Prvo Bologna pa Atalanta i potvrda protiv Udiniesea,Flamini se vraca.Na stranu ovaj klasni potez,covjek je pretrcao,pokrivao, uklizavao jedna od najboljih njegovih utakmica u crveno crnom dresu.U nedostatku De Jonga,jos nedovoljno spremnog Muntarija,Flaminijeva forma se moze nazvati pravim pojacanjem.Pravi fajter na sredini,ako ovako nastavi treba mu spremiti novi ugovor.A bio je pred izlaznim vratima.Lijepo iznenadjenje trenutna forma Flaminija.forzamilan wrote:Fakat momak je mašinerija u sredini. Nedavno je protiv Juveta sam izdominirao sredinu.
Nego Pato postigao gol a doktor Seedorf hattrick. Još jedan dan na poslu za doktora Seedorfa.
Check this out Matteo Flamini
Nadam se da Shaarawyja nece ugusiti Balo,kao sto je slucaj bio slucaj kad je Ibra igrao.Mislim da je situacija pozitivnija iz razloga sto su generacijski tu negdje i obojica su talijani.Ako njih dvojica kliknu,bice to urnebes u napadu,a ne sumnjam da ce tako i biti, da ne pricamo o rep.Italije sta dobija time.Ja mislim da ce Milan za dvije godine imat strasnu ekipu spremnu da se bori na svim frontovima.Napad je rijesen,slijedi odbrana sa golmanom i jednim kreativcem u sredini.