Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ne vidim da neće biti novih Fiata. Samo financijski nisu bitni.ElRe wrote:Ako sam dobro razumio za Fiat nemaju nikakvih planova, osim da ako ovako nastave brend tiho ugine.kidney wrote:Sada je RAM. Iza idu Alfa i Maser. Planovi za Fiat, Dodge, Chrysler i Fiat Professional neće biti. Fokusirani su na brandove koji će donositi veliku zaradu.
To znači, da od danas prestajem da pratim FCA grupaciju.
FL može gurati i duže. Inače tamo je u planu novi Renegade ako nisi vidio.ElRe wrote:Oni su otkrili modele koje će izbaciti. Zašto nema Fiata, Dodgea, Chyslera? Pretpostavljam zato što nemaju jasne planove, šta sa njima.
500 i Panda će nastaviti sa proizvodnjom, ali mene lično to ne zanima.
Planovi za novi 500X (fl verzija moze gurati jos 2 godine), Punto, veći crossover od 500X, modernizacija Tipa, konkurent Peugeotu 5008, Škodi Kodiaq pod Fiat brendom - ništa.

Zao mi je..._BataZiv_0809 wrote:Lancia?????
Nista znacikonektovan wrote:Zao mi je..._BataZiv_0809 wrote:Lancia?????
ElRe wrote:500 i Panda su igračke koje se dobro prodaju, čekamo da li će se pojaviti pravi Fiat automobili.
Čini se da, ipak, neće biti Stelvio Euro 6d diesel?

Jedino možemo da se nadamo da će za 2 god predstaviti novi 5-ogodišnji plan kad vidimo leđa Markioneukonektovan wrote:Znaci, definitivno se gasi punto i nema nasljednika, dok se fiat tipo povlaci sa evropskog trzišta, jer ne moze zadovoljiti nove eu propise o izduvnom gasovima.
Aferim.....
Jesi li siguran da je ovo fiat?????Tomahawk11 wrote: