Sta je smijesno?Bordolini wrote:Better Man wrote:Treba odati priznanje publici i navijackim pjesmama.
![]()
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Better Man
#4251 Re: English Premier League
- Better Man
#4252 Re: English Premier League
Manchester potvrdio da su najbolji u Engleskoj i da su apsolutni favoriti za naslov.
-
Bordolini
#4253 Re: English Premier League
navijacke pjesme.Better Man wrote:Sta je smijesno?Bordolini wrote:Better Man wrote:Treba odati priznanje publici i navijackim pjesmama.
![]()
- GandalfSivi
#4254 Re: English Premier League
Laganini 
- Baron_Samedi
#4255 Re: English Premier League
Giggs, Giggs will tear you apartBordolini wrote:Better Man wrote:Treba odati priznanje publici i navijackim pjesmama.
![]()
- Celtic_Green
#4256 Re: English Premier League
Glory, glory!
kakva tekma!!! prvo poluvrijeme bolno za gledat, United se ne moze s loptom sastavit, a onda u drugom - urnebes...
10 minuta nadoknade... Hajd nek sam i to vidio... Fergie time, right
kakva tekma!!! prvo poluvrijeme bolno za gledat, United se ne moze s loptom sastavit, a onda u drugom - urnebes...
10 minuta nadoknade... Hajd nek sam i to vidio... Fergie time, right
-
missko
#4257 Re: English Premier League
Zlobnicima bi preporuci da gledaju Barcelonu i ne komentarisu istinske fudbalske tekme pune tempa i neizvjesnosti rezultata do zadnje sekunde. 
-
Bordolini
#4258 Re: English Premier League
eh ako je ovo laganini sta je onda gutavo?GandalfSivi wrote:Laganini
cak je rumeni moro sici na liniju i srati cetvrtom sudiji non stop. doduse 10 minuta je kompenzacija bila ali ovi su se vec predali.
-
Teufik
#4259 Re: English Premier League
Ovaj tim nije los.Najvaznija osobina ove ekipa je sto ima sirinu i nesalomiv mentalitet.Ne padaju u duze krize.Tu im nijedna ekipa ne moze parirati.Jack Be Nimble wrote:
Gledajuci na prosle timove, ovaj tim je los. Sva sreca svi ostali oko mancestera isto truba.
Ne igraju lijepo,tu se slazem ali je isto tako glupo ocekivati da mlate sve odreda (ubjedljivo) u ovakvoj konkurentnoj ligi.
Malo su promijenili filozofiju igre i nacin igre podredili rezultatu.
Na kraju krajeva,rezultat je najvazniji.
Odlicna utakmica.
Slabo bi se ko vratio sa 0-2.
- Better Man
#4260 Re: English Premier League
Gigss je legenda kakva se dugo nece pojaviti u Manchesteru. Kad se on i Scholes penzionisu to ce biti tuzan dan za nogomet. Nije mala stvar provesti citavu karijeru i postaviti rekorde koje tesko da ce ikada i jedan nogometas u buducnosti kluba uspjeti dostici.
Last edited by Better Man on 25/01/2011 22:52, edited 1 time in total.
-
Teufik
#4261 Re: English Premier League
Tacno tako.Better Man wrote:Gigss je legenda kakva se dugo nece pojaviti u Manchesteru. Kad se on i Scholes penzionisu to ce biti tuzan dan za nogomet. Nije mala stvar provesti citavu karijeru i postaviti rekorde koje tesko da ce ikada i jedan nogometas uspjeti dostici u buducnosti kluba uspjeti dostici.
Nemam rijeci.
Ljudi su fantomi.
- Jedinstvo_Manchester
#4262 Re: English Premier League
Ja mislim da bi Ferguson trebao Rooney-a poslati na posudu Mourinhu u Real, totalno je van forme a Hernandez razvaljuje.
-
hau jes no
#4263 Re: English Premier League
koja krađa
penalčina rafaela na početku drugog i drugi gol mutd-a iz ofsajda 
- ultima_palabra
#4264 Re: English Premier League
Al prejak mi je stadion i teren Blackpoola, old school do jaja 
- Better Man
#4265 Re: English Premier League
Ofsajda nije bilo ni pod razno, a za penal nisam vidio situaciju.hau jes no wrote:koja krađapenalčina rafaela na početku drugog i drugi gol mutd-a iz ofsajda
- GandalfSivi
#4266 Re: English Premier League
Da gledas malo cesce ManUtd, znao bi zasto je laganini. Nema puno ekipa na svijetu koje na poluvremenu gube 3:0 pa pobijede 4:3, ili u sudijskoj nadoknadi uvale 2 komada za uzimanje lige sampiona, ili u zadnjih 18 minuta jako bitne utakmice zavale 3 gola kao da je to najlaksa stvar na svijetu. Za nas koji pocesto gledamo ManUtd, ovo je samo od jos jedna od njihovih "signature" pobjeda...Bordolini wrote:eh ako je ovo laganini sta je onda gutavo?GandalfSivi wrote:Laganini![]()
cak je rumeni moro sici na liniju i srati cetvrtom sudiji non stop. doduse 10 minuta je kompenzacija bila ali ovi su se vec predali.
- fosil
#4267 Re: English Premier League
Nemoj da si pesak, doslo proljece u Sloveniji.Bordolini wrote:eh ako je ovo laganini sta je onda gutavo?GandalfSivi wrote:Laganini![]()
- elixiaboy
#4268 Re: English Premier League
hernandez jeste jednom nogom u ofsajdu bio.Better Man wrote:Ofsajda nije bilo ni pod razno, a za penal nisam vidio situaciju.hau jes no wrote:koja krađapenalčina rafaela na početku drugog i drugi gol mutd-a iz ofsajda

-
Bordolini
#4269 Re: English Premier League
ma ovaj tvoj haver se fali pobjedom nad blackpoolom kao da su opet bayern okrenulifosil wrote:Nemoj da si pesak, doslo proljece u Sloveniji.Bordolini wrote:eh ako je ovo laganini sta je onda gutavo?GandalfSivi wrote:Laganini![]()
A ti me prestani zatrpavati tim janezovskim sms trik pitanjima.
- fosil
#4270 Re: English Premier League
Uzeo nam je Amer po dvije vuvuzele.Bordolini wrote:fosil wrote:ma ovaj tvoj haver se fali pobjedom nad blackpoolom kao da su opet bayern okrenuliBordolini wrote:
Nemoj da si pesak, doslo proljece u Sloveniji...a zaboravio da im je to vec na nos izaslo
. danas su se fakat provukli, nek prica ko sta hoce, signature pobjeda ovo ono. Bila bi kita musanova a ne signature pobjeda da je sudija pokazao na krec kod 2:0 a trebao je i morao je. Ali nejse..
A ti me prestani zatrpavati tim janezovskim sms trik pitanjima.![]()
jel sve spremno za dernek, imamo li kvorum?
-
Teufik
#4271 Re: English Premier League
Jest bio penal....posteno govoreci.Better Man wrote:Ofsajda nije bilo ni pod razno, a za penal nisam vidio situaciju.hau jes no wrote:koja krađapenalčina rafaela na početku drugog i drugi gol mutd-a iz ofsajda
- ja.neron
#4272 Re: English Premier League
elixiaboy wrote: hernandez jeste jednom nogom u ofsajdu bio.
ofsajd, opet malo sutra (crvena linija malo otišla desno ali opet nije ofsajd)
ako hočeš opet da pogledaš utakmicu imaš torrent na demonoid.me
- johntra
#4273 Re: English Premier League
Gornji klip je sekundu ispred, tako da se ne zna ko je u pravu...
Inače:

Inače:
Igrati u Premiershipu san je mnogim današnjim nogometašima. Na Otoku se dobro živi, a neki igrači zarađuju i više milijuna kuna mjesečno. Međutim, to nije previše impresioniralo Francuza Mohameda Diamea. Njega brine nešto sasvim drugo.
Standardni prvotimac Wigana, Francuz Mohamed Diame izrazio je nezadovoljstvo životom na Otoku. U intervjuu za francuski časopis So Foot iskreno je kazao što ga sve muči, a zbog svojih izjava mogao bi izazvati ljutnju navijača svog kluba. Barem, što se tiče ženskog dijela.
"Ovdje je užasno dosadno, odvratno je", rekao je Diame pa bez pardona dodao:
"Izgleda da je istina što pričaju za engleske žene. Sve su tako ružne, a prava je rijetkost naći neku koja odskače. Situacija se malo promijeni tek preko noći kada se našminkaju", ispalio je Diame.
Inače Francuz je standardni veznjak Wigana već drugu sezonu, a je li svojim izjavama razljutio navijačice svog kluba vidjet ćemo već u subotu kada njegova momčad igra protiv Boltona.
- translater
#4274 Re: English Premier League
josh malo i pocinje...sanjao sam 1:1 sto bi bilo i vishe nego odlicno jer bi to znacilo prolaz u finale gdje cekaju topnici...
"...fortune's always hiding..."
"...fortune's always hiding..."
- ja.neron
#4275 Re: English Premier League
nije tačno, nego pogledaj gigsa koji je krenuo da centrira loptujohntra wrote:Gornji klip je sekundu ispred, tako da se ne zna ko je u pravu...![]()
Inače:
Igrati u Premiershipu san je mnogim današnjim nogometašima. Na Otoku se dobro živi, a neki igrači zarađuju i više milijuna kuna mjesečno. Međutim, to nije previše impresioniralo Francuza Mohameda Diamea. Njega brine nešto sasvim drugo.
Standardni prvotimac Wigana, Francuz Mohamed Diame izrazio je nezadovoljstvo životom na Otoku. U intervjuu za francuski časopis So Foot iskreno je kazao što ga sve muči, a zbog svojih izjava mogao bi izazvati ljutnju navijača svog kluba. Barem, što se tiče ženskog dijela.
"Ovdje je užasno dosadno, odvratno je", rekao je Diame pa bez pardona dodao:
"Izgleda da je istina što pričaju za engleske žene. Sve su tako ružne, a prava je rijetkost naći neku koja odskače. Situacija se malo promijeni tek preko noći kada se našminkaju", ispalio je Diame.
Inače Francuz je standardni veznjak Wigana već drugu sezonu, a je li svojim izjavama razljutio navijačice svog kluba vidjet ćemo već u subotu kada njegova momčad igra protiv Boltona.
Code: Select all
http://www.demonoid.me/files/details/2529599/007503745635/