Baš zato što nije lud, mene je i strah.Tomahawk11 wrote:Nije Mourinho lud, ne boj seBosanski_kralj wrote:Podcijenite bayern, molima vas, tada su najjači.
Samo da nije Murinjo na klupi Reala vjerovao bih u prolaz Bayerna, ali ovako sam pesimista.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Baš zato što nije lud, mene je i strah.Tomahawk11 wrote:Nije Mourinho lud, ne boj seBosanski_kralj wrote:Podcijenite bayern, molima vas, tada su najjači.
Bosanski_kralj wrote:Podcijenite bayern, molima vas, tada su najjači.
Nije stvar u podcjenjivanju,stvar je u kvaliteti jer nije Saban Saulic vodio Real u Minhenu,nego isti taj Mourinho.Tomahawk11 wrote:Nije Mourinho lud, ne boj seBosanski_kralj wrote:Podcijenite bayern, molima vas, tada su najjači.
Real ima bolju ekipu od Bayerna. Naravno da je akcent na podcjenjivanju, koje im se moze obiti o glavu sa Svabama koji su disciplinovani i koji ce iskoristiti svako opustanje.motorola01 wrote:Nije stvar u podcjenjivanju,stvar je u kvaliteti jer nije Saban Saulic vodio Real u Minhenu,nego isti taj Mourinho.Tomahawk11 wrote:Nije Mourinho lud, ne boj seBosanski_kralj wrote:Podcijenite bayern, molima vas, tada su najjači.
Da, upravo su to uradili. Nakon 1-1 su imali situaciju da dokrajce Bayern, a oni to nisu iskoristili. Na kraju su kaznjeni. Nece to 2 puta uraditi.motorola01 wrote:
Hoces onda da kazes da je Real podcijenio Bajern prije 7 dana i da je zato izgubio?
Bili su zadovoljni sa 1-1. Onaj gol za 2-1 je dosao ko samar.ultima_palabra wrote:Nije to bilo potcjenjivanje, čisto su bili zadovoljni rezultatom i željeli sačuvati svježinu pred Clasico i revanš. Revanš ima potpuno drugu psihologiju i mislim da će biti dosta golova jer će se ići na glavu.
Kakvo potcjenjivanje u polufinalu LP? To je nepojmljivo... jedini koji je ikoga potcjenjivao je bilo vas par forumaša koji su predviđali petice i osmice u mreži Chelseaja...motorola01 wrote:Ispade Bayern nizerazredna ekipa koju je jedan Mourinho podcijenio i zato je izgubio u Minhenu.Pogledajte samo ko sve igra u Bayernu i sve ce vam biti jasno.Nemojte zivi bili vise.
Ovo je ista ona satra kako je Mourinho rastavio Barsu,a tamo tek druga pobjeda Mourinhovog Reala u 10-11 utakmica koliko su odigrali za njegovog vremena.Ljudi ih utakmicama kantali do perverzije i jednu dobili(da su ih barem igrom razvalili pa hajde) i odmah Bogovi.Smijesno....
Niko to nije rekao za Bayern, rijec je samo o tome ko ima bolju ekipu.motorola01 wrote:Ispade Bayern nizerazredna ekipa koju je jedan Mourinho podcijenio i zato je izgubio u Minhenu.Pogledajte samo ko sve igra u Bayernu i sve ce vam biti jasno.Nemojte zivi bili vise.
Ovo je ista ona satra kako je Mourinho rastavio Barsu,a tamo tek druga pobjeda Mourinhovog Reala u 10-11 utakmica koliko su odigrali za njegovog vremena.Ljudi ih utakmicama kantali do perverzije i jednu dobili(da su ih barem igrom razvalili pa hajde) i odmah Bogovi.Smijesno....
Kako niko nije rekao,kad si maloprije rekao da su ih podcijeniliTomahawk11 wrote:Niko to nije rekao za Bayern, rijec je samo o tome ko ima bolju ekipu.motorola01 wrote:Ispade Bayern nizerazredna ekipa koju je jedan Mourinho podcijenio i zato je izgubio u Minhenu.Pogledajte samo ko sve igra u Bayernu i sve ce vam biti jasno.Nemojte zivi bili vise.
Prije ce biti da je takva prica kad su u pitanju Barcelona i Chelsea.
Istina i za jedne i za druge je da moras dokazati da si bolji da bi igrao u finale.
Ne vjerujem da ce oba Spanca ispasti ali mi nesto govori da bi to mogao biti jedan.oridjidji wrote:ko da gledam finale ce biti celzi - bajern, a obje utakmice ce zavrsiti remijem...
Tomahawk11 wrote:Real ima bolju ekipu od Bayerna. Naravno da je akcent na podcjenjivanju, koje im se moze obiti o glavu sa Svabama koji su disciplinovani i koji ce iskoristiti svako opustanje.motorola01 wrote:Nije stvar u podcjenjivanju,stvar je u kvaliteti jer nije Saban Saulic vodio Real u Minhenu,nego isti taj Mourinho.Tomahawk11 wrote: Nije Mourinho lud, ne boj se
Pa dobro, normalno da nije Murinjo podcijenio, ali nogometna evropska javnost jeste.citadela wrote:
![]()
![]()
Znaci, prica se o polufinalu Champions League i govori o nekom "podcjenjivanju"? Wait, What
Pa malo ba ozbiljnosti ne bi skodilo. A uopce nebitno je li s druge strane Bayern, Inter, Apoel ili Kozara.
A ovo "Real ima bolju ekipu od Bayerna" -- u stilu Konjicevog strucnog komentara "prvi imaju bolju ekipu od drugih i zato mislim da ce pobijediti i proci".![]()
I da, svakako sam misljenja da bi Real po svemu do sad vidjenom ove sezone, trebao proci u finale,. Ali, reci da je Mourinho u polufinalu LP otisao u Minhen sa podcjenjivackim stavom na okrsaj sa klubom koji ima toliko "pune vitrine", ciji igraci cine osovinu reprezentacije Njemacke, koje vodi covjek koji je osvajao LP dok je ovaj prevodio, pa na kraju krajeva i klubom s kojim Real, malo je reci, ima negativan bilans, mislim
Covjek rece - parafraziram, - da je Mourinho podcijenio Bayern pa izgubise... Pa javnost i vecina jest gledala i gledaju na Real kao na apsolutnog favorita, sto on i jeste; e sad, podcjenjivacki ili ne.., sigurno da je jedan dio i dosta podcijenio Bayern. Pa za veliku vecinu danas u fudbalu i postoje samo Barcelona i Real, Mourinho i Guardiola, Messi i Ronaldo, Bernabe i Camp Nou,.Bosanski_kralj wrote:Pa dobro, normalno da nije Murinjo podcijenio, ali nogometna evropska javnost jeste.citadela wrote:
![]()
![]()
Znaci, prica se o polufinalu Champions League i govori o nekom "podcjenjivanju"? Wait, What
Pa malo ba ozbiljnosti ne bi skodilo. A uopce nebitno je li s druge strane Bayern, Inter, Apoel ili Kozara.
A ovo "Real ima bolju ekipu od Bayerna" -- u stilu Konjicevog strucnog komentara "prvi imaju bolju ekipu od drugih i zato mislim da ce pobijediti i proci".![]()
I da, svakako sam misljenja da bi Real po svemu do sad vidjenom ove sezone, trebao proci u finale,. Ali, reci da je Mourinho u polufinalu LP otisao u Minhen sa podcjenjivackim stavom na okrsaj sa klubom koji ima toliko "pune vitrine", ciji igraci cine osovinu reprezentacije Njemacke, koje vodi covjek koji je osvajao LP dok je ovaj prevodio, pa na kraju krajeva i klubom s kojim Real, malo je reci, ima negativan bilans, mislim
Prije utakmice u Minhenu stvorila se slika da Real to uzima glatko, samo trebaju izići na teren i pobjeda će sama doći. Svi nogometni stručnjaci su prelahko otpisivali Bayern, a i sada za uzvratnu utakmicu to čine. Ali meni je drago, Bayern je u takvim situacijama bio uvijek bio najjači.
real je u boljoj situaciji od barselone da obezbjedi finale. barsa vec ima minus go, ali i bojazan da bi mogli primiti makar jos jedan od celzija koji bi mogao biti eleminatoran.pirmin wrote:Ne vjerujem da ce oba Spanca ispasti ali mi nesto govori da bi to mogao biti jedan.oridjidji wrote:ko da gledam finale ce biti celzi - bajern, a obje utakmice ce zavrsiti remijem...
Padobranac, nisi procitao cijelu prepisku od prvog posta, koji je u ovom kvotanju pobrisan, a nasao si ismijavati pricu o podcjenjivanju koju je pokrenuo forumas tog pobrisanog postacitadela wrote:Tomahawk11 wrote:Real ima bolju ekipu od Bayerna. Naravno da je akcent na podcjenjivanju, koje im se moze obiti o glavu sa Svabama koji su disciplinovani i koji ce iskoristiti svako opustanje.motorola01 wrote: Nije stvar u podcjenjivanju,stvar je u kvaliteti jer nije Saban Saulic vodio Real u Minhenu,nego isti taj Mourinho.![]()
![]()