P.S. U moje vrijeme bi za ovo dobio kečinu koju ne bi ispravio do danas, a sad je i ovo dosta za 2
Moderator: Chloe
opet jednostavna matematika, objasnjavao sam je na primjeru onog prorocanstva - ukratko, 45 (4+5) daje 9, 54 daje 9, 63 daje 9, 72 daje 9...-danTe- wrote:
Slika decenije, bez ikakve konkurencije!rashtiman wrote:![]()
Sajo---: wrote:Slika decenije, bez ikakve konkurencije!rashtiman wrote:![]()
Evo i na bosanskom:-danTe- wrote:for those who haven't been there no explanation is possible...donja_crtica wrote:ne kontam ovu sliku gore?
eki? a ja mislio da je upravo to sto ce za svakog od nas ispast da mu je bas film pod rednim brojem 9. (da ne navodim ime) sa vrlo specificnom tematikom omiljeni film zapravo bit zezancije?? de me prosvijetli molim te?A jedan wrote: jjjjjjjjoooj vas. fulali ste poentu totalno.
betametazon wrote:eki? a ja mislio da je upravo to sto ce za svakog od nas ispast da mu je bas film pod rednim brojem 9. (da ne navodim ime) sa vrlo specificnom tematikom omiljeni film zapravo bit zezancije?? de me prosvijetli molim te?A jedan wrote: jjjjjjjjoooj vas. fulali ste poentu totalno.

trebam li je brisatiChmoljo wrote:nemojte da biste citirali ovu gornju sliku.
ozbiljan sam.
jok. fol je ok, ali je izlizana fora njeno citiranje. svi će sjetiti mačke i kakav je problem napravila sa temom vicevi.DoradO wrote:trebam li je brisatiChmoljo wrote:nemojte da biste citirali ovu gornju sliku.
ozbiljan sam.![]()
Ma i ovo je neka stimaljka, pokusaj da ispadne smijesno!?
POTPIS. Ova mi je tema u pocetku bila jedna od najdrazih, ali posljednjih dana mi se smuci kad dodjem na nju.. 'Malo' prelazi neke granice.. Moje bar. Eto moje je da kazemIntimus wrote:...
Ma i ovo je neka stimaljka, pokusaj da ispadne smijesno!?
Navodni pismeni rad nije ni pola ispravljen!?
Da jeste ne bi bila "abasada", "teorist", "priće" isl.
...
Redovno pogledam, a ponekad i sam postavim neku sličicu, ali je 95% toga čista štimaljka.![]()
Da ne spominjem da se na pojedinim sličicama i klipovima maltretiraju djeca, osobe (tamo u jednom klipu ispada mu telefon na bebu, kojekakve tuče - "slučajno snimljene", beba u vazi za cvijeće...), kao i životinje (od spaljivanja do kojekakvog oblačenja u neznamti što više), da bi se eto neko tome nasmijao!! Da je barem smiješno...
Sorry za OT, ali morao sam.