Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vjecnobordo wrote:
Nego Medo, kakve su procjene? Hoćemo ubosti šta? Nešto mi šuhveli ovo u Tbilsiju
ne znam Bgm.ja mislim da si trebo neko drugo kolo prepisat...ovo sam sad nabrzinu odigno i tesko da cemo proc...ali...nikad se ne zna...
a vidi kvote na mene 3,01-to bi ko trebala bit dojava...
vjecnobordo wrote:
Nego Medo, kakve su procjene? Hoćemo ubosti šta? Nešto mi šuhveli ovo u Tbilsiju
ne znam Bgm.ja mislim da si trebo neko drugo kolo prepisat...ovo sam sad nabrzinu odigno i tesko da cemo proc...ali...nikad se ne zna...
Nemoj pesimizma večeras Vidiš da postoje dojave i da ćeš ti campu uzeti 1-3, a ja jebića 0-3. Time ćeš se približiit tituli, koju si na lopovski način izgubio od onog kriminalca u prvoj sezoni, kada je nakon 5 idealnih kola zaprijetio čitavoj šumi da će je zapaliti A ja ću pobjedom da još jednom pokažem šta znači riječ TAAAKTIKAAAAAAAA
vjecnobordo wrote:
Nemoj pesimizma večeras Vidiš da postoje dojave i da ćeš ti campu uzeti 1-3, a ja jebića 0-3. Time ćeš se približiit tituli, koju si na lopovski način izgubio od onog kriminalca u prvoj sezoni, kada je nakon 5 idealnih kola zaprijetio čitavoj šumi da će je zapaliti A ja ću pobjedom da još jednom pokažem šta znači riječ TAAAKTIKAAAAAAAA
Striker - al_neri 2,00 3,10 3,10---ovaj par bi trebao biti najsigurniji...a, ako znamo koliko je al_neri redovan...onda ovaj par moRe komforno u fix...usput receno, na ovu tekmu bih jos dodao x2 na golove...jer nisu ti lose prognoze slicno smo igrali... pa otud moje prognoze i zelje za puno golova
Zwanziger - Topla voda 2,10 3,10 2,90 ako se pojavi topla voda mislim x...a ako ne onda 1 na konacno(ili 1 na golove )
srpanj - Jaguar84 2,35 2,90 2,62...necu puno pametovati...navijacki(gol razlike )
Mc_len - LongDong 2,65 2,90 2,30...ovaj par sam odigrao gledajuci poredak i zato 2
Emir_TM87 - shaqqa 3,40 3,10 1,90 ... shaqqa mislim da ga se boje ocito je u formi
blackyveca - Admir_1984 2,50 2,90 2,50...2...zato sto se veca nece pojaviti...
jojjjj...kad vidim koja je kvota kod mene ...bas mi je nekako...ma' nekako se ponosim sobom
koeficijent 157... molim, uplata na 2,5km = 397 km...iiiiii... od koliko radite ujutro? ne znam u koliko da naletim po kesh!?
abondanzieri....jbt...TI postavljas parove, pa onda... postavljas sto je i najvaznije bonus parove!! i sto nam ovo ti okacis?? ti kao da nisi domacin u ovom kolu...mogao si nesto laKse izabrati pojma nemam sto da igram? a ne pada me napamet da prepisem tvoj ...de gledaj za ubuduce...malo nas pripazi
srpanj wrote:abondanzieri....jbt...TI postavljas parove, pa onda... postavljas sto je i najvaznije bonus parove!! i sto nam ovo ti okacis?? ti kao da nisi domacin u ovom kolu...mogao si nesto laKse izabrati pojma nemam sto da igram? a ne pada me napamet da prepisem tvoj ...de gledaj za ubuduce...malo nas pripazi
Nego Medo, pošto bi mi plaho drago bilo da ispred ovih štrumfova uzmeš titulu, a Marco već jednom nogom u drugoj ligi, daj dogovarajte se nešto, iskombinujte Ne d'o dragi Allah dž.š. da zijaniš bodove protiv našeg čovjeka A ja ću usput opaliti elSaikove amatere po ušima, pa će šanse za opstanak ostati iste
Nego Medo, pošto bi mi plaho drago bilo da ispred ovih štrumfova uzmeš titulu, a Marco već jednom nogom u drugoj ligi, daj dogovarajte se nešto, iskombinujte Ne d'o dragi Allah dž.š. da zijaniš bodove protiv našeg čovjeka A ja ću usput opaliti elSaikove amatere po ušima, pa će šanse za opstanak ostati iste
znaci bolje da nisam nista ni odigro,nakacio se na neki wifi na mobitel i izjebo se dok sam napiso na papir tekme ,jer nisam mogo ni kopirat nit je sajt pregledan,jedva naso temu,jedva sam nekako izveo da se prijavim na forum,kucko u skracenicama...a nit me interesuje s kim igram nit gledam ,nit sam znao jesam li domacin il gost...
al pisaj ga..radite sta hocete