Mixam svashta..

ovo mi nikako ne odgovara, dobar je za kosu, ali se umasti prebrzo-probala sam je isprati mlakom pa hladnom vodom, ma svasta, koristim ga vise k'o balzam..Znaci ovo je samo za izrazito suhu kosu a ja sam ga uzela zato sto je jedan od sastojaka moringa ulje. Mislim da cu isprobati Redken curvaceous conditioner..
Sampon sa iherba
http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Sham ... 32-ml/6173, nema sulfata ali ima neki sastojak koji isushuje kosu, sto mi odgovara. Odgovara mi cijenom i velicinom i djeliimicno sto isusuje kosu.

nema sulfata, parabena ali mi nikako ne odgovara, isushi kosu nenormalno..Conditioner sam davno potrosila, ovoga je ostalo jos malo.

U fazi ispiranja tube, stvarno nije los, osim sto ima malo prejak miris, i isusuje vlasiste.

Nakon nekoga od ovih isusujucih shampona, koristim ovo..Vise je za suhu kosu ali mi vrati malo vlage kosi, tak da nije k'o slama.
Nema sta nisam probala, od svega sto sam isprobala (imam tanku premekanu kosu koja se brzo masti) ovo mi se najvise svidjelo

malo skuplji ali def. najbolji linija sampona..
Probala sam sampon i balzam imam namjeru i masku isprobati jer je malo skuplja, ali je sampon ubjedljivo najbolji koji sam probala po toj cijeni.