Mijenjam i ulje
Znači, uzmem kod Kramara i ništa ne moram mijenjati
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Sto mene ba nisi pit'o ...Tomahawk11 wrote:Najviše sam s majstorima najebo, više su štete pojedinci napravili nego koristi. Dok potrefiš ko zna raditi
Ko da sam tebe tad znao...sad je gotovo, kutariso sam seRamzess Veliki wrote:Sto mene ba nisi pit'o ...Tomahawk11 wrote:Najviše sam s majstorima najebo, više su štete pojedinci napravili nego koristi. Dok potrefiš ko zna raditi
Koliko dizelasa ide u G7...liaar wrote:Ja baš jučer gledam kramarov profil na piku, baš se ofirno vidi da uzima flotno auta sa renti/leasinga.
Nebitno proizvođač auta, sve isti modeli. U tim istim modelima, od 20 auta, 19 ih ima isti motor (gledao konkretno G7, sve 1.6 CR TDI) i 2-3 različite boje. Velika većina auta je po tom šablonu.
1.6 tdi u g7 sa manuelcem nema plutajuceg zamajca, eto razloga da kod nas bude popularancondy wrote:Koliko dizelasa ide u G7...liaar wrote:Ja baš jučer gledam kramarov profil na piku, baš se ofirno vidi da uzima flotno auta sa renti/leasinga.
Nebitno proizvođač auta, sve isti modeli. U tim istim modelima, od 20 auta, 19 ih ima isti motor (gledao konkretno G7, sve 1.6 CR TDI) i 2-3 različite boje. Velika većina auta je po tom šablonu.idu dva...za kojim je najveca potraznja....za 1.6 tdi....Ima on i G7 sa 2.0 tdi motorima i sa highline paketom opreme i sa r paketom opreme ali malo ih treba skuziti kad su u uvozu ili sacekati...jer oni brzo planu. ali braco oni kostaju do 8 hiljada vise od tog 1.6 tdi sa trendline ili comfortline paketom...jarane ja nedavno bio u njegovom salonu u Sa vala ima auta u kakvim hoces bojama
Ja im najvise zamjeram na piku.amar1994 wrote:pa da , imati auto sa kramar naljepnicom je uspjeh i statusni simbol .
http://www.askramar.com/Vozilo?id=12550
trazi za auto sa upitnom istorijom 20000 , vozio i kunto i panto
ovaj kupljen u BiH isto para , mozes ga probat , registrovan![]()
https://www.olx.ba/artikal/30454567/vol ... odel-2014/
sve ima uslikano , kod ovih mi je najjace sto ne slikaju servisnu i br. sasije
konektovan wrote:Ja sam cuo da, kad se skine naljepnica, gubi se garancija...
Vidio sam neki dan odsjekao prva dva slova i ostalo amar vrijedi li barem garancija na motorkonektovan wrote:Ja sam cuo da, kad se skine naljepnica, gubi se garancija...
Mislim da ne moze, pravila su pravila.mk ultra wrote:Vidio sam neki dan odsjekao prva dva slova i ostalo amar vrijedi li barem garancija na motorkonektovan wrote:Ja sam cuo da, kad se skine naljepnica, gubi se garancija...