Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4251 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ja rasprave Boze sacuvaj... :D
amar007

#4252 Re: FK Sarajevo

Post by amar007 »

Ciro bi vise volio da je neki iz SDA koliko mi se cini :lol:
lerdi

#4253 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

ćiro wrote:
lerdi wrote:
ćiro wrote: Gledali su vjerovatno naši kadeti, pa će biti još slika po facebook-u :-)
Ma ja. Počinje se ljubljenjem tri puta, a završava sa tri prsta :-)

Kakav si ti mentalni sklop čovječe. Stvarno moraš biti nešto posebno da staviš ovo dvoje u istu ravan
U čemu je razlika? :-) Nemam ništa protiv tri prsta, niti protiv ovakvog čestitanja na presici Slavije ili Borca.
Djecu opravdavam, ako ništa ono njihovim godinama i nisam bio pristalica opšteg linča koji se dešavao na jednom drugom forumu tih dana.
Volio bih samo vidjeti komentare da ovo desilo od strane Baljka ili Merdanovića, ali pošto je to Blekić onda može sve :-)
On je gigant, a za par mjeseci ćete mu jebavati sve, al to je druga priča.
Ovim bodiranim si dokazao da sa tobom diskusija na ovu temu je uzaludna. Razlika između ove dvije stvari je vjeruj mi ogromna, al eto nacionalizam je valjda in pa nije ti zamjeriti toliko.

Kontradiktoran si sam sebi. Razumiješ djecu koja su dizala tri prsta, a Blekićev potez smatraš sramotnim. :-)

Ja ću mu jebavati prvi sve, ali tek kad vidim da ne radi kako treba. Za sada nemam argumenata za tako što, dok s druge strane tebi očito argumenti nisu potrebni da bi kukao i kudio.
karikatura

#4254 Re: FK Sarajevo

Post by karikatura »

hajde ba pun forum kompleksasa poput ovog cire, nema pametnijeg posla nego ostavljat komentare nekakve nidje veze... koga boli ona stvar sta Blekic radi, covjek ima pare to je jedino sto nas i vas sve treba da zanima... dovesce igrace, ulozice u Sarajevo, i eto uspjeha sto je i cilj!!!
daj skoncetrisite se malo i pripremajte se za sezonu ! :D
north_1987

#4255 Re: FK Sarajevo

Post by north_1987 »

1 *** vas ciki, taj frajer mit, urbana legenda neka ? :D
2 nisam gledao to cmokanje, ako ko ima da postavi da vidimo i to ..
samo_ovaj_put

#4256 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

sta vam je ljudi
tri puta po naski je :run:
The 51st State

#4257 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

nek ga zabije zeljeznicaru za pobjedu, ja ga ljubim u pakas tri puta.
cpt.picard

#4258 Re: FK Sarajevo

Post by cpt.picard »

ciro haj ti na nasu temu, ovdje te ne razmiju i ne vole :D
lerdi

#4259 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

Ćiki vodiš li evidenciju? Koji ti je ovo nik?

Moj Ćiro ti potpuno zastranio. Pominješ nekakve mladiće, kurce, palce. Svašta
Što se tiče Blekića vidim da ga nikako ne gotiviš. To je naravno tvoje pravo, ali tu svoju negativnu energiju molim te ne prenosi na sve nas ovdje. Potpuno bezpotrebno.
Što se tiče trojice uhljupa, vidjet ćemo kad podnesu izvještaje. Ako i nakon toga ostanu možemo diskutovati. Ovo što ti radiš je u jednu ruku i bezobrazno. Unosiš samo nepotreban nemir i napetost, al eto tebi na dušu. Umjesto da ti bude drago zbog nekih (pa i malih) pomaka koji su napravljeni ti kokumačeš i negiraš bilo šta pozitivno.
Baltazar_khan

#4260 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Zamolio bi moderatore da uvedu malo red u ovu temu ;-) :thumbup:
burek_in_space

#4261 Re: FK Sarajevo

Post by burek_in_space »

@zeljonista - ako sam jednom obrisao post, to znachi da ni drugi put nece ostati netaknut. Josh jednom ako budem brisao bice ban.

@Debilcic, prekini sa trollanjem, u suprotnom takodje ban.

@karikatura - smiri strasti...
astala_vistala

#4262 Re: FK Sarajevo

Post by astala_vistala »

Sta vam je ljudi uhvatili ste se glupe teme,i ja sam upratio prvo famozne poljubce,ali to je iskaz postovanja i dobrodoslice,to nista nije cudno kada je obama ili bus sad se ne sjecam kleknuo nekom kralju pa sta su onda ameri trebali da urade.

Sto se tice samog ser-Belkica :P :lol: magup samo takav frajer nas je nafuro ima optimizma i nade za bolje sutra covijek je dosta toga uradio za ovih 7 dana radnog staza u klubu.
odsutraopetultra

#4263 Re: FK Sarajevo

Post by odsutraopetultra »

ćiro wrote:
odsutraopetultra wrote:
ćiro wrote:Gledam video sa današnjeg pres-a, čestitke nakon potpisivanja i ne mogu da vjerujem svojim očima. FUJ

Sta je ba tebi nista ne valja,siris negativnu energiju medju rajom,ne valja ti uprava,ne valjaju igraci,ne valja press konferencija...Ljudi su ispali gospoda i ucinili da se igrac osjeca dobrodoslim,on je tu bitan ne oni.

Evo vidio sam da najvise postova imas na temi FK Zeljeznicar pa mi je kristalno jasno kakav si ti navijac Sarajeva.
Trebali su mu se još naguziti.
Takav sam navijač kakav ti nećeš nikada biti, a kad te prođe pubertet očima Koševo nećeš vidjeti.

Nije da ne bi volio da sam jos u njemu al me prosao ima 10 godina da si ti meni ziv i zdrav a ja utakmicu Sarajeva ne fulih ne pamtim (ukljucujuci Genk,Trnavu,Cluj).Ako imas logican odgovor zasto od 654 tvoja posta njih 149 je na temi FK Zeljeznicar molim te podijeli to s nama.
ultima_palabra

#4264 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Nije provokacija, vidim u Oslobođenju da ste zainteresovani za neke igrače, među kojima je i Regoje iz Slavije :roll:
Kako je isti prošle sezone pokazao svoj primitivizam pred čitavom državom, da li ste za njegovo dovođenje?
strong69

#4265 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

ultima_palabra wrote:Nije provokacija, vidim u Oslobođenju da ste zainteresovani za neke igrače, među kojima je i Regoje iz Slavije :roll:
Kako je isti prošle sezone pokazao svoj primitivizam pred čitavom državom, da li ste za njegovo dovođenje?
Ja nisam za dovodenje igraca tipa Spalevic i Regoje. Ali to je misljenje individualca i navijaca. Takoder mislim da strucni stab treba da odgovara za dovodenje pojacanja pa makar se radilo i o takvim likovima i da zajedno s njima opravdaju dolazak u Sarajevo.

@Ciro,
Postujem tvoje misljenje ali zar ne bi bilo bolje sacekati da pocne prvenstvo pa da vidimo sta i kako ce biti. Lako je kritikovati i ja to ne zelim raditi pogotovo sada jer je uprava tek prije par dana pocela sa poslom.
north

#4266 Re: FK Sarajevo

Post by north »

ćiro wrote:
strong69 wrote:
ultima_palabra wrote:Nije provokacija, vidim u Oslobođenju da ste zainteresovani za neke igrače, među kojima je i Regoje iz Slavije :roll:
Ja nisam za dovodenje igraca tipa Spalevic i Regoje. Ali to je misljenje individualca i navijaca. Takoder mislim da strucni stab treba da odgovara za dovodenje pojacanja pa makar se radilo i o takvim likovima i da zajedno s njima opravdaju dolazak u Sarajevo.

@Ciro,
Postujem tvoje misljenje ali zar ne bi bilo bolje sacekati da pocne prvenstvo pa da vidimo sta i kako ce biti. Lako je kritikovati i ja to ne zelim raditi pogotovo sada jer je uprava tek prije par dana pocela sa poslom.
Stvorila se atmosfera neke euforije na osnovu izjava, priče i obećanja u suštini ničeg konkretnog. Naše standardno dizanje do neba, a znamo šta poslije toga obično slijedi. Slažem se da ih treba pustiti da rade na miru, a ocjenjivati rezultate rada nakon određenog perioda.
Komentarišem samo određene i konkretne poteze, dal oni bili pozitivni ili negativni. Npr. dovođenje Arsenijevića je dobar potez koji pozdravljam i nadam se da će biti još puno takvih.
Ma jarane malo si nejasan, pa pogledaj šta u jednom postu pišeš:
1. Priče i obećanja, nema ničega konkretnog, bespotrebna euforija, dizanje do neba, nešto ranije spominješ i fuj na pozdravljanje sa pojačanjem
2. Slažem se da treba pistiti ih da rade na miru, dovođenje pojačanja je dobar potez

??????????
Pa hoćemo li pustiti upravu na miru i dati im podršku ili da odmah uzmemo motke pa da ih potjeramo?
sjever76

#4267 Re: FK Sarajevo

Post by sjever76 »

ćiro ajde trkni do kluba pa provjeri jel se arsenijević ćirilicom potpisao. ako jest pokreni peticiju da se to ispravi a također se malo angažuj da se pod obavezno kod potpisivanje uvede pravilo ljubljenja dva puta i potpisivanje latinicom.
kakvih likova ima pa to je za ne povjerovati. poslije svih govana u kojima smo bili i nakon što smo se počeli barem malo vaditi njemu smeta poljubac viška :roll:
Obuca9

#4268 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Ne kontam ni vas šta ste se uhvatili momka, mozda jeste skeptik, a ko nije? Vecina nas koja prati Sarajevo dosta dugo malo na sve ovo gleda sa jednom dozom nesigurnosti, zašto? evo recimo ovaj intervju ZB u 6 dijelova, dosta je lijepih stvari tu izneseno, nekoliko fantasticnih ideja, ali ruku na srce sve ove ideje je imao i NG kad je dosao u klub. I on je odmah u januaru 2005. uveo polugodisnje karte, odmah je doveo nekoliko sjajnih pojacanja (Sića, Vojo, Peljak, Raca, Nedić...), osvojili smo i Kup odmah, ali sta bi na kraju, NG opet ode iz kluba, a razlog je jer je vjerovao pogresnim ljudima koji su mu zabili noz u ledja.

Tako da sam i ja iskreno skeptik dok god su u klubu na bilo kakvim pozicijama Baljak, Alihodžić i ostala svita, tek kad im vidim ledja moci cu odahnuti i opustiti se.
north

#4269 Re: FK Sarajevo

Post by north »

hz__semir wrote:Ne kontam ni vas šta ste se uhvatili momka, mozda jeste skeptik, a ko nije? Vecina nas koja prati Sarajevo dosta dugo malo na sve ovo gleda sa jednom dozom nesigurnosti, zašto? evo recimo ovaj intervju ZB u 6 dijelova, dosta je lijepih stvari tu izneseno, nekoliko fantasticnih ideja, ali ruku na srce sve ove ideje je imao i NG kad je dosao u klub. I on je odmah u januaru 2005. uveo polugodisnje karte, odmah je doveo nekoliko sjajnih pojacanja (Sića, Vojo, Peljak, Raca, Nedić...), osvojili smo i Kup odmah, ali sta bi na kraju, NG opet ode iz kluba, a razlog je jer je vjerovao pogresnim ljudima koji su mu zabili noz u ledja.

Tako da sam i ja iskreno skeptik dok god su u klubu na bilo kakvim pozicijama Baljak, Alihodžić i ostala svita, tek kad im vidim ledja moci cu odahnuti i opustiti se.
Sve stoji, apsolutno treba biti oprezan i sve posmatrati sa lupom, zato i mislim da uopšte ne treba puno komentarisati u ovom trenutku, ni pesimistično ni previše optimistično, strpimo se još koji mjesec kada počnu uveliko tekme, i kada će ovi ljudi već biti malo bolje "uhodani" pa će se onda moći puno više toga reći...

Znači sad je definitivno prerano reći, ma šampioni smo, giganti, sve ćemo pomesti, ali i ono, šuplja priča, lažovi, varalice, ništa od toga,.....
Fordas

#4270 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

ćiro wrote: Trebali su mu se još******
Takav sam navijač kakav ti nećeš nikada biti, a kad te prođe pubertet očima Koševo nećeš vidjeti.
Ciro, smiri malo

Praksa grlenja tri puta mnogo je starija nego narod kojem Arsenijevic pripada ;-) , cak i tebi je mnogo bliza nego sto mislis ali kako je ovo sportski pdf ne bih previse o detaljima :D

Svaki dobar igrac nam je dobro dosao :thumbup:
Last edited by Fordas on 30/06/2010 12:10, edited 1 time in total.
karikatura

#4271 Re: FK Sarajevo

Post by karikatura »

kaze raja 31.07. prvo kolo a tad koncert na Kosevu, sto znaci igramo u gostima prvu! jesam u pravu? :D
Obuca9

#4272 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

karikatura wrote:kaze raja 31.07. prvo kolo a tad koncert na Kosevu, sto znaci igramo u gostima prvu! jesam u pravu? :D
Ne mora znaciti, mozda budemo igrali na Grbavici, mozda se utakmica odigra naknadno, recimo u srijedu, a mozda nam i sam sutrasnji zrijeb dodjeli da igramo u gostima, ima nekoliko opcija ;)
Fordas

#4273 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Racimo, prva sa Olimpikom na sugavici, idealno :roll: :D
north

#4274 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Fordas wrote:Racimo, prva sa Olimpikom na sugavici, idealno :roll: :D
jao, je li Olimpik i ovu sezonu igra na grbavici, pa to bi bila prava špica......svi na sjever na Grbavici,....dernek širih razmjera......

prošle sezone je nažalost bilo pred praznim tribinama zbog poznatih dešavanja.......
Obuca9

#4275 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Olimpik je prijavio Koševo za ovu sezonu.

Premijerligaške licence dobilo je svih 16 klubova koji će igrati u Premijer ligi u predstojećoj sezoni, te Laktaši i Modriča.

Međutim, šest klubova je zbog neispunjavanja infrastrukturnog kriterija, koji kaže da stadion mora imati minimalno 3.000 sjedećih mjesta, prijavilo zamjenske stadione.

Tako će ukoliko do početka sezone ne ispune infrastrukturne kriterije Travnik svoje domaće utakmice igrati na Bilinom polju, Rudar u Banja Luci, Zvijezda u Tuzli, Slavija na Grbavici, Olimpik na Koševu, a novi premijerligaš Drina iz Zvornika u Ugljeviku.
Locked