Kakvi zakljucci rekla kazala???? Jel ti treba crtati??zakonpera wrote:
Pricas covjece gluposti i navodis neke zakljucke sta je mahala rekla-kazala. Cuj ti vidio da zene neko hvata..kakve gluposti pricas. Procenat kradja, prostitucije je zanemariv jer su kazne drasticne. Narkomanije gotovo da i nema. To svako zna ko je dole bio i pricam ti iz prve ruke a pusti mi se tih mahalskih prica.
Napisao sam sta sam vidio svojim ocima. Radi se o zeni iz Bosne koja je dole bila ko inzinjer. Kakva bolan prostitucija, kakva droga???
Jeste, propaganda je strasna. Ovo sto ti dole pises je cista propaganda:Propaganda je strasna..
Jel treba da postavljamo slike u kakvom je raskosu Gadaffi zivio?? Dovoljno je pogledati kakvu odjecu nosi, koliko ima nakita na sebi, manekenke koje je vodio sa sobom, zlatni pistoljcici, citava svita posluge koju bi vodao po svjetskim metropolama. Znas ti koliko to kosta??!!!!!!!dok svi gledamo na Tv svako malo nebodere, autoputeve po arabiji i emiratima..gotovo da se ni ne zna o infrastrukturi Libije koja je vjeruj strasna. U Dzedi i Meki imas strasno puno prosijaka jer je hrana skupa i uglavnom na svakom koraku su ti neki americki fast foodovi, jaz izmedju bogati i siromasnih je vidljiv. To je u Libiji zanemarljivo, cak je i Gadafi forsiro licnim primjerom skromnost i jednakost. Svi znaju dole da je njegova rezidencija obicna baraka..koju su bombardovali, sator, beduniski nacin zivota..imaju snimci kako se igra sa djecom, jase konje i zivi sasvim normalnim zivotom u odnosu na kraljevsku porodicu sauda koja je sponzorisana od amera i finansira terorizam..a usput zive u dijamantima i vidnom zlatuu, pa se sinovi raznih saudiskih princeva rasipaju novcem i kupuju engleske klubove dok narod dobija mrve.
Sve je velika propaganda i dole da odes vidio bi sasvim suprotnu sliku. Ne postoje ti protestanti..to su americki placenici i al kaida. U julu se na zelenom trgu odazvalo pukovniku skoro 2 miliona gradjana na mitingu. To sve govori..a to nista nismo vidjeli na nasim medijima koji su dio propagande. Vidimo satanizaciju Gadafija i kompletnog rezima i kvazi bombardovanje svojih civila. To nije tacno.
Cuj propaganda??? Jah eto Gadaffi nije imao propagandu. Cijela Libija je bila jedna velika propaganda njegove persone i enormnog ega!