Pa meni bas izgleda da su se neke stvari pomjerile u KS. Napokon se kvalitetno radi sa kadetima i juniorima, ti momci ce sutra doci u A selekciju, ne moze se pita od govana pravit. Moraju se stvarati igraci, a da bi imao kvalitetne seniore, sigurno to neces uraditi sa klincima koji kubure po nekakvim ZLJ B evropskim prvenstvima.
Napokon su to shvatili i to je odlicna stvar. Krenulo se malo ozbiljnije i sa marketingom, dresovi, prodaja opreme to su sve dobre stvari, koje nismo imali ranije. I to uopste nije neka topla voda, zasto to nije uradjeno ranije ne znam. Znam da prije nikad nije bilo dovoljno novca, kad god su isli na pripreme uvijek je falilo. Koliko sam sad upratio, niko nikad nije spomenuo finansije, dakle i tu se nesto promjenilo.
Ovo su pripremne utakmice i ne bi ja davao toliki znacaj. Ali cinjenica je da mi nemamo skoka u napadu, ako to ne popravimo, samo nekom srecom mozemo dobiti nekoga. Jer ako ti imas 1 skok u napadu, a protivnik 10+ ne vidim sta te moze spasiti poraza, jedino neke sulude serije trica i sl. Ali to je lutrija. Protivnik ima 10 napada viska, neka realizira 50% pusa si. Uvijek smo imali s tim skokovima u napadu problema i bas mi je cudno da se nekako nije radilo na tome, nadam se eto da ce se to popraviti. A pogotovo sada su nam vazni ti skokovi, jer se kod Ace igra brze, vise se sutira i ne smiju se tek tako gubiti lopte.