Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konahawaii wrote:ma i invictus obicni i aqua mi imaju predobro otvaranje, al kasnije mi ne lezi bas. Probati cu jos i ove nove boss bottled tonic i dior sport 2017. I za taj mugler sam cuo samo pozitivne stvari. Jest da ima jos do ljeta, al polako probavam
P.S. u cm-u blvgari aqva amara 100ml 50% popusta (sa nekih 188-9 na 98-9 KM). Al opet gledam jeftinije na piku
amara 80 markica 100ml na ekupi
parfem za bukvalno svako godisnje doba a malo je takvih
Istu sam dilemu imao kao konektovan, neki dan sam probao vibrant leather,i strasan je.To je taj rang dilema ti je ok.Dobio sam i dekant i nautice nove i to je to kao i sa zarom 3-4h skinsenta.Prije bih uzeo vibrant leather.
Niemand wrote:Sto narod pretjeruje s tim parfemima. Oke, kontam, imas fin parfem, svidja ti se, hoces da se i drugima svidja, al moratel naparfemisati i sebe i kosu i odjecu i sve oko sebe? Povraca mi se vise od parfema. Te u liftu, u redu u banci, tramvaj il trola, dok cekas semafor- ne mozes disati. Moze se to i decentno koristiti, samo kazem.
Pocinje mi se gaditi svaki parfem oko mene i lose mi je vise od tog smeca. Plus sto nakva moda uzasno teskih parfema i tu vi momci prednjacite.
tarikBA wrote:pa to i nije jeftino, da je neka jaca marka pa hajde. ja u svicarskoj na akciji za 70 franaka kupim hugo boss 200ml a ovdje je isti 350 markica
miksas babe i zabe, jos plus vala hugo boss parfemi su sve samo ne neki pretjerano dobri i kvalitetni
Nisu losi zara parfemi, ali nisu ni nesto posebni. Generalno, cijene parfema najmanje odredjuje sami kvalitet sastojaka, najvise se tu radi o marketingu, ambalazi itd.
tarikBA wrote:pa to i nije jeftino, da je neka jaca marka pa hajde. ja u svicarskoj na akciji za 70 franaka kupim hugo boss 200ml a ovdje je isti 350 markica
miksas babe i zabe, jos plus vala hugo boss parfemi su sve samo ne neki pretjerano dobri i kvalitetni
pa dobro, kazem u mom slucaju ali imaju i davidoff, armani, gusess, paco rabanne itd itd sve dobre marke po veoma povoljnim cijenama. ali otom potom, testirat cemo i ove zarine da vidimo valjajul k.