi lici na snimak iz 92 u nas
http://www.slibe.com/image/bb9f0442-Sliber/
(NE mogu ufatiti tu sliku u sliber, posto je u videu)
hvala
.
NISAM NIGDJE REKO DA JE IZMONTIRANO NEGO NISAM SIGURAL JEL TO TAJ KLIP ILI NE I ZATO PITAM. AKO jeste, sve je receno. Ako nije, ok nije, pitam samo jer meni lici.
problem na ovoj temi nije izrael, nego reakcija odredjenih forumasha na incidente na bliskom istoku.U tome je problem i sve sto sam vam do sada napisao je u vezi sa tim...
zasto se ponasate kao sljepi nije mi jasno, zasto pozivi mrznje protiv izreala tipa treba ih spaliti, trebaju nestati, nek ne dolaze u evropu i tako dalje. Tome se ja zgrazavam drugovi, samo sto ste toliko sljepi "nekakvim osjecajima" (da ne kazem mrznjom, jer nisam kvalifikovan da to tvrdim o vasim osjecajima prema izrealu iil izraelcima) prema izrealu da to uopste i ne vidite na sta lici ova tema...
Gdje je tu gradjanstvo pitam se, gdje je tu tolerancija ili moc rasudjivanja.
Brate Haq. zasto postiras te slike, kakav efekat zelis dobiti? Opravdanje mrznje i izjave tipa koje sam naveo?
Svi znamo za te slike, gledamo vijesti. NIje nam potrebno budjenje emocija tog tipa. Mada nase glave je lako usijati, priznajem ti to.
Isto tako neko ko se ne slaze sa tobom ili bilo ko drugi moze da postira slike mrtvih jevjera od raznih napada i bombi u autobousu to onijeh palestinaca koji u rukama drze ostatke utroba izrealskih zrtava iz Ramale.
I cemu bi to vodilo?
-
shandrprcSA
#4254 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma sta to ti citiras

- sheilak
#4255 Re: Vasa najgora date iskustva :P
da, pa? vi ocigledno ne kontate da se vama niko ne treba pravdati. da je i rekla da zeli momka, i to bas njega i da se onda predomislia, opet se on nema pravo tako ponasati.Black swan wrote:te što pričaju neće momka
obično osvanu zaručene ili u vezi
na fejsu naravno
što će reći da neće tog momka s kojim priča i tom trenutku ali ima nešto šema sa strane
pa nekad stvarno promijenis misljenje. ili naidje neko drugi. sta sad, nije smak svijeta. i nije razlog da ti se neko svetishandrprcSA wrote: pa sto dajete broj tel. i kad vas se nazove, izmisljate izgovore da ne bi izasli![]()
-
Hell.is.here
#4256 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma tapatalk sere , suti dobro je .. zna se desiti kad citiram nesto.. u citatu skroz nesto lijevoshandrprcSA wrote:ma sta to ti citiras![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4257 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa imponuje slanje poruka i zvanje još kad je s prijateljicama... ljepotashandrprcSA wrote:pa sto dajete broj tel. i kad vas se nazove, izmisljate izgovore da ne bi izasliMedenoSrce wrote:sheilak wrote:
i jos jednom kazem, davanje broja znaci iskljucivo da tu osobu zelis upoznati. nije obecanje za nesto vise. u vecini slucajeva.![]()
to sto neki sebi umisle kako je, ako je dala broj, smislila imena zajednicke djece nije problem djevojke![]()
ovo ti je rang lista
-1. ne postojiš za nju
0. nećeš ni moć pričati s njom
1. neće ti dati broj
2. daće ti broj ali ništa
3. daće ti broj i odg na nekoliko poruka i ništa
4. daće broj i izaći s tobom ali ništa
5. daće broj izaći s tobom biće nešto ali niš konkretno
6. daće broj izaći će s tobom biće konkretno ali će te nogirati kad naiđe neko konrektniji
7. sve prethodno + ozbiljna veza +ostavit te pred oltarom
8. brak
(dalje da ne idem sanas su popularni ti razvodi
eto ti skale
- MedenoSrce
#4258 Re: Vasa najgora date iskustva :P
prekontala se.shandrprcSA wrote:pa sto dajete broj tel. i kad vas se nazove, izmisljate izgovore da ne bi izasliMedenoSrce wrote:
to sto neki sebi umisle kako je, ako je dala broj, smislila imena zajednicke djece nije problem djevojke![]()
-
shandrprcSA
#4259 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma komplikuju gdje ne treba

- sheilak
#4261 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa nemojte onda traziti broj. preskocite tu nesigurnu stavku. i odmah skocite na nju. i proglasite je svojom. jer je pricala sa vama, nasmijesila se vasoj shali i dodirnula vam ruku. ili ne dao dragi Bog, poljubila u obraz. i to je to.
- MedenoSrce
#4262 Re: Vasa najgora date iskustva :P
zavođenje je zabavno i treba u tome uživati
- BHfanatik
#4263 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hell.is.here wrote:

Valja to procitat od korice do korice
- Truba
#4264 Re: Vasa najgora date iskustva :P
i igranje šaha je zabavno kad pobjeđuješ
- S4mpion
#4265 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije ispala korektna, stvorila je pogrešnu sliku o sebi i situaciji i to je to.atorniji putnik wrote:S4mpion wrote:
Ma ni ja nisam vidio pravilo da cura izlazi sa frajerom onako bezze, ne zna ni ona zašto![]()
U ovoj priči ne postoje pravila, cura izašla sa frajerom i ubila se od hrane, a u startu prekrižila mogućnost veze, ne znam šta je ona htjela, da je neko voda i voza, da nekoga napravi ljubomornim, da se ogrebe...itd...itd...
pojela palacincic I kolac I ubila se of hrane, a jbt...
Trebao je platiti, nema Tu price... Ne znam samo kako mu je obraz izgurao u situaciji pred konobarom
Cura mozda I nije ispala korektna Ali to je samo razlog vise da on plati (zbog svega onoga sto to placanje i implicira)
Placao Sam cehove I ljudima Koji I nisu skrivali zadovoljstvo "sto Su me zajebali" pa sto be bi on njoj
- Truba
#4266 Re: Vasa najgora date iskustva :P
što žensko iz mjesta đavo ne može iz zaleta 
- MedenoSrce
#4267 Re: Vasa najgora date iskustva :P
... i kad gubis nesto naucis, upoznas protivnika, uvidis svoje slabe potezeBlack swan wrote:i igranje šaha je zabavno kad pobjeđuješ
- KPNCTNJAH
#4268 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ti se onda fino stelnes, naucis gdje si grijesio, naucis poteze protivnika, kontas da si spreman... i onda naleti novi velemajstor s potpuno novim nacinom igre i ponovo te razvali
i opet uci... cijeli zivot... na kraju se nekom zgadi sah, pa ga pljuje na svakom koraku... 
- MedenoSrce
#4269 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a nekad samo uzivas jer te pobjedjuje velemajstor 
- KPNCTNJAH
#4270 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ima i toga.. jos svjesno olaksavas da te dobije, zanimaju te sljedeci poteziMedenoSrce wrote:a nekad samo uzivas jer te pobjedjuje velemajstor
- fatality
#4271 Re: AW: Vasa najgora date iskustva :P
Sta kazes, drugo zensko reklo da si slatka ?Eurosa wrote:Joj![]()
Izasli mi lijepo na mjesto po njegovoj zelji koje ja bas i ne volim al eto...kad voli nek mu bude. U po frke zaskoci ga plavka neka, cmok, cmok, cmok, pa mu brise ruz s lica, gdje si, sta si, kakav si, hjojjj jesam te pozelila,zvrcni me bolan etc etc.U po frke pogleda u mene> ko ti je ovo? Aaaaaaaaaaaa pa slatka je bolan!On zakuco,ni da progovori.Tuc-muc.
Jakontam lujke majko moja.Kad bivsa mu.Majke mi pade mi na pamet ona serija happily divorced!
Samo po sebi ne cini se strasno, dok ne dozivis![]()
![]()
![]()
Jako zanimljivo. Moze li jos visina, tezina i politicko opredjeljenje ?
Hvala !
sa fontela
- fatality
#4272 Re: AW: Vasa najgora date iskustva :P
Mozemk i to isprobat. Pitaj djuvegiju da ti da broj apa ces odma vidjet dal je skroz prebolio ili ne.Eurosa wrote:A da ja tebi dam plavkin broj? Pa dobro meni a dobro i tebifatality wrote:Sta kazes, drugo zensko reklo da si slatka ?Eurosa wrote:Joj![]()
Izasli mi lijepo na mjesto po njegovoj zelji koje ja bas i ne volim al eto...kad voli nek mu bude. U po frke zaskoci ga plavka neka, cmok, cmok, cmok, pa mu brise ruz s lica, gdje si, sta si, kakav si, hjojjj jesam te pozelila,zvrcni me bolan etc etc.U po frke pogleda u mene> ko ti je ovo? Aaaaaaaaaaaa pa slatka je bolan!On zakuco,ni da progovori.Tuc-muc.
Jakontam lujke majko moja.Kad bivsa mu.Majke mi pade mi na pamet ona serija happily divorced!
![]()
![]()
Jako zanimljivo. Moze li jos visina, tezina i politicko opredjeljenje ?
Hvala !
sa fontela![]()
Sklonis mi je iz vidokruga,jer ja sad gdje god maknem svako mi je plavo zensko Ona,a i tebi nije viska jedna takva
Iako je ona za tebe rekla da si slatka, te je to ono sto me u sustini zaintrigiralo
Znaci cekam na visinu tezinu i politicko opredjeljenje, moze i pp
Ps neces se pokajati
sa fontela
- insomnia78
#4273 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa nije to ona rekla zato sto stvarno misli
Joj tebe
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Joj tebe
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- Truba
#4274 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa tako je i u životu taman se naučiš nositi s određenom vrstom problema oni odjednom prestanu... i pojave se neki potpuno noviKPNCTNJAH wrote:Ti se onda fino stelnes, naucis gdje si grijesio, naucis poteze protivnika, kontas da si spreman... i onda naleti novi velemajstor s potpuno novim nacinom igre i ponovo te razvalii opet uci... cijeli zivot... na kraju se nekom zgadi sah, pa ga pljuje na svakom koraku...
- yoda82
#4275 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa i nije strašno.Eurosa wrote:Joj![]()
![]()
![]()
Vi izašli, bivša vas ugledala, kao i svako žensko postala ljubomorna (da je bio sam pitanje bi li ga i pogledala), prišla da malo sebi zadovolji ego, jadnik se našao između dvije vatre, malo se pogubio i to je to....