Dezurni redar/sekjuriti je tuPoint. wrote:Mah, kad treba ismijavati nase igrace, tu je glavni.
Udri ga glavom ko god sta napise
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Dezurni redar/sekjuriti je tuPoint. wrote:Mah, kad treba ismijavati nase igrace, tu je glavni.

Evo i prikolice.mO k3 wrote:Dezurni redar/sekjuriti je tuPoint. wrote:Mah, kad treba ismijavati nase igrace, tu je glavni.![]()
Udri ga glavom ko god sta napise
It_is_a_Leclerc wrote:Jeste skontali da na nekim bannerima Sber banke na internetu je umjesto Spahe neki plavi lik.
Kako se brutalno obrukao... Tek sad vidim...
Neko nekome zavlaci :DKo mi zivimo u Mauritaniji opa ne znamo ukucati sber banka
Spaha i ovaj plavi momak A sto brate Edine samo za mene...bas mi cudnoEdin H. wrote:Evo samo za lucky-ja![]()
https://www.youtube.com/watch?v=EwVnPJ4g2Wo
Sta ba ovaj nabraja, neka kaze neko ko govori stranjski
bolje nekada i neki post presutjeti ... pogovoto ako neznas strani jezik...insomnia78 wrote:Joj sto izbjeglice repuju
evo jos jednogsimonese wrote:Duldung Rap
to ne kazem ... ali si se provalio neznalicoinsomnia78 wrote:Ho's reci da je ovo "orginalni" nijemac?
isto kao sto si ti u Francuskoj azilant,izbjeglica kako hocesinsomnia78 wrote:Dobro, nisu izbjeglice nego azilanti
Uglavnom ono podrska Spahi prozivanje Brena i Riberija za svoje skandale nisu kaznjeni kao ni Groskrojc zbog donera reper naglasava da nije bosanac spaha jedan je od nasultima_palabra wrote:Može li neko prevesti tekst pjesme?

Nijemci su uglavnom podjeljeni kao i mi kad je u pitanju Spaha.missko wrote:Uglavnom ono podrska Spahi prozivanje Brena i Riberija za svoje skandale nisu kaznjeni kao ni Groskrojc zbog donera reper naglasava da nije bosanac spaha jedan je od nasultima_palabra wrote:Može li neko prevesti tekst pjesme?