ja ti ozbiljno i rekao, trazili mi samo da se potpisem na 5 primjeraka ugovora iliti 5 autogramaamarand wrote:ima li ko ozbiljan?
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Filter
#4251 Re: MojaTV BHtelecom
-
Emir087
#4252 Re: MojaTV BHtelecom
Gdje ja mogu provjeriti tu propusnost za ove ZET modeme ili kako vec se zove 
- Tiger 033
#4253 Re: MojaTV BHtelecom
http://teve.ba/article/4349/novi-magazin-na-doma-tv
Novi magazin na Doma TV
Koktel je naziv novog lifestyle magazina Doma TV koji donosi široki spektar tema za žensku populaciju. Od dnevnih aktualnosti s hrvatske i strane scene, Koktel će gledateljicama donositi putopise iz cijelog svijeta, priče i savjete o zdravlju, ljepoti i izlascima. Nezaobilazne teme su i shopping, moda, ali i senzualni svijet romanse i ljubavi. Koktel će se emitovati od 3. oktobra ove godine od ponedjeljka do petka od 20:15 sati.
Program Doma TV trenutno se testira na IPTV platformi Moja TV te će uskoro biti dostupan i pretplatnicima ove platforme u BiH.
Novi magazin na Doma TV
Koktel je naziv novog lifestyle magazina Doma TV koji donosi široki spektar tema za žensku populaciju. Od dnevnih aktualnosti s hrvatske i strane scene, Koktel će gledateljicama donositi putopise iz cijelog svijeta, priče i savjete o zdravlju, ljepoti i izlascima. Nezaobilazne teme su i shopping, moda, ali i senzualni svijet romanse i ljubavi. Koktel će se emitovati od 3. oktobra ove godine od ponedjeljka do petka od 20:15 sati.
Program Doma TV trenutno se testira na IPTV platformi Moja TV te će uskoro biti dostupan i pretplatnicima ove platforme u BiH.
-
dinoEL
#4254 Re: MojaTV BHtelecom
ako su ovi novi od telekoma, ne mozes nigdje jer su "zakljucali" pristup konfiguraciji modemaEmir087 wrote:Gdje ja mogu provjeriti tu propusnost za ove ZET modeme ili kako vec se zove
- rossoner
#4255 Re: MojaTV BHtelecom
Pa nisam mislio na modem, jer mi je internet NetFlate... mislio sam samo na STB. ali shvatio sam sta hocete reci. HvalaMuflon wrote:zateznistub wrote:TP LInk sa wirelessom. Ali mislim da ne meres birat'. Kod mene bio Bilionj pa kad se nesto pokarabasalo donijeli mi TP Link-ov.rossoner wrote:Dolaze mi sutra ili prekosutra da prikopčaju to čudo od uslugepa bih da vas priupitam (poželjno što više odgovora! )
Koji da STB kazem da mi ponesu, koja marka je najbolja? Aj'mo iskustva!
-
sencobih
#4256 Re: MojaTV BHtelecom
zna li iko za sta je onaj usb ulaz na albis resiveru ?
- Filter
#4257 Re: MojaTV BHtelecom
kaze uputstvo za tastaturu, da mozes surfat internetom...sencobih wrote:zna li iko za sta je onaj usb ulaz na albis resiveru ?
-
sencobih
#4258 Re: MojaTV BHtelecom
ja konto da nije neki ulaz da mozes gledati filmove sa eksternog diska i slicno, nista znaci od te rore
- Filter
#4259 Re: MojaTV BHtelecom
sencobih wrote:ja konto da nije neki ulaz da mozes gledati filmove sa eksternog diska i slicno, nista znaci od te rore
i ja sam se bio ponadao i
-
Muflon
#4260 Re: MojaTV BHtelecom
Mogu oni to uskoro sebi nabit zna se gdje...Tiger 033 wrote: Program Doma TV trenutno se testira na IPTV platformi Moja TV te će uskoro biti dostupan i pretplatnicima ove platforme u BiH.
-
zippoo87
#4261 Re: MojaTV BHtelecom
pozz raja
skoro sam uveo moja tv-full paket i imam pitanje vezano za besplatne pozive unutar fiksne bh telekom mreze
kako sam ja to shvatio,znaci svi pozivi unutar cijele bih,ako se zove na pozivne svih kantona je besplatan i ove sad 070 (voip) su besplatni
znaci ja iz tuzlanskog kantona mogu zvati u sarajevo i pricati besplatno koliko hocu ?
nisam jos dobio prvi racun,pa ne znam kako stvari stoje,ako mozete da mi odgovorite ?
skoro sam uveo moja tv-full paket i imam pitanje vezano za besplatne pozive unutar fiksne bh telekom mreze
kako sam ja to shvatio,znaci svi pozivi unutar cijele bih,ako se zove na pozivne svih kantona je besplatan i ove sad 070 (voip) su besplatni
znaci ja iz tuzlanskog kantona mogu zvati u sarajevo i pricati besplatno koliko hocu ?
nisam jos dobio prvi racun,pa ne znam kako stvari stoje,ako mozete da mi odgovorite ?
- ala7
#4262 Re: MojaTV BHtelecom
Tako je .. Svi pozivi prema fiksnim brojevima bhtelecom numeracije su besplatni..zippoo87 wrote:pozz raja
Napomena: Postoje brojevi iste mrezne grupe (032,033,036,035 i sl.) koji nisu u mrezi bhtelecoma i koji se NAPLACUJU. To su brojevi drugih operatera koji nude fiksnu telefoniju ..

Ovaj letak je jednom dosao uz racun.. Ne znam dolazi li novim korisnicima mojaTV
-
photo&video
#4263 Re: MojaTV BHtelecom
Izgelda da je ovo USKORO NIKAD
- zateznistub
#4264 Re: MojaTV BHtelecom
Daj prevedi ovo, sve mi se cini da mi nesto psujesiceman2010 wrote: @ zateznistub. Radili su VDSL2 na Dobrinji 2. Znam sigurno da su radili ORB, Salke Lagumdzije, Dobrinjske Bolnice.... Nisu morali do tvog ulaza jer su ulazi u paru. Znaci izvod se nalazi u jednom od dva ulaza, pa sa njega ide veza na drugi ulaz. VDSL2 jos nije u funkciji jer ta ista oprema radi i na ADSL2+. Znaci ta oprema je pustena u rad, ali radi po ADSL2+ standardu dok ne dodju VDSL modemi.
-
iceman2010
#4265 Re: MojaTV BHtelecom
zateznistub wrote:Daj prevedi ovo, sve mi se cini da mi nesto psujesiceman2010 wrote: @ zateznistub. Radili su VDSL2 na Dobrinji 2. Znam sigurno da su radili ORB, Salke Lagumdzije, Dobrinjske Bolnice.... Nisu morali do tvog ulaza jer su ulazi u paru. Znaci izvod se nalazi u jednom od dva ulaza, pa sa njega ide veza na drugi ulaz. VDSL2 jos nije u funkciji jer ta ista oprema radi i na ADSL2+. Znaci ta oprema je pustena u rad, ali radi po ADSL2+ standardu dok ne dodju VDSL modemi.
ORB - Omladinskih radnih brigada (ulica na Dobrinji).
VDSL2 (Very-high-speed digital subscriber line) - tehnologija koja omogucava propusnost po bakarnoj parici do 250 Mbps ali na manje duzine nego ADSL2+ kojem je maksimalna propusna moc 24 Mbps. U prevodu: Moze ti proci signal za dvije TV HD rezolucije, Internet od 20 Mbps i telefon bez ikakvih problema i sve to zajedno
http://en.wikipedia.org/wiki/Very_high_ ... ber_line_2
ADSL2+ (Asymmetric Digital Subscriber Line) Tehnologija slicna VDSL2 tehnologiji samo je, kako je to gore vec navedeno, propusna moc puno manja, ali se zato postizu vece distance bez znacajnog umanjenja preformansi.
http://en.wikipedia.org/wiki/G.992.5
VDSL2 modem je modem koji omogucava prijem VDSL2 signala. Modemi koji su trenutno kod korisnika MojaTV, ali i drugih operatora koji nude IPTV (Logosoft npr.) su modemi za ADSL2+ standard i ne mogu se koristi za VDSL2 signal.
- neo7
#4266 Re: MojaTV BHtelecom
Code: Select all
Eh napokon su našli pass xD
Username: admin
pass: vr10vr10tajn1pa55Pozz
- TaKuViTo
#4267 Re: MojaTV BHtelecom
Samo da pohvalim BH Telekom iako licno i nisam neki ljubitelj date kompanije 
7 dana od podnošenja zahtjeva, dosli su da montiraju opremu za mojaTV , i sve mi fino podeslili, wireles radi super oprema je za 10 i slika je odlicna. Samo nisam skontao kako da na tastaturi ukucam znak @ , sta god probah nije islo
pa ako neko ima iskustva neka se javne

7 dana od podnošenja zahtjeva, dosli su da montiraju opremu za mojaTV , i sve mi fino podeslili, wireles radi super oprema je za 10 i slika je odlicna. Samo nisam skontao kako da na tastaturi ukucam znak @ , sta god probah nije islo
- munja.ba
#4268 Re: MojaTV BHtelecom
mislim da ide shift + tipka @
- Ajatolah_
#4269 Re: MojaTV BHtelecom
Meni reče ovaj broj kojeg sam jedva dobio kako trenutno rješavaju majske naloge, a kako je moj ugovor od početka juna, trebalo bi uskoro. 
- novi.dan.nova.nafaka
#4270 Re: MojaTV BHtelecom
Desni alt +V.munja.ba wrote:mislim da ide shift + tipka @
@@@@@@
- munja.ba
#4271 Re: MojaTV BHtelecom
misli na tastaturu koja dodje uz stb 
- TaKuViTo
#4272 Re: MojaTV BHtelecom
Da, mislio sam na tastaturu uz STB
ali nema veze, nasao sam na daljinskom od STB na broju 1 su simboli pa sam nekako uspio 
- smasma
#4273 Re: MojaTV BHtelecom
Kako da omogucim vise simultanih konekcija? prije sam imao adsl modem obicni, i mogao sam. Zvao sam njihovu sluzbu, fina gospodjica mi objasnila da je ta opcija ukinuta
Da li postoji neki wirelles model, il nesto? Ovaj modem novi, i onaj stari nisu isti. Kako da laptop i kompjuter budu istovremeno konektovani? 
- ala7
#4274 Re: MojaTV BHtelecom
Ne znam da li ti modem novi ima wireless .. Ako nema jedino rjesenje ti je da kupis wireless router .. Npr. meni su donijeli TP link adsl2+ wireless router , modem je u pppoe(ruter) nacinu rada ukljucen wireless tako da spajam jedan racunar kablom drugi wireless.. simultane konekcije su davno ukinute..smasma wrote:Kako da omogucim vise simultanih konekcija? prije sam imao adsl modem obicni, i mogao sam. Zvao sam njihovu sluzbu, fina gospodjica mi objasnila da je ta opcija ukinutaDa li postoji neki wirelles model, il nesto? Ovaj modem novi, i onaj stari nisu isti. Kako da laptop i kompjuter budu istovremeno konektovani?
- smasma
#4275 Re: MojaTV BHtelecom
Takodjer imas mojuTV ?ala7 wrote:Ne znam da li ti modem novi ima wireless .. Ako nema jedino rjesenje ti je da kupis wireless router .. Npr. meni su donijeli TP link adsl2+ wireless router , modem je u pppoe(ruter) nacinu rada ukljucen wireless tako da spajam jedan racunar kablom drugi wireless.. simultane konekcije su davno ukinute..smasma wrote:Kako da omogucim vise simultanih konekcija? prije sam imao adsl modem obicni, i mogao sam. Zvao sam njihovu sluzbu, fina gospodjica mi objasnila da je ta opcija ukinutaDa li postoji neki wirelles model, il nesto? Ovaj modem novi, i onaj stari nisu isti. Kako da laptop i kompjuter budu istovremeno konektovani?