bambina78 wrote:Jest mustuluk, svaka cast, led je probijen, povratne vec od 55 eura

Daj boze da ovo proradi, ovo je ko grom iz vedra neba. Iskreno da vam kazem , Tuzla mi je bila tek na trecem mjestu za potencijalno otvaranje saobracaja. Logicno je bilo da se krene iz Mostara ili Banja Luke ali nikako iz Tuzle. Tuzla je uvijek gravitirala Beogradu i nije se bas osjetila potreba za avio linijom. Sjecam se pokusaja za Frankfurt , eto recimo neko srediste u Evropi ali corak, nula bodova, kasnije je bio pokusaj letova za Dubai pa opet nula bodova. Cudi me i Wizz air da je tek tako otvorio Malme , sto nije neka druga destinacija jer Malme je skoro pokriven (ne zbog BH Airlinesa) nego zbog Norwegiana koji pocinje letove za Copenhagen negdje u junu 2013. Jedno vrijeme su putnici iz Tuzle isli za Osijek u RH medjutim i taj se pokusaj Ryan Aira zavrsio neslavno. Tuzlanski aerodrom , po meni, moze jedino biti sabirni kargo centar za ovaj dio Evrope. I to sa uspjehom. Znam da su turci jedno vrijeme planirali iskoristiti potencijal Tuzle imajuci u vidu sve benefite koje mogu ostvariti saradnjom sa jednim od jacih kantona u BH i blizinom auto ceste. Koliko ima, ne vise od 50 km do Orasja mislim ?!? A onda puko pravac i lijevo i desno.
Po citanju ove vijesti, odmah sam isao na Wiyzz stranicu i odmah uocio staru Avazovu boljku (pausalno pisanje) u pitanju je cijena jednog pravca od 54.00KM plus jos nesto malo, a ne povratne. Povratna iznosi 65.97 EUR (130.00 KM) plus jos nesto malo davanja. Super cijena nema sta !