Dakle ako se uracuna placeni porez dobili su 11 milionaDer Gewinn lag bei 11,1 Millionen Euro nach Steuern.
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MaroonBrigade
#4251 Re: FC Bayern Munchen
- Partijaner
#4252 Re: FC Bayern Munchen
Bayern Munchen-Arsenal, Allianz Arena 20:45.
Proslo je viseo od 20 dana gdje su se u Londonu sastali Arsenal i Bayern, utakmica u kojoj smo mogli uzivati gledajuci samo jednu momcad kako dominira a to je Bayern. Strasni Bayern koji je mogu slobodnor reci trenutno najjaca ekipa po pokazanoj igri trenutno, kako u ligi tako i u kupovima. Rezultat u Engleskoj je bio vise nego zadovoljavajuci, gdje smo nespretnim slucajem primili gol greskom Neuera, ali uspjeli smo nakon toga postici jos jedan gol uz strasnu igru predvodjeni od Robbena i Kroosa, koji su odigrali fantastican mec i tako zasluzeno slavili sa nedostiznih 1:3. Ekipa Arsenala, moram reci bio sam malo razocaran jer sam vise ocekivao od njih, pogotovo od Podolskog i Girouda za kojeg se Bayern raspitivao ali nakon tekme smo uvidjeli da je sve samo ne dobar igrac, pored cupavog Dantea slabo da je ko mogao proci.
Veceras ocekujem jedan lagan mec, ne podcjenjujem Arsenal, mislim da nemaju tu psihu i spretnost da prodju veceras minhensku ekipu, jer stvarno je zaista tesko ocekivati da Arsenal pobjedi sa 3 razlike, znamo kakav je Bayern ako mu se otvori prostor, pogotovo mislim tu na Robbena koji ce veceras gristi posto je momak gladan igre i uspjeha.
Sada cemo malo preci na statistiku koja je jako zanimljiva, mozda nekoga interesuje:
-Zadnjih 9 meceva LP u Minhenu Bayern je pobjedio sto je ujedno i klupski rekord
-Nijedan poraz nisu dosad zabiljezili od engleskih timova kod kuce gdje imaju omjer 6 pobjeda i 2 nerjesena
-Protiv Arsenala imaju skor od 3 pobjede, 1 remije i 1 poraza
-Od 12 utakmica koju su odigrali u Njemackoj, Arsenal je zabiljezio samo 3 pobjede, 4 remija i 5 poraza
Vecerasnji sastav dviju ekipa bi trebao izgledati ovakav :
FC Bayern München: Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Martinez, Gustavo - Müller, Kroos, Robben - Mandzukic
FC Arsenal: Fabianski - Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen - Diaby, Arteta - Walcott, Ramsey, Cazorla - Giroud
Veceras uzivajte uz dobar fudbal.
Auf gehts !!!

Proslo je viseo od 20 dana gdje su se u Londonu sastali Arsenal i Bayern, utakmica u kojoj smo mogli uzivati gledajuci samo jednu momcad kako dominira a to je Bayern. Strasni Bayern koji je mogu slobodnor reci trenutno najjaca ekipa po pokazanoj igri trenutno, kako u ligi tako i u kupovima. Rezultat u Engleskoj je bio vise nego zadovoljavajuci, gdje smo nespretnim slucajem primili gol greskom Neuera, ali uspjeli smo nakon toga postici jos jedan gol uz strasnu igru predvodjeni od Robbena i Kroosa, koji su odigrali fantastican mec i tako zasluzeno slavili sa nedostiznih 1:3. Ekipa Arsenala, moram reci bio sam malo razocaran jer sam vise ocekivao od njih, pogotovo od Podolskog i Girouda za kojeg se Bayern raspitivao ali nakon tekme smo uvidjeli da je sve samo ne dobar igrac, pored cupavog Dantea slabo da je ko mogao proci.
Veceras ocekujem jedan lagan mec, ne podcjenjujem Arsenal, mislim da nemaju tu psihu i spretnost da prodju veceras minhensku ekipu, jer stvarno je zaista tesko ocekivati da Arsenal pobjedi sa 3 razlike, znamo kakav je Bayern ako mu se otvori prostor, pogotovo mislim tu na Robbena koji ce veceras gristi posto je momak gladan igre i uspjeha.
Sada cemo malo preci na statistiku koja je jako zanimljiva, mozda nekoga interesuje:
-Zadnjih 9 meceva LP u Minhenu Bayern je pobjedio sto je ujedno i klupski rekord
-Nijedan poraz nisu dosad zabiljezili od engleskih timova kod kuce gdje imaju omjer 6 pobjeda i 2 nerjesena
-Protiv Arsenala imaju skor od 3 pobjede, 1 remije i 1 poraza
-Od 12 utakmica koju su odigrali u Njemackoj, Arsenal je zabiljezio samo 3 pobjede, 4 remija i 5 poraza
Vecerasnji sastav dviju ekipa bi trebao izgledati ovakav :
FC Bayern München: Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Martinez, Gustavo - Müller, Kroos, Robben - Mandzukic
FC Arsenal: Fabianski - Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen - Diaby, Arteta - Walcott, Ramsey, Cazorla - Giroud
Veceras uzivajte uz dobar fudbal.
Auf gehts !!!

- citadela
#4253 Re: FC Bayern Munchen
@Partijaner
Nesto bih volio Barcu u cetvrtfinalu.
Nesto bih volio Barcu u cetvrtfinalu.
- awaken
#4254 Re: FC Bayern Munchen
Biće to rutinska laganica, malo skakutanja senilnog Arsene-a jer ne može ništa napraviti i tako....jedno fino i opuštajuće veče uz najdraži klub 
-
Djubre_
#4255 Re: FC Bayern Munchen
Za Bayern navijam 17 godina. Tada sam nekad dobio dres od oca koji jos imam.. naravno mali je.. za nekog klinca od 10 godina
veselio se uvijek.. a samo jednom zaplakao sa igracima.. kada su izgubili od man utd u zadnjoj minuti 2 hebena gola.. a vodio 1:0 svih 90 min.. sjeca se vecina nadam se..
I to je jedini klub i dan danas koji volim poslije celika naravno
i ako Bog da, ovaj put osvajamo mi.. svi nesto govore real.. barca.. ja ne zelim sa takvima da raspravljam.. zato sam dosao ovdje
nek ga duvaju!
Sent from my GT-i9001
I to je jedini klub i dan danas koji volim poslije celika naravno
Sent from my GT-i9001
- awaken
#4256 Re: FC Bayern Munchen
Zenico to je normala, ko nije zaplakao uz to finale on nije navijač Bayerna 
Zato ove godine slavimo

Zato ove godine slavimo

- Bosanski_kralj
#4257 Re: FC Bayern Munchen
Odraditi rutinski večeras utakmicu a koga god da izvuče se u petak protiv Bayerna niko nije favorit u četvrtfinalu.
- Partijaner
#4259 Re: FC Bayern Munchen
Jedva si docekao ha ?veella wrote:sta reci, samo trpaj
Kad nam u 2. pol uvale jos 2 jelle ?
- veella
#4260 Re: FC Bayern Munchen
Bit ce BVB logoPartijaner wrote:Jedva si docekao ha ?veella wrote:sta reci, samo trpaj
![]()
Kad nam u 2. pol uvale jos 2 jelle ?![]()
- Partijaner
#4261 Re: FC Bayern Munchen
Sto to, zar smo se kladili ?
Il cemo se sad dogovorit.
- AmiĐa_Idriz
#4262 Re: FC Bayern Munchen
pa šta je ovo bayernu..neće valjda dozvoliti da ispadnu od jerećeg mjehura ili ti narodski rečeno arsenala...
- veella
#4263 Re: FC Bayern Munchen
Kada smo se kladili ja sam mislio na ispadanje bayerna i prolazak Arsenala, znaci na ukupan skor iz obje utakmice. Medjutim ti si trazio odma poslije tekme u Londonu da postavim hEnesa i ja sam to ispostovao. Ako veceras bayern popusi ti stavljas logo BVB-a do 14.04.2013Partijaner wrote:Sto to, zar smo se kladili ?![]()
-
zlajapravaraja
#4264 Re: FC Bayern Munchen
Ako prime jedan, primice i drugi
A i red je da vam se opet desi engleska nocna mora u sudijskoj nadoknadi - DAHOAM

A i red je da vam se opet desi engleska nocna mora u sudijskoj nadoknadi - DAHOAM
- veella
#4265 Re: FC Bayern Munchen
Nedaju sudijezlajapravaraja wrote:Ako prime jedan, primice i drugi![]()
A i red je da vam se opet desi engleska nocna mora u sudijskoj nadoknadi - DAHOAM![]()
Sjeti se offside....
- veella
#4266 Re: FC Bayern Munchen
0:2 hajdeeeeeeeeeeeeeeeee
-
zlajapravaraja
#4267 Re: FC Bayern Munchen
Arsenal Ole
Hajmo jos Timoschuk autogol
, i servus 
Hajmo jos Timoschuk autogol
- veella
#4268 Re: FC Bayern Munchen
Jesu se raspisali bayernovcizlajapravaraja wrote:Arsenal Ole![]()
![]()
![]()
Hajmo jos Timoschuk autogol, i servus
-
Chuckie
#4269 Re: FC Bayern Munchen
Hahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
zlajapravaraja
#4270 Re: FC Bayern Munchen
E jebi ga
Sad im je dobro poljuljano samopouzdanje. Znaci nista od CL ni ove godine...tako to obicno kod njih bude

Sad im je dobro poljuljano samopouzdanje. Znaci nista od CL ni ove godine...tako to obicno kod njih bude
- vicious
#4271 Re: FC Bayern Munchen
Bar su gledaoci na allianz areni pokazali kako se slavi 0:2 
- Partijaner
#4272 Re: FC Bayern Munchen
Kakav cirkus, kako se samo kockaju debili pa koji im je djavo, sa ovom veecrasnjom igrom nisu zasluzili prolaz, gola nisu mogli zabiti, sramota jbt.
- veella
#4273 Re: FC Bayern Munchen
Sta je sa avataromPartijaner wrote:![]()
![]()
![]()
Kakav cirkus, kako se samo kockaju debili pa koji im je djavo, sa ovom veecrasnjom igrom nisu zasluzili prolaz, gola nisu mogli zabiti, sramota jbt.
- Partijaner
#4274 Re: FC Bayern Munchen
Nemoj me zajebavat, kladio si se na prolaz Arsenala, necemo se sada lagat.veella wrote:Sta je sa avataromPartijaner wrote:![]()
![]()
![]()
Kakav cirkus, kako se samo kockaju debili pa koji im je djavo, sa ovom veecrasnjom igrom nisu zasluzili prolaz, gola nisu mogli zabiti, sramota jbt.![]()
![]()
- dinooh
#4275 Re: FC Bayern Munchen
Slabo skroz, kostur ove ekipe cine Neuer, Dante, Lahm, Schweini i Ribery. Danas dvojica nisu igrala o odmah problemi. Nije bilo nekog ko moze d zadrzi loptu kao njih dvojica. Nadam se da ce nauciti iz ovog.